Membrii forumului si contributia lor.....
Postat 29 September 2005 - 05:41 PM
-1 pentru a schimba becul
-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a bcului
-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ?lampa?
-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ?bec? este la fel de corect
-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum
-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentul respectiv si a raspunde ?si eu?
-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ?cautare?
-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
-143 pentru a spune ?cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum?
-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
Postat 29 September 2005 - 06:08 PM
Cu 3 care incearca sa posteze poze cu becurile cele mai intalnite, 1 care intraba de ce nu poate posta poze de 2 MB, 7 anunta ca nu pot deschide una dintre pozele deja postate, 1 care spune ca pozele sunt realizate profesionist, 1 care spune ca incearca sa-l "demonteze" sa vada cum e construit...
Telefon: 0721 385365
Postat 29 September 2005 - 06:33 PM
:rolleyes:
ce ziceti? care si la ce categorie se incadreaza?
eu stiu la ce categorii ma incadrez...voi ?
Postat 29 September 2005 - 06:52 PM
- 25 care spun ca tensiunea de lucru, puterea si forma becului nu sint cele corecte
- 18 se intreaba daca e fost bine insurubat
- 100 care inca nu stiu despre ce e vorba dar isi dau cu parerea
- 30 spun ca nu-i intereseaza subiectul, dar stiu ce e ala un bec
- 10 spun ca e buna si luminarea
- 1 vizitator atrage atentia sa nu fi ud pe miini cind schimbi becul
Postat 29 September 2005 - 07:14 PM
Postat 29 September 2005 - 07:16 PM
1 face aluzie la cat de stupide pot fi unele chestii scrise de membri forumului
3 fac cate un comentariu (no ofence)
1 muta subiectul
3 il completeaza pe primul (no ofence)
iar 1 adik eu scriu aiurea ca multi multi alti membri de forumuri nationale, internationale...
... si tot asa pana cand o sa fie unul plictisit sa tot scrie
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
Postat 29 September 2005 - 07:25 PM
spiritul balcanic prospera in continuare....
iar forumul a devenit 50% informatii utile restul mistocareala... :(
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 29 September 2005 - 07:27 PM
Postat 29 September 2005 - 07:59 PM
Stima,
PS: Ca sa stie cauza, sa nu se arda si cel nou! :( :rolleyes: Daca e curent, ca daca nu,...Se aplica pct. 1 :D
Aceasta postare a fost editata de domnu_doctor: 29 September 2005 - 08:33 PM
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 29 September 2005 - 08:31 PM
Dragut, la 29 Sep 2005, 19:25, a spus:
Cred ca trebe modificate procentele alea!
Ceva cam de genul: 25% - 75%! Cred ! :(
Stima,
Postat 29 September 2005 - 08:42 PM
domnu_doctor, la 29 Sep 2005, 20:31, a spus:
Dragut, la 29 Sep 2005, 19:25, a spus:
Cred ca trebe modificate procentele alea!
Ceva cam de genul: 25% - 75%! Cred ! :(
Stima,
banuiesc ca te referi ca 75% sunt utile nu mistocarii
sau poate ma insel :(
Postat 29 September 2005 - 09:16 PM
cat despre informatii inutile NU sunt deacord
cauta si vei gasi nimic nu e intamplator si nici inutil..cauta
......iar daca nu ai rabdare sa cauti atunci......
DD
Postat 29 September 2005 - 11:17 PM
Screamer, la 29 Sep 2005, 17:41, a spus:
-1 pentru a schimba becul
-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a bcului
-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ?lampa?
-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ?bec? este la fel de corect
-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum
-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentul respectiv si a raspunde ?si eu?
-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ?cautare?
-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
-143 pentru a spune ?cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum?
-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...
l-ati uitat pe ala care sta de 6 sa zica cand vine curentul
Postat 30 September 2005 - 08:23 AM
...dupa care 'nspe il vor sfatui sa stea njaiba in banca lui ca e mai ieftin sa cumperi un bec. Saga continua...
Postat 30 September 2005 - 04:11 PM
:::::: De ce sa dai bani pe masini , cand inca mai exista ranga ! ::::::
===================================================
Postat 30 September 2005 - 07:35 PM
apoi vine unu cu ideea construirii unui bec refolosibil, cu suruburi pe undeva ca sa-l poti desface sa-i schimbi rezistenta cand se arde....si 6 isi pun problema unde sa puna suruburie de prindere cum sa-l infleteze, folosind miscarea de rotatie a pamantului, rotind tavanul sau cu un servo, de aici apar alte probleme, de care servo sa puna...si uite asa rasare soarele si modelistii nostrii au stat toata nopatea treji sa schimbe un bec....
Postat 30 September 2005 - 09:10 PM
plus mai vin vo 5 care se apuca de facut gura ca sa scrie tote denumirile in romaneste nu in engleza ca deh par snobi sau alte cele :D
Postat 01 October 2005 - 08:22 AM
jester, la 30 Sep 2005, 19:35, a spus:
Eheeee, treaba cu servo la BEC trebe dezvoltata, ca e in domeniu, RC! :) :( :(
Stima,
Postat 01 October 2005 - 12:37 PM
Daca am fost off-topic, cer scuze si rog moderatorul sa mute postarea mea unde crede de cuviinta.
Postat 01 October 2005 - 12:44 PM
navigator, la 1 Oct 2005, 12:37, a spus:
Daca am fost off-topic, cer scuze si rog moderatorul sa mute postarea mea unde crede de cuviinta.
da da pentru asta iti trebuie o pompa de vid. Asa ca, cauta matale prin posturile dinn tehnice eventual la CNC dupa care mai discutam.
Dupa aia vezi subectul cu fibra de sticla da n-o lua de buna pe aia ca trebe apicata tehnologoghia in domeniul suflarii sticlei daca nu vrei sa pui un borcan........etc..etc... :)