Modelism - RHC Forum: Discutii Libere_Old - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!

#2251 Useril este offline   Ciprian Dughir 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 564
  • Inregistrat: 30-January 12
  • Interests:Multicoptere

Postat 16 May 2015 - 06:21 AM

Daca ramane treaba cu 0,5kg, o sa fie coada la inmatriculari pana la Brasov, la cati posesori de fantome avem. :)
0

#2252 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:Flying and floating things

Postat 16 May 2015 - 06:25 AM

Clasic pentru România: mâncătorie ridicată la nivel de legislație! Face cineva o propunere aproape decenta, se gaseste altcineva sa sară ca e prea decentă! Jeez!
Si ne mirăm de ce suntem unde suntem!

Clasic pentru România: mâncătorie ridicată la nivel de legislație! Face cineva o propunere aproape decenta, se gaseste altcineva sa sară ca e prea decentă! Jeez!
Si ne mirăm de ce suntem unde suntem!
0

#2253 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 16 May 2015 - 08:49 AM

Probabil in lumea dv. ideala unde nu exista concurenta va puteti permite sa fiti... decent.
In schimb daca te consideri profesionist si faci lucrurile dupa legile europene chiar daca nu sunt inca in vigoare intr-o tara balcanica, si vine unul care iti ia clientul la jumatate de pret ca ii face el treaba cu fantomu... normal ca vrei sa te protejezi de asemenea concurenta.
Iar cei care pierd numesc asta mancatorie, asta e adevaratul spirit romanesc.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#2254 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1349
  • Inregistrat: 16-February 03

Postat 16 May 2015 - 11:31 AM

Problemele de genul celor de mai sus sunt mai degraba pe tipologia tipic romaneasca " Sa moara si capra vecinului."
0

#2255 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2015 - 01:33 PM

Da, in business este echivalentul local al competitiei neloiale.
0

#2256 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2015 - 01:40 PM

Pentru cei care nu au avut timp sa citeasca observatiile din arhiva postata de xorg, si se mira de ce discutam noi aici, este vorba de unele observatii la adresa documentului AACR, postate de profesionisti care au alte griji decat definitia aeromodelului... citez:

"Punctul 3.2.3 Restrictii operationale:
Consider ca este obligatoriu de precizat in aceste norme:
- zborurile recreationale sa nu se execute deasupra zonelor dens populate, acestea putand fi efectuate in zonele extravilane sau zone special amenajate.
- Imaginile sau datele obtinute in urma acestor zboruri sa nu fie utilizate in scopuri comerciale.
Neprecizarea acestui aspect va permite oricui sa se prevaleze de zborul recreativ pt:
- a executa zboruri fara indeplinirea conditiilor legale;
- va crea o concurenta neloiala pe piata serviciilor UAV.
..."

Asta nu e capra vecinului de loc...
0

#2257 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2015 - 07:53 PM

Eu zic ca domnii astia profesionistii, ar trebuii sa-si vada de businessurile lor si sa ne lase pe noii cu recreationalele noastre, ca de stiti vorba aia "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia" Asta cu concurenta neloiala este de competenta celor de la Consiliul Concurentei, nici decum a AACR-ului, daca au astfel de probleme sa se adreseze Consiliulu, doar ca acolo vor fi probabil intrebati de cifre de afaceri si alte documente iar cum nu prea se taie chitante pe la nunti se tem ca raman cu problema nerezolvata si le vor lua hobbystii nostrii painea de la gura cu dronele neinmatriculate. Haideti sa fim seriosi solicitari precum cea cu "sa fie inmatriculate obligatoriu toate dronele mai grele de 500gr pana in dec. 2015", par mai degraba niste linguseli ieftine la adresa autoritatii.

Aceasta postare a fost editata de xorg: 16 May 2015 - 07:55 PM

0

#2258 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2015 - 07:27 AM

Vezi postarearenatoa, la 16 May 2015 - 08:49 AM, a spus:

Probabil in lumea dv. ideala unde nu exista concurenta va puteti permite sa fiti... decent.
In schimb daca te consideri profesionist si faci lucrurile dupa legile europene chiar daca nu sunt inca in vigoare intr-o tara balcanica, si vine unul care iti ia clientul la jumatate de pret ca ii face el treaba cu fantomu... normal ca vrei sa te protejezi de asemenea concurenta.
Iar cei care pierd numesc asta mancatorie, asta e adevaratul spirit romanesc.

Mda, adevărul e ca un GoPro agatat de un Phantom este chintesența profesionalismului in fotografie aeriana!
Dacă dpdv calitativ GoPro-ul chiar "face concurentă" problema nu e acolo...
0

#2259 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2015 - 07:32 AM

Adevăratul "spirit românesc" este să te "cenzureze" grija de ce face vecinul, că poate, Ferească Dumnezeu! are o capră mai grasă, mai frumoasă, dă mai mult lapte etc.
Ori aşa ceva este realmente inacceptabil, fie toate caprele sunt la fel de slabe fie, la modul ideal, omorâm toate caprele, să fim toţi la fel şi să n-avem motive să ne simțim complexaţi!
Btw, în domeniul în care lucrez există concurență destulă, diferența o face calitatea serviciilor...

Aceasta postare a fost editata de Garett: 17 May 2015 - 07:34 AM

0

#2260 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2015 - 11:19 AM

Vezi postareaGarett, la 04 May 2015 - 07:13 PM, a spus:

...
Despre tara, hm, am fost cam peste tot, am inceput sa ne facem vacantele in strainatate cand am ajuns la concluzia ca nu prea mai avem ce vedea, sau ne facem prea mult sange rau, petrecandu-ni-le in tara!
Cu ce vrei sa incep?
...
Hai sa fim realisti, dincolo de accentele nationaliste si de vazut totul in roz: turistic vorbind, Romania are din ce in ce mai putin de oferit cu fiecare an. Servicii, cu rare exceptii, de proasta calitate si, raportate la piata locala, exagerat de scumpe. "Atractii turistice" supraevaluate, prost intretinute si oricum din categoria "le-ai vazut o data, asta e".
Toamna trecuta am dat o raita prin tara, TF si TA. Hotel de 4 stele, cu renume, pe TF: "O ciorba de vacuta, va rog", "A, dar stiti, e 7 seara, nu mai avem"!
Despre ce vorbim?

Garett, esti Pavel Ciobanu cumva ?

http://blog.familyva...-visit-romania/
0

#2261 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2015 - 12:21 PM

Nu, dar pot sa pun si eu poze frumoase!

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Garett: 18 May 2015 - 12:26 PM

0

#2262 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 18 May 2015 - 04:24 PM

observatiile FAE drones la AACR

Fisiere atasate

• Fisier atasat  FAE.pdf (2.45MB)
    Number of downloads: 44

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#2263 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 13-February 11

Postat 18 May 2015 - 07:38 PM

Minunate!
Sa moara si astia "recreationali" daca cei cu "comercialul" se duc la fund. Ne-a tras-o domnu' Dragu... in dulcele stil mioritic.
MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

#2264 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2015 - 07:45 PM

Sa inteleg ca ati inteles ceva de acolo ? :)
Poate ne traduceti si noua ceva din avocatzeasca asta, care pare o limba mai... speciala.
0

#2265 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 13-February 11

Postat 18 May 2015 - 08:14 PM

Primul articol e suficient: "Propunem tratament egal pentru caracteristici tehnice similare, indiferent de scopul activitatii: recreativ sau comercial"
(Virgula am pus-o eu, cel care a scris nu prea stie regulile ortografice si de punctuatie...)
La al doilea articol e "bomboana de pe coliva": toate "zburatoarele" sa fie clasificate la fel, dupa o singura regula: aeronava fara pilot la bord.
MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

#2266 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2015 - 08:52 PM

Pun pariu ca acum va doriti sa fi făcut front comun! :p
Tipic românesc, fiecare trage în altă directie si e mai preocupat să-l sape pe celălalt decât de scopul final! :D
0

#2267 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 744
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 18 May 2015 - 09:22 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 18 May 2015 - 04:24 PM, a spus:

observatiile FAE drones la AACR

Dupa aceste observatii pertinente domnii de la AACR vor ....lasa exact fel reglementarea respectiva!
Macar sa se vada ca ei sunt cei care au ultimul cuvant! :yahoo:

Parerea mea!

Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 18 May 2015 - 09:23 PM

0

#2268 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 10:48 AM

Este ca si cum ai cere ca taranul de-si vinde rosiile la poarta, sa fie tratat in mod identinc de ANAF cu un supermarket. Sa-l obligam si pe taranul la casa de marcat contabil, sa plateasca CAS-uri cont bancar si etc. Tot la capra se reduce problema, "Confundam capra cu varza" ... si strigam discriminare.
0

#2269 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 19 May 2015 - 10:55 AM

Casa Locco :clapping: :yahoo:
Uite, d'aia n-are Ursu' coadă ! A fost tratat egal de madam Vulpe. :rofl:
URA şi la zbor fofezelor !
0

#2270 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 11:17 AM

Daca intelegi echivalarea taranului cu aeromodelistul, mi se pare ca e o confuzie serioasa...
Si taranul si supermarketul fac profit din aceasta vanzare, taranul nu o face de hobby, atunci de ce sa nu fie tratati egal ?

De acord insa ca AACR-ul ar trebui sa se ocupe doar de aspectele de securitate, nu cele de exploatare comerciala.
Totusi, un dispozitiv profesionist are alte cerinte de securitate decat unul de hobby.

Idioti sunt peste tot, de exemplu in Italia este de multe luni lege in vigoare ca toate dronele dedicate exploatarii comerciale sa aiba un dispozitiv de taiere instant a alimentarii in cazul pierderii controlului de catre operator !!!
Nu este insa definita pierderea controlului... iar daca o echivalam cu failsafe-ul, va puteti da seama ce tragedie se poate intampla din orice cioaca de semnal in timpul zborului peste o multime... plus ca dispozitivul de taiere curent trebuie sa fie omologat ! nu merge un simplu switch RC manufacturat in casa... asta suna a licitatie cu dedicatie.
0

#2271 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 19 May 2015 - 12:56 PM

Stimati Aeromodelisti,

Atasat veti putea gasi observatiile FRMD la reglementarile AACR.
In rest va las pe voi sa dati observatiile....

O zi buna,

Fisiere atasate

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#2272 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 01:13 PM

"Federația Română de Modelism este singurul for românesc autorizat de către Guvernul României prin Ministerul Tineretului și Sportului și de către Federația Aeronautică Internațională să reglementeze problemele aeromodelismului."

"...credem că aeromodelele cu masa sub 1 kg ar trebui să rămână nereglementate în Codul Aerian, cu anumite condiții, precum cea a utilizării acestor aparate de zbor exclusiv în
scop sportiv sau recreativ și fără a avea aparatură de filmare sau transmisie de date la bord."

Se poate recomandare mai clara de atata de reinstaurare a Ord. 8 ?!

Alles klar ?! Stim acum cui sa multumim... singurului for ...
0

#2273 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 01:38 PM

Să mai repet că ţara asta e plină de cretini puşi în poziţii decizionale ?
FRMd nu există fără sportivii legitimaţi, cluburi afiliate, care plătesc cotizaţii şi taxe imense
să poată organiza şi readuce în atenţia publicului larg şi în special a copiilor, o activitate care deschide minţile şi nu le încuie.
Din punctul meu de vedere, al sportivului legitimat FRMd de aproape 40 de ani (licenţă ROU 004), FRMd nu a întrebat structurile din componenţă despre această chestiune. Oricum, din punct de vedere legal, documentul e trimis prea târziu şi sper ca cei de la AACR să nu-l bage în seamă.
Din punct de vedere legal, propunerea FRMd este, în parte, neconstituţională în lumina Art.16, alin.(1) coroborat cu Art.4, alin.(2), privitoare la principiul egalităţii şi interzicerea discriminării.

Domnilor, mai veniţi şi dumneavoastră pe câmp, pe la concursuri, fără chitanţier, respiraţi şi dumneavoastră aerul pe care-l respirăm noi, fără să-l viciaţi. Se poate ? Să nu mai vorbesc despre alte aspecte din activitatea FRMd care nu sunt deloc "la zi".
0

#2274 Useril este offline   YO2BTW 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 312
  • Inregistrat: 02-January 15
  • Interests:Radioamatorism, Ceasornicarie, Modelism, Astronomie, Foto/Video, Bijuterii HandMade, Parfumerie, OffRoad, Tir cu arcul olimpic...etc

Postat 19 May 2015 - 01:49 PM

Exact asta am patin si noi radioamatorii cu FRR ( Federatia Romana de Radioamatorism ).
Sunt radioamator cu licenta din 1972, dar nu mai sunt membru FRR, nu ma mai reprezinta.
Actualmente sunt membru al unui club privat de radioamatorism ( CS SilverFox din Deva ).

Adrian - YO2BTW
YR - BTW
EASY STAR II
Phoenix 2000 EPO Composite R/C Glider
Tarot 680 Pro NAZA M V2 - GoPro 4 Black
DJI F450 NAZA-M V2 - GoPro 4 Black
FrSky TARANIS Plus-OpenTX
0

#2275 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 01:57 PM

Păcat că nu-mi stă în fire să înjur :pardon: că ... .
Măcar dacă se discuta cu băieţii de la ARA care sunt pe metereze şi cu care ar fi trebuit să fie o colaborare. Nu ştiam că modelismul înseamnă şi construcţii de mobilier de genul "Patul lui Procust". Domeniul evoluează rapid şi e cazul să scoatem capul din nisip şi să ne adaptăm.

Pfff.... m-am supărat. Mă duc la club să-mi fac un Strato-pat, posibil cosmo-pat să-l trimit pe Marte. :D
0

#2276 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2648

Postat 19 May 2015 - 02:52 PM

Vezi postarearenatoa, la 19 May 2015 - 01:13 PM, a spus:

"Federația Română de Modelism este singurul for românesc autorizat de către Guvernul României prin Ministerul Tineretului și Sportului și de către Federația Aeronautică Internațională să reglementeze problemele aeromodelismului."

"...credem că aeromodelele cu masa sub 1 kg ar trebui să rămână nereglementate în Codul Aerian, cu anumite condiții, precum cea a utilizării acestor aparate de zbor exclusiv în
scop sportiv sau recreativ și fără a avea aparatură de filmare sau transmisie de date la bord."

Se poate recomandare mai clara de atata de reinstaurare a Ord. 8 ?!

Alles klar ?! Stim acum cui sa multumim... singurului for ...

Da te-ai gindit ca-i doare undeva ? sau ca propunerea a venit asa 'din eter'? Rau ai facut. N-ai observat (inca) ca FRMD foloseste RHC si hobby-ul in general numai ca sursa de clienti (platitori) si masa de promovare a 'evenimentelor' lor.
Uite-te si tu cite apeluri avem la cupele FRMD, la care de altfel nici nu suntem primiti. Eventual daca platim, ne tolereaza la grupa mica, separat de 'clasamentul oficial'.

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 19 May 2015 - 02:55 PM

0

#2277 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 03:40 PM

Vezi postareavlad1, la 19 May 2015 - 02:52 PM, a spus:

Da te-ai gindit ca-i doare undeva ? sau ca propunerea a venit asa 'din eter'? Rau ai facut. N-ai observat (inca) ca FRMD foloseste RHC si hobby-ul in general numai ca sursa de clienti (platitori) si masa de promovare a 'evenimentelor' lor.
Uite-te si tu cite apeluri avem la cupele FRMD, la care de altfel nici nu suntem primiti. Eventual daca platim, ne tolereaza la grupa mica, separat de 'clasamentul oficial'.

FRMd nu organizează nimic. Dacă nu ar fi cluburile din teritoriu și niște oameni care doresc să readucă domeniul ăsta cel puțin acolo unde era acum 25 de ani (ca participare), modelismul era mort de mult. Dacă privești din perspectiva că suntem membri legitimați atunci poți spune că e organizat de FRMd.
Încercăm să lăsăm competițiile deschise pentru toată lumea, se dau diplome, medalii și cupe, dar raportarea clasamentului nu se poate face decât pentru sportivii legitimați.
CN-urile sunt organizate de FRMd (diplomele și cupele, eventual medaliile vin de la centru), plus arbitrii cărora li se decontează ceva (nu cunosc aspectul). Oricum, cunosc doar doi arbitri acreditați FAI, oameni super și inimoși care nu refuză să arbitreze o competiție chiar dacă nu li se decontează și pot veni. Doi arbitri la aero ? Ar trebui să fie cel puțin 5. De ce nu sunt ?
Sunt atâtea aspecte în neregulă de nu-ți închipui. Sunt foarte mulți sportivi buni care s-au retras din competiții pentru că li s-a făcut lehamite. Am rămas o mână de oameni la concursuri.
........
0

#2278 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 06:35 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 19 May 2015 - 12:56 PM, a spus:

Stimati Aeromodelisti,

Atasat veti putea gasi observatiile FRMD la reglementarile AACR.
In rest va las pe voi sa dati observatiile....

O zi buna,

Partea cu FAI pare ok, mai trist e ca ani de zile le-am cerut sa vina la concursuri cu regulamentul F4C, nici gand. Brusc acest regulament apare. Se pare ca e mai usor sa copiezi decat sa gandesti!

Cat despre partea cu propunerile sa le foloseasca ei in biroul federatii lor, sa zboare in birou liberi cat vor, pe noi sa ne lase in pace!

Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 19 May 2015 - 06:37 PM

0

#2279 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 06:51 PM

Regulamentul a fost pe site la FAI intotdeauna, federatiei daca este sa ii imputati ceva poate ca nu l-a tradus, nu ca l-ar fi tinut ascuns...
Chiar daca v-ar fi refuzat daca ati fi cerut link-ul, il gaseati singur.

Adresa este aceasta: http://www.fai.org/downloads/ciam/SC4
0

#2280 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2015 - 07:20 PM

Vezi postarearenatoa, la 19 May 2015 - 06:51 PM, a spus:

Regulamentul a fost pe site la FAI intotdeauna, federatiei daca este sa ii imputati ceva poate ca nu l-a tradus, nu ca l-ar fi tinut ascuns...
Chiar daca v-ar fi refuzat daca ati fi cerut link-ul, il gaseati singur.

Adresa este aceasta: http://www.fai.org/downloads/ciam/SC4

Raspunsul il interpretez ca o gluma! Normal ca stiam unde e doar ca frmd nu dorea sa il aduca la concursuri si mai ales sa il aplice! Dar asta e o discutie inchisa pentru mine. Neinchisa e in schimb adversitatea mea fata de aceasta entitate. Dar inchid si acest subiect ca poluez topicul!
0

Arata acest topic

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis