Fuselaj f3b pentru aripi de 3 m pana la 4 m Ieftin pentru toti
Postat 29 March 2014 - 04:30 PM
Fac la comanda fuselaj de f3b din fibra de sticla sau din carbon ,cel din fibra de stical cu ramforsari de carbon este la pretul de 100 ron iar cel cu finisaj de carbon pe exterior 150 ron ,pentru cei ce vor sa bricoleze aripile si sa se bucure de un planor performant . :drinks:
Vor urma si ampenajele dupa ce am matritele facute . :D spor la construit ca vine vara cu termice frumoase.
Vor urma si ampenajele dupa ce am matritele facute . :D spor la construit ca vine vara cu termice frumoase.
Postat 29 March 2014 - 05:14 PM
Pe bune? super preturi pentru ce oferi tu acolo, lasa si un nr de telefon ca sigur voi comanda un fuselaj in viitor :) iar daca ampenajele de care zici vor fi in V ma faci si mai fericit :)
Aceasta postare a fost editata de RedDevil: 29 March 2014 - 05:17 PM
Fly it, like you stole it!
Postat 29 March 2014 - 09:26 PM
RedDevil, la 29 March 2014 - 05:14 PM, a spus:
Pe bune? super preturi pentru ce oferi tu acolo, lasa si un nr de telefon ca sigur voi comanda un fuselaj in viitor :) iar daca ampenajele de care zici vor fi in V ma faci si mai fericit :)
Nu sunt in V, urmareste topicul lui fly cu constructia fuselajului asta.
Dar ti le poti face singur, esti baiat mare :p
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 08 May 2014 - 07:20 AM
Pentru doritori fuselajului cu botul drept acum pregatesc matrita ,se poate si motoriza ,fuselajul va fi cu epoxi fibra de sticla si ramforsat cu carbon ,pretul va fi de 95 ron fara boomul de coada la care urmeaza sa ii fac un pret ,pentru acest model aripile vor fi din polistiren extrudat cu lonjeron de carbon anv 4 m si acoperit cu fibra de sticla vacumat .
...
...
Postat 08 March 2015 - 07:22 AM
Alte modele mai aveti?
Pagina facebook: Marius Marius --> https://www.facebook.com/natafle
email: natafletzu@yahoo.com (nu prea intru)
Nr. tel.: 0784650033
Hobby : aeromodelism/navomodelism/automodelism. :D
email: natafletzu@yahoo.com (nu prea intru)
Nr. tel.: 0784650033
Hobby : aeromodelism/navomodelism/automodelism. :D
Postat 08 March 2015 - 07:49 AM
Postat 11 March 2016 - 11:21 AM
Bunaziua! Am si eu nevoie de un fuselaj pentru un motoplanor (http://www.topmodelc...detail&id=27398) Marabu V-tail de lungime 1245 (1310 cu conul pus). Am ampenajul complet. Astept sa ma contactati cu detalii si sfaturi. Cu stima, Baniceru Bogdan! Fagaras / BV
Multumesc!
Multumesc!
Bogdan B