Discutiile pe tema rezistentei in timp a acestui material au dus la dispute strinse , reflectate doar din motive comerciale , supozitiile contra acestui material fiind subiective .
Dupa o mica descriere a materialului va voi prezenta si usurinta echiparii acestor navomodele
HIPS® (High Impact Polystyrene) sunt placi cu fata lucioasa sau mata, de culoare alba sau colorate, cu comportament excelent la termoformare si rezistenta deosebita la impact. Placile sunt recomandate pentru aplicatii de interior dar la cerere pot fi stabilizate UV, respectiv li se poate aplica un tratament electrostatic.
Descriere:
Rezistenta ridicata la impact
Tiparire si serigrafiere excelenta
Se termoformeaza foarte usor
Utilizabil pana la 70 grd C
Rezistenta buna la chimicale
Se prelucreaza foarte usor
Potrivit pentru contactul cu alimentele
Modelul PIKE este echipat pe platforma de la CAMARAD , realizat din Hips de 3 mm prin termoformare .
Usurinta echiparii acestui navomodel consta in rapiditatea adezivilor cu care se lipesc suportii de la componente, cum ar fi Tangid sau Moment fix , cit si existenta unor prefabricate care usureaza prelucrarea respectivilor suporti cum ar fi canal cablu , folosit la intalatiile electrice .
Din experienta mea , totodata si in opinia mea , echiparea acestui model ar trebui sa dureze cam 6 ore ... 10 ore cu tot cu siliconarea etanseitatii punti cu luntrea .
Executarea gaurilor pentru leduri , tub pupa ,exe pentru basculare se face un procedeu in minus ... lipsa mincarimilor de piele de la praful de fibra din sticla si totodata nontoxic
In fotografiile care urmeaza ve-ti vedea rezultatul aceste-i echipari , iar in postarile care vor urma voi detalia fiecare operatiune in parte
Aceasta postare a fost editata de Savas Oyunlari: 18 March 2014 - 10:49 AM