ViP_Eol, la 20 May 2015 - 10:14 AM, a spus:
Garett, eşti cam ... profitor. :rofl: Sesizezi o situaţie care ar putea să însemne o ridicare de minge la fileu şi hop pe ea. :rolleyes:
De la volei mi se trage! :p
ViP_Eol, la 20 May 2015 - 10:14 AM, a spus:
Se pot face construcţii foarte bune şi cu traforajul şi nimic nu se compară cu abilităţile dezvoltate în felul acesta. Nu este vorba de o stagnare în dezvoltare.
Tot ce se poate, nu contest, n-am avut niciodata rabdare sa-l folosesc. Am avut tentative in anii pionieriei (la propriu!) pe la Casa, si la navo si la aero, in ambele parti era aceeasi problema, taiatul coastelor! N-am inclinatii spre lucrul manual, asa ca m-am dus la... informatica! :D
Despre orgolii nu mai comentez, dmpdv toata povestea asta cu reglementari, federatii si alte aiureli nu este altceva decat un meci al orgoliilor, din partea tuturor partilor implicate, fiecare se crede indreptatit "sa-si arate muschii" si, evident, in final iese o "treaba romaneasca" adica fix-pix!
Au descoperit romanii apa calda, adica droburile de sare zburatoare si s-au trezit "sa ia masuri dom'le!"
Data viitoare cand mai cade un avion/elicopter/whatever 1:1 propun sa le interzicem complet, ca pot picat si altele!
Cel mult baloane, desi pot pica si alea. Welcome to the 19th century! (Da, stiu, englezisme! :rolleyes: )
Aceasta postare a fost editata de Garett: 20 May 2015 - 11:48 AM