Va semnalez existenta in magazine a vopselelor lichide pentru oua (de sarbatori) in plic. Aceste vopsele, foarte ieftine, se pot amesteca cu aracet sau dispersit alb, si obtineti o vopsea excelenta pentru spumele zburatoare (Arcel, Elapor, extrudat, expandat...)
Pagina 1 din 1
Vopsea spume ieftina
Postat 10 April 2014 - 09:53 AM
vlad1, la 10 April 2014 - 08:40 AM, a spus:
Va semnalez existenta in magazine a vopselelor lichide pentru oua (de sarbatori) in plic. Aceste vopsele, foarte ieftine, se pot amesteca cu aracet sau dispersit alb, si obtineti o vopsea excelenta pentru spumele zburatoare (Arcel, Elapor, extrudat, expandat...)
la fel de buna e si vopseaua pentru lavabila, pigmentii de culoare. doar ca initial spuma trebuie slefuita bine, in asa fel culoarea sa adere bine, altfel se exfoliaza, am incercat
Fly it, like you stole it!
Postat 10 April 2014 - 05:49 PM
RedDevil, la 10 April 2014 - 09:53 AM, a spus:
la fel de buna e si vopseaua pentru lavabila, pigmentii de culoare. doar ca initial spuma trebuie slefuita bine, in asa fel culoarea sa adere bine, altfel se exfoliaza, am incercat
Pigmentii de lavabil, eu ii amestec cu lac pe baza de apa si obtin o pelicula elastica care dupa uscare este si rezistenta la apa.
Nu se exfoliaza dupa ce se usuca si chiar intareste un pic spuma.
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1