GigiGL, la 02 April 2016 - 05:46 PM, a spus:
..ORICINE era dorit sa ni se alature, sa ne sustina, sa propuna, sa faca... APROAPE toti ati fugit. Nici macar nu ati binevoit sa va exprimati opiniile, fie ele si diferite in nenumaratele ocazii oferite.
Andras a ramas aproape singur
Cel putin mie nu poti spune ca nu am cotizat cu munca sau timp si intodeuna am exprimat si parerea. Dar intrun punct iti dau dreptate si iti spun si din ce cauza.
Da Andras a ramas aproape singur si asta nu pentru ca tinta la care lucreaza ar fi gresit, si nu pentru ca omeni nu vor se faca ceva ci din cauza ca omeni care vor se faca ceva nu sint luati in serios. Un exemplu de cum lucreaza Andras este cind au fost bagate datele persoanale de membri pe site in 2014 se pare, vizibile pentru toata lumea. Atunci am avut discutii foarte lungi cu el sa le faca vizibil macar doar dupa logare pentru membri si acum se laude cum niciodata nu au fost public.
Andras e singur pentru ca este convins ca stie el mai bine de cit alti si nu stie se delegeze sarcini. Cea ce face, sau majoritate ce face apreciez, imi era intodeuna frica ca are prea mare sarcina, imi pasa de familia lui care sufera pentru ca stiu cum e sa ai copii (eu am 5) si se stai noptea la birou. Si mereu am spus asta si mereu am zis ca trebuie dat sarcini CU INCREDERE si la alti. Nu a vrut si nu vrea, ca stie el mai bine.
Iar am constatat ca spusele nu sint intodeuna congruent cu faptele. Uneori am fost avertizat se tin asta sau asta secret, se nu spun, se nu public doar ca se aflu a doua zi ca nici el nu s-a tinut si a schimbat directia. Deci teoria deviaza de practica sau omul spune unul si face altceva. Poate si alti au sezisat si doar tac. Mentalitatea mea este se spun daca ceva nu gasesc in regula.
Nu este in regula ca sarcinile se cade sau se fie aglomerate pe o singura persoana. Am repetat de mai multe ori si lui Andras ca, daca nu are suport din partea membriilor, sa lasa balta si sa inchida ARA. Imi pare rau ca nu intelege nici critica constructiva.
Nu vrea, atunci nu are de cit se lupta pana la capat, dar tot cu echipa restrinsa va fi. Eu sper ca in adminstratia publica care se ocupa de implementarea legislatiei europeene se gasesc si omeni mai capabil si honest care stiu ce insemena aeromodelism si care sint cauzele adevarate de ce spatiu aerean este asa tulbura acum.
Vad pagina de DMFV german
http://www.pro-modellflug.de/ un efort foarte bun la care am astept foarte mult se apara si ceva de genul in limba romana. Asa am luat un domeniu si lucram la traduceri si adaptare...