Modelism - RHC Forum: 62 USD???? frame quad + 4 2212 + 4 ESC 25A??? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

62 USD???? frame quad + 4 2212 + 4 ESC 25A???

#1 Useril este offline   gabizz 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 13-December 13
  • Interests:too many to mention :)

Postat 07 April 2014 - 07:07 AM

Am gasit din intamplare acest produs (kit): Vezi link

Pare prea frumos sa fie adevarat :) Ok, nu sunt cele mai bune motoare, ESC-urile alea probabil sunt niste pocnitori, dar la banii astia??? :o
A proud member of A.R.A.
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 07 April 2014 - 07:37 AM

Adica de fapt US $84.15 cu transport.
Asta ar insemna 4*11 + 4*10 adica motoare si ESC de care mai stim ceva, de la rctimer, freeshipping.
Si iti faci cadrul singur :D Probleme ? :)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 07 April 2014 - 08:19 AM

Si un cadru facut in casa nu doar ca te duce cam sub 50 lei asta daca faci placile la cineva pe cnc, daca nu si mai putin. Pe mine cadrul actual m-a costat fix 25 lei, 10 lei placa de textolit si 15 lei bratele din teava patrata de aluminiu, si daca luam textolit mai subtie ieseam mai usor de 200 grame cadrul gol.
Fly it, like you stole it!
0

#4 Useril este offline   gabizz 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 April 2014 - 08:51 AM

Vezi postareaRedDevil, la 07 April 2014 - 08:19 AM, a spus:

Si un cadru facut in casa nu doar ca te duce cam sub 50 lei asta daca faci placile la cineva pe cnc, daca nu si mai putin. Pe mine cadrul actual m-a costat fix 25 lei, 10 lei placa de textolit si 15 lei bratele din teava patrata de aluminiu, si daca luam textolit mai subtie ieseam mai usor de 200 grame cadrul gol.

Pai cam cadru din asta am si eu, doar ca placile sunt 10x15 dublu placat 1mm (corodat) (2 x 6lei bucata + clorura ferica 6 lei 0.5l) si bratele din Al.10x10x250 de la OBI cu 9 lei bara de 1 metru. Si este si pliabil, trebuie doar sa desfaci 4 suruburi. :)

De la rctimer nu mai comand in veci-pururi-amin! Cel putin nu cu posten.se. Astept ublox-ul ala de la rctimer ca pe Dumnezo' de aproape o luna si e tot in Direct Link terminal. Am crezut ca suedezii sunt ceva mai seriosi.... Deocamdata stau oricum pe tusha pana imi vine de hk q-brain-ul ca nu mai am esc-uri (destule) si pana atunci mai belesc ochii pe la ofertele chinezilor....

Aceasta postare a fost editata de gabizz: 07 April 2014 - 08:56 AM

A proud member of A.R.A.
0

#5 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 07 April 2014 - 09:03 AM

Vezi postareagabizz, la 07 April 2014 - 08:51 AM, a spus:

Pai cam cadru din asta am si eu, doar ca placile sunt 10x15 dublu placat 1mm (corodat) (2 x 6lei bucata + clorura ferica 6 lei 0.5l) si bratele din Al.10x10x250 de la OBI cu 9 lei bara de 1 metru. Si este si pliabil, trebuie doar sa desfaci 4 suruburi. :)

De la rctimer nu mai comand in veci-pururi-amin! Cel putin nu cu posten.se. Astept ublox-ul ala de la rctimer ca pe Dumnezo' de aproape o luna si e tot in Direct Link terminal. Am crezut ca suedezii sunt ceva mai seriosi.... Deocamdata stau oricum pe tusha pana imi vine de hk q-brain-ul ca nu mai am esc-uri (destule) si pana atunci mai belesc ochii pe la ofertele chinezilor....

eu am luat sticlotextolit neacoperit cu nimic, plus ce am gasit eu avea o cantitate mai mare de tesatura, mai dur. plus ca dintr-o placa care m-a costat 10 lei am taiat placi pentru doua quaduri, dar daca taiat h-quadul de la flite test, aveam placi pentru 10 quaduri :) e cam at un A3 placa de textolit :)
Fly it, like you stole it!
0

#6 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 07 April 2014 - 09:05 AM

Al meu a ajuns, plecat 10 Martie, primit vineri aviz, se ridica azi-maine.
Atentie, fara nici un semn pe tracking posta romana ! Poate fi si al tau la oficiu si sa nu stii, depinzi de cat de bine va merge avizarea local. Eu as intreba la posta de cartier.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#7 Useril este offline   gabizz 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 April 2014 - 09:23 AM

Vezi postarearenatoa, la 07 April 2014 - 09:05 AM, a spus:

Al meu a ajuns, plecat 10 Martie, primit vineri aviz, se ridica azi-maine.
Atentie, fara nici un semn pe tracking posta romana ! Poate fi si al tau la oficiu si sa nu stii, depinzi de cat de bine va merge avizarea local. Eu as intreba la posta de cartier.

Tocmai am fost pana jos la cutie. Nici un aviz inca :( (Al meu e plecat de la Direct Link in 27 martie si de la rctimer in 20)

Adevarul e ca am mai patit acum o luna o ciudatenie. Am comandat din UK 2 HS81-uri si cand nu mai speram sa primesc nimic, surpriza (si mister, totodata!): gasesc in cutia postal o punga cu zip, fara absolut nici o eticheta, nimic scris, cu cele 2 servouri absolut complete!!! Nici in ziua de azi nu stiu cum au ajuns, cine le-a dus, a venit direct englezu', le-a lasat gls-ul, posta romana, porumbeii voiajori... habar n-am! :rofl:

Aceasta postare a fost editata de gabizz: 07 April 2014 - 09:25 AM

A proud member of A.R.A.
0

#8 Useril este offline   gabizz 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 April 2014 - 09:20 PM

Vezi postareagabizz, la 07 April 2014 - 09:23 AM, a spus:

Tocmai am fost pana jos la cutie. Nici un aviz inca :( (Al meu e plecat de la Direct Link in 27 martie si de la rctimer in 20)

Adevarul e ca am mai patit acum o luna o ciudatenie. Am comandat din UK 2 HS81-uri si cand nu mai speram sa primesc nimic, surpriza (si mister, totodata!): gasesc in cutia postal o punga cu zip, fara absolut nici o eticheta, nimic scris, cu cele 2 servouri absolut complete!!! Nici in ziua de azi nu stiu cum au ajuns, cine le-a dus, a venit direct englezu', le-a lasat gls-ul, posta romana, porumbeii voiajori... habar n-am! :rofl:

UPDATE :D (la mine mi-l da track'n'trace-ul de la posta romana)

Destination Country - Romania:Tracking Consuming:1560 Millisecond
2014-04-07 14:50, Sosit in Romania - BSI Bucuresti
Origin Country - Sweden:Tracking Consuming:1903 Millisecond
A proud member of A.R.A.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro