Modelism - RHC Forum: Discutii Libere_Old - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!

#2731 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 22 January 2016 - 08:49 AM

Xorg, eu personal nu vreau sa atrag nici un tanar. Recunosc insa ca nu resping pe nici unul care se lipeste de mine, anual, cel putin unul face ucenicie virtual pe langa mine, prin PM.

Tanarul de azi pana la 9-12 ani cu siguranta a vazut un avion si foarte probabil a intrat intr-un simulator de zbor, daca nu a simtit nimic sa il determine sa caute pe net mai mult, nu cred ca daca il duce tatal lui, poate fortat, ca sa vada cum zboara avioanele "de jucarie" il va atrage mai mult, incat sa devina pasiunea vietii.
Poate sunt cam cinic, amarat de indiferenta copiilor de azi la crearea unui club de modelism pe langa palatul copiilor...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#2732 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:Flying and floating things

Postat 22 January 2016 - 09:17 AM

Andrei.N, la 21 January 2016 - 02:36 PM, a spus:

Sa prind pe vreo unu de la autoritate ca ma intreaba unde mi-e licenta ca-i cac de nu se vad.

Pai mai mult ca sigur toate "institutele" si "scolile de pilotaj" astea sunt mana in mana cu niscai "idiocrati" iar o "mica atentie" ii va determina pe acestia sa legifereze obligatitivatea unor astfel de "cursuri"! ;)
Pentru ca...Romania!
0

#2733 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:Flying and floating things

Postat 22 January 2016 - 09:20 AM

renatoa, la 21 January 2016 - 09:38 PM, a spus:

Eu o sustin in continuare...

Ehm, in ziua de azi pana si RCA-ul devine o problema, scumpit nejustificat, cu probleme la despagubiri etc, un "RCA pentru zburatoare" ar fi doar bani aruncati...
Nu discutam despre o tara normala, cu societati de asigurare normale ci doar despre japcari lasati sa-si faca toate mendrele!

Aceasta postare a fost editata de Garett: 22 January 2016 - 09:20 AM

0

#2734 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1352
  • Inregistrat: 16-February 03

Postat 22 January 2016 - 11:09 AM

renatoa, la 22 January 2016 - 08:49 AM, a spus:

Xorg, eu personal nu vreau sa atrag nici un tanar. Recunosc insa ca nu resping pe nici unul care se lipeste de mine, anual, cel putin unul face ucenicie virtual pe langa mine, prin PM.

Tanarul de azi pana la 9-12 ani cu siguranta a vazut un avion si foarte probabil a intrat intr-un simulator de zbor, daca nu a simtit nimic sa il determine sa caute pe net mai mult, nu cred ca daca il duce tatal lui, poate fortat, ca sa vada cum zboara avioanele "de jucarie" il va atrage mai mult, incat sa devina pasiunea vietii.
Poate sunt cam cinic, amarat de indiferenta copiilor de azi la crearea unui club de modelism pe langa palatul copiilor...

Parca auzisem ceva despre o initiativa frumoasa la clubul elevilor, privind redeschiderea sectiei de aeromodelism sau asa ceva. Ori era vorba despre clubul pensionarilor?
0

#2735 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 January 2016 - 11:30 AM

Da, da... si ca sa redeschizi trebuie sa demonstrezi ca va fi cerere... adica sa umblu prin scoli si sa aduc o lista de inscrisi, ca si cum mi-ar face mie vreun favor, ca deschid sectia pentru mine, nu pentru copii...
0

#2736 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 January 2016 - 12:55 PM

renatoa, la 22 January 2016 - 11:30 AM, a spus:

Da, da... si ca sa redeschizi trebuie sa demonstrezi ca va fi cerere... adica sa umblu prin scoli si sa aduc o lista de inscrisi, ca si cum mi-ar face mie vreun favor, ca deschid sectia pentru mine, nu pentru copii...

Organizezi un eveniment cu sprijinul ARA, documentam nr. participantilor si folosesti ca argument privind interesul pentru acest domeniu.
0

#2737 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2085
  • Inregistrat: 16-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 22 January 2016 - 03:21 PM

renatoa, la 22 January 2016 - 08:49 AM, a spus:

Nu cred ca mai sunt tanar dar confirm, thanks! :)

Aceasta postare a fost editata de icsss: 22 January 2016 - 03:22 PM

0

#2738 Useril este offline   cioro 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 30-December 13

Postat 25 January 2016 - 09:09 PM

Vreau sa platesc cotizatia pe 2016 dar nu gasesc nimic pe site, cont, valoare etc.
0

#2739 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 25 January 2016 - 10:42 PM

cioro, la 25 January 2016 - 09:09 PM, a spus:

Vreau sa platesc cotizatia pe 2016 dar nu gasesc nimic pe site, cont, valoare etc.

Buna. Daca te autentifici pe pagina asociatiei scrie totul acolo. Recomand sa citesti https://aeromodelism...ebari-frecvente
Numai bine
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#2740 Useril este offline   Alexandra D. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14

Postat 19 February 2016 - 09:45 PM

Un subiect interesant http://www.rhcforum....noare-la-munte/
Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

#2741 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 24 February 2016 - 12:48 PM

Stimati Aeromodelisti,

Una din metodele prin care dumneavoastră puteți sprijini ca membru ARA sau non membru asociatia este de a direcționa 2% din impozitul anual pentru susținerea entităților non-profit care se înființează și funcționează în condițiile legii.
Dacă considerați că ARA ar putea utiliza 2% din taxele dumneavoastră din anul trecut mai bine decât statul, legea va permite să directionați aceste sume către noi.

Procedura este simplă:

1. Completați formularul 230 ( https://aeromodelism.../9QyJ7hag9i.pdf ) pentru impozitul pe salariu (formularul atașat) cu datele personale (I.Date de identificare a contribuabilului) in două exemplare.
2. Formularul (originalul) se depune în format hartie până la data de 25 mai la registratura organului fiscal după cum urmează:
a.) Organul fiscal în a cărui raza teritorială contribuabilul are adresa unde își are
domiciliul, potrivit legii sau adresa unde locuiește efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal in România.
b.) Organul fiscal în a cărui raza teritorială se află sursa de venit, pentru ceilalți contribuabili persoane fizice.
c.) La oficiul poștal al organului fiscal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Data depunerii formularului este data inregistrării acestuia la organul fiscal sau data depunerii la posta, după caz.

3. Copia se păstrează de către contribuabil sau de către împuternicitul acestuia.
4. Copia formularului înregistrat la organul fiscal sau confirmare de primire de la scrisoarea recomandată și copia formularului la adresa sponsorizare@aeromodelism.ro

Avem rugămintea dacă aveți disponibilitatea și timpul necesar să îi rugați pe apropiații voștri să sprijine ARA cu 2% din taxele din anul precedent.

Vă mulțumim,
Echipa ARA
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2742 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 24 February 2016 - 09:43 PM

Stimati Aeromodelisti,

Va rog cititi aceasta noutate

https://aeromodelism...tii-de-zbor-ara

O zi buna,

Andras
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2743 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 February 2016 - 09:13 PM

FAA nu mai cere licenta de pilot de drone pentru astea mici ! De pus la dosar, uite ca la altii mai mari se poate !

https://www.washingt...pilots-license/

Anuntata de AndyNed la cafenea multicoptere, cred ca a gresit locul de postare, de emotie :)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 28 February 2016 - 09:15 PM

0

#2744 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 28 February 2016 - 11:30 PM

https://aeromodelism.ro/locatii/

Sa mai adaugat o obtiune de cautare dupa localitati....asa se pot cauta mai usor zonele de zbor cu aeromodele daca se cunoaste localitatea.
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2745 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2016 - 10:51 PM

Intre timp, la altii incepe sa se faca misto de reglementarile FAA...

http://www.rcgroups....d.php?t=2614885

poate fi si asta o tactica, ironia de multe ori a demolat mai rau ca barosul ;)
0

#2746 Useril este offline   Alexandra D. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14

Postat 09 March 2016 - 09:27 PM

https://aeromodelism...ificata-iso9001
Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

#2747 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 March 2016 - 04:45 PM

Daca mai e nevoie de argumente la discutii cu AACR, un studiu LA ZI despre riscurile impactului cu o drona raportat la cel cu pasarile, pentru aviatia mare.

http://fortune.com/2.../?xid=for_fb_sh

Ramane totusi ridicat riscul impactului direct drona-om, care trebuie sa recunoastem ca este semnificativ mai mare decat pasare-om, si cu urmari care majoritatea dintre noi le poarta... unii cu mandrie :D
0

#2748 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 17 March 2016 - 06:09 PM

Cel mai mare risc este sa te lovesti de prosti. Se inmultesc exponential si te bat cu mintea lor odihnita. Din pacate ajung si pe unde nu trebuie. Multi. Va mirati ca nu intervine FRMD... Nici n-o va face. Dupa gandirea lor mioritica, ei se asteapta ca aeromodelismul si Federatia sa dispara in cativa ani. Cel putin eu nu sunt dispus sa vad lucrurile asa. Chiar daca Guvernul si forurile subordonate nu ne vor, noi, aeromodelistii, trebuie sa vrem sa existam. LEGAL, nu tolerati. "Nu se va lua nimeni de aeromodele si aeromodelisti... Razboiul este cu dronele..." Citat dintr-o discutie cu cineva legat intr-un fel de Federatie... Poate ca nu se va lua nimeni de noi. Nu astazi sau maine. Dar fara o baza legala nu sperati la dezvoltarea si organizarea in moduri mai decente decat astazi acestei activitati in viitor... Asta-i lupta noastra. Azi suntem putini si saraci. Daca maine va fi mai bine, nu trebuie sa le lasam loc urmasilor?
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#2749 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 March 2016 - 06:09 PM

Intr-un document care se discuta in senatul US zilele astea, deci inca nu e aprobat ! si document care are ca obiect reautorizarea FAA pentru 2016-2017 sa isi faca de cap in continuare...si pe care i l-am transmis si lui Andras spre studiu, ca sa fie pregatit de ce se coace... daca aceasta lege va trece va fi ja-le ! inseamna sfarsitul aeromodelismului pe bune cum il stim acum... mai exact interdictia de A CONSTRUI !

“it shall be unlawful for any person to introduce or deliver for introduction into interstate commerce any unmanned aircraft manufactured on or after the date that the [FAA] adopts a relevant [manufacturing] standard, unless the manufacturer has received approval …for each make and model.”

Nu va repeziti sa argumentati ca e vorba de construit drone pentru vanzare, pacaliti probabil de acel "introduction into interstate commerce", pentru ca nu inseamna ce credem noi...

Conform Peter Sachs, care publica cunoscutul site de "legalistica" www.dronelawjournal.com:
“the flight of any aircraft, whether built in a factory or in a basement, is a flight in interstate commerce.”

Later Edit: nea Gigi, acum ce mai zici... ca apucasi sa postezi inaintea mea, parca suntem telepati :)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 17 March 2016 - 06:10 PM

0

#2750 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 17 March 2016 - 06:15 PM

Si daca a murit Stalin e musai sa-l avem tatic pe Unchiul Sam ca sa nu ramanem orfani? La urma urmei ar fi cazul sa mai invete si el de la noi, nu numai noi de la el!

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 17 March 2016 - 06:16 PM

Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#2751 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 March 2016 - 06:21 PM

Stai linistit, ca nu pe noi o sa aiba americanii in cap daca trece asta... deja li se atrage atentia ca in felul acest vor deveni cea mai urma natiune din G8 in domeniul asta tehnologic, in timp ce altii in EU infiinteaza institute de invatamant si cercetare drone, ei le crucifica la sol...
0

#2752 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 March 2016 - 05:51 PM

Am mutat aici discutia cu old-boy, care sigur nu are treaba cu adunarea generala...

old-boy, la 27 March 2016 - 04:44 PM, a spus:

Renatoa nu te supara ca te intreb ce inseamna "aeromodelism liber, neafiliat la vreo federatie, si necomercial".
Inainte de 89 trebuia sa-mi declar RC si sa platesc o taxa de 50 lei pe an la posta, eram afiliat la FRMD si clubul platea taxe anuale, aeromodelul avea maxim 5 Kg si motor 10 cmc, in schimb zburam cand si unde vroiau muschii mei, in aceea peroada nu am fost intrebat odata de ce am ajuns cu planorul la 1000m inaltime sau ce e cu echipamentul RC. Era oare aeromodelism liber si neafiliat?
Astazi as plati o suma DECENTA oricui sa pot zbura 25kg, motor 200cmc, 750m, cand vreau si unde vreau, oare as fi "incatusat, afiliat si comercial"?

Daca dumneata vrei sa platesti, placerea dumitale, dar daca tot vorbim de urmasi, un pusti de 14 ani care si-a luat/construit prima spuma, si el trebuie sa plateasca si sa fie inmatriculat ?

Pai nu este 90 Euro o suma decenta la un model de 25 kg? Sunteti liber sa o platiti si zburati, dar ma indoiesc ca la inaltimile alea, care cu siguranta au un zero in plus...
Va asigur ca plafonul de 150m nu este inventie recenta, intrebati la aerodrom.
0

#2753 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 13-June 03

Postat 27 March 2016 - 06:46 PM

Renatoa poate ai un singur model. Eu am vro 10 si crede-ma nu mi-ar fi usor sa scot 900E ca sa pot zbura. Sigur dupa 89 nu am mai dat nici un leu pentru ca a venit MAREA DEMOCRATIE. Vorbind de un sportiv, fara taxele de club, nu cred ca ar fi o gaura sa platesti 50 lei RC + nu stiu foarte exact dar cred tot 50 lei taxa sportiv/an si poti zbura cate model vrei.
Chestia cu 130 de metri nu o mai discutam pentru ca se pare ca este batuta in cuie de MUE, pardon UE (Walter o sa se supere dar se pare ca si in Germania incepe sa bata un vant care coboara modelele tot cam pe acolo - zvon de babe deocamdata).
Sunt convins ca un tata face orice pentru copilul lui, va da 100 lei pe an ca sa nu stea toata ziua cu ochii in monitor.

Aceasta postare a fost editata de old-boy: 27 March 2016 - 06:53 PM

Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
0

#2754 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 March 2016 - 07:24 PM

Si eu tot spre 10 am, dar trebuie sa luptam ca inmatricularea sa fie pe persoana, nu model.
Si de banii aia sa ne dea si asigurare, musai, sa faca ceva de banii aia, nu doar sa plimbe hartii.
La BMFA am de 37 lire asigurare, si daca vreau sa zbor oriunde in EU mai scot 15 lire pentru o asigurare de 30 zile in oricate tari EU in perioada respectiva.
Ei cer 90 euro, pentru ce ?!

iar cu inaltimea nu e nici o m...UE, ce naiba de se mira toata lumea ca la urs cand aude de 150m...
in 2009 la o intalnire de fpv din franta, tinuta pe un aerodrom de ulm-uri, era la vedere pe cabana cu statiile, pe langa tabela de frecvente, tzidula care spunea ca in zilele respective deasupra aerodromului avem o cupola de 500m in care sa evoluam, derogare de la inaltimea normala de 150m !
0

#2755 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 13-February 11

Postat 27 March 2016 - 08:12 PM

N-am timp, nici chef, nici rabdare sa mai citesc 100 pagini sterile si anoste, habar n-am ce s-a discutat/hotarat. Am doar o intrebare: daca unii zic ca au vreo 10 modele si sunt multumiti cu "taxele" stabilite, inseamna ca eu la cele vreo 16, trebuie sa stau calm? Sau la "suma" asta taxele vor insemna mai mult decat "valoarea" lor in aur? Rezumat, va rog, ca de batut campii sunt satul. Propun sa se faca 2 organizatii: una pentru aia care sunt de acord cu orice le cere orice autoritate si una cu aia care nu sunt de acord cu nimic din toate astea. Adevarul e undeva la mijloc, nu?
Sa ma lasati cu "asa e in UE". Cand vom avea venituri egale cu cei din UE, atunci sa aiba nemernicii astia de fura cu sutele de milioane de euro si pretentia de a plati si noi la fel. Punct.
MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

#2756 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 March 2016 - 08:19 PM

La intalnirea cu AAC si eu am insistat puternic pe inmatricularea pe pilot dar se pare ca nu am avut succes (probabil cascavalul este foarte bun la gust). La intrebarea ce facem cu un model inmatriculat la care schimbi aripa nu au avut solutie.
Daca nu se schimba forma actuala a legi exista derogarea de inaltime la competitii, NU LA ANTRENAMENTE.
Rower ai postat in timp ce scriam. Sa sti ca nimeni nu a fost de acord cu inmatricularea pe model. Lupta inceputa continua imi place ca esti combativ ( de unul singur sau cand te uiti in oglinda), ce faci pentru lupta cu autoritatile, ca a citi si face scandal pe forum e usor.
Referitor la venturi - carnea, legumele, benzina si mai pot insira destule sunt mai scumpe ca in UE, nu le mai cumpei, te certi cu vanzatorul, sau ce faci in lupta ta cu preturile de zi cu zi poate ajuta si in lupta modelistilor cu autoritatile.
Organizatiile sunt gata facute cei care accepta totul si nu fac nimic si ARA care prin catva oameni, numarul lor poate fi numarat pe degete, se lupta de 2 ani sa faca ceva. In care din organizatii esti?

Aceasta postare a fost editata de old-boy: 27 March 2016 - 08:31 PM

0

#2757 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 27 March 2016 - 08:30 PM

Oameni buni, am deviat eu sau ceva nu e OK? Adica, pentru avioanele mele care - in medie - (spume, "jucarii" si doar vreo 3-4 mai "rasarite") costa (medie, repet) vreo 200-250 euro va trebui sa platesc 90x16=1440 euro? Suntem normali sa acceptam asa ceva sau doar eu sunt un amarat parlit vai de capu' meu? In cazul asta inseamna ca trebuie sa ma las de joaca asta, ca nu e de nasul meu. Sa ma apuc de pescuit la copca sau te pomenesti ca si acolo cotizatiiile sunt prea mari pentru mine? Nu pricep seninatatea cu care acceptam unele aberatii, zau... scuzati.
MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

#2758 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 27 March 2016 - 08:32 PM

Domnu' Batran (old-boy, deh...), nu o lua in nume personal, nu am nimic cu domnia voastra, nu va cunosc. Ma miram doar de sumele vehiculate, atata tot.
Stima si prietenia!
0

#2759 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 March 2016 - 08:47 PM

Rower eu ma supar foarte greu pe oameni si niciodata pe net ( sunt intradevar in varsta dar nu batran, sunt "forte tanar" la suflet).
Din pacate si la intalnirea de la Brasov am vazut ca cel mai usor este in OPOZITIE, nu faci nimic si strigi ca ceilalti care fac fac pre putin. Nu cred ca in tara asta sunt doar cred 15 modelisti care le pasa de ce va fi maine, AG ar fi trebuit sa fim macar 80% din ARA, iar la intalnirea cu AAC sa se fi blocat netul de numarul celor care o urmareau, au fost 3 interesati.
Hai sa nu scriem si citi 100 de pagini sa ne intalnim in direct, nu cu mine ( eu mai am maxim 10 ani de zbor si indiferent de legi voi zbura) ci cu cei mai tineri si interesati de mersul modelismului in Romania si sigur se va gasi o solutie si pentru hobbiul nostru.
0

#2760 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 March 2016 - 09:04 PM

old-boy, la 27 March 2016 - 08:47 PM, a spus:

.................................... si indiferent de legi voi zbura) ..............

Subscriu intr-u totul acestui mesaj. Poate este vremea sa ne fie deviza.

Aceasta postare a fost editata de xorg: 27 March 2016 - 09:04 PM

0

Arata acest topic

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou