Modelism - RHC Forum: Discutii Libere_Old - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!

#2071 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 24 April 2015 - 09:45 AM

Vezi postareaavy, la 24 April 2015 - 08:09 AM, a spus:

" De ce cad Phantoamele,Mitica ? "

... De... sus, bineinteles!!! :)
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#2072 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 24 April 2015 - 07:29 PM

Neee. !!
Asta e Guvernele care le face să cade ca să demonstreze cât de periculos este ele. :D

P.S. Nu vă luaţi de gramatică. :good: Aşa se vorbeşte din ce în ce mai des. :ph34r:
URA şi la zbor fofezelor !
0

#2073 Useril este offline   tibko 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 09-January 14

Postat 25 April 2015 - 05:28 PM

Vezi postareaMLGore, la 23 April 2015 - 10:23 AM, a spus:

Raman la parerea ca astfel de evenimente ingroapa incet-incet aeromodelismul liber. Atata timp cat goana dupa vizualizari pe youtube a "cocalarilor cu bmw continua"- a se citi guster cu drona, legislatia se va inaspri pe masura. Pacat ca marea majoritate a aeromodelistilor (vorbesc de cei care isi vad in liniste de pasiunea lor fara sa deranjeze pe nimeni, nu de cei care tin cu totdinadinsul sa stea cu "lantul peste tricou si cu ghiulu' la vedere") are de suferit de pe urma "cocalarilor" cu drona care nici macar nu sunt capabili sa faca diferenta intre vaca si bariera din punct de vedere tehnic.

Din afirmatia de mai sus, deduc ca logica ta se reduce la:
- daca are 0,1 sau 2 motoare, inseamna ca esti un domn rafinat
- daca are 3,4,6,8 motoare, inseamna ca esti un guster cocalar cu lantul peste tricou si cu ghiulu' la vedere?

Este normal sa apara din ce in ce mai multe incidente cu drone, pentru ca sunt accesibile financiar, majoritatea sunt RTF, nu trebuie sa ai nu-stiu-cata experienta ca sa te dai cu ea si pot opera in zone mai restranse decat un avion, de multe ori zone prea aglomerate. Practic, asta e si scopul lor: sa opereze in zone mai restranse decat un avion si sa poata face lucruri pe care un avion nu este capabil sa le faca.

Dar sa categorisesti o intreaga ramura a aeromodelismului ca si "guster cu drona", e cam deplasat.

Daca am inteles gresit postarea ta, te rog sa ma lamuresti ce ai vrut de fapt sa zici. Avand in vedere ca am si drona si avion si zbor si in oras, nu prea am cum sa nu ma incadrez la "guster".
0

#2074 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 25 April 2015 - 08:43 PM

Te rog sa nu ma mai citezi daca nu esti in stare sa intelegi ce scriu. Drona= planor, avion, elicopter, multicopter, cacat pansat capabil de zbor autonom.
Drona + camera+ youtube+filmari in oras eventual si cu ceva sange la pachet= legislatie de o sa mai zburam sub pamant eventual.
Nici la automobile nu aveai nevoie de permis pina cand s-au adunat suficiente incidente care au facut necesar un examen, un permis, o legislatie.
Daca tot esti dornic de afirmare si ai sange in veioza, ia 2 l de benzina , da-ti foc si filmeaza-te, dar ai grija te rog sa nu-i deranjezi pe altii.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#2075 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 20-August 06
  • Interests:aeromodele

Postat 26 April 2015 - 12:08 AM

E absurd, aberant, jenant etc....sa invocam siguranta zborului, sange pe pereți, creiere pe asfalt, mațe vărsate, atat timp cât cei din aviație nu tin cont de astea....am mai spus pe forum si sustin in continuare ca sunt pentru zborul in oras si filmarile aeriene până, când nu o sa mai zboare elicoptere, avioane si planoare deasupra orasului meu, cu fotografi atarnati pe usa sau camere fluturand pe ferestrele deschise ale avioanelor. Chiar azi zburau planoare la mai putin de 200 de metri inaltime deasupra centrului Brasovului, unul dintre ele intr-o acrobație greu de ințeles, probabil in cautare disperata de termici. Nu sunt venit cu pluta in aeromodelism si pot aprecia fara probleme distantele.
In fiecare saptamana peste Codlea isi fâlfâie elicea cel puțin două elicoptere militare si unul civil, zburand fara probleme peste case, blocuri, piete si alte zone intens populate, avand uneori atarnat cate un fotograf la usa larg deschisa. Tot peste Codlea, in fiecare sfarsit de saptamana cu conditii de zbor, un june băștinaș își arată măiestria de șofer de avion, spre încântarea domnitelor de la sol si a interpreților șlagărului ,,Avion cu motor'' aflați în recital pe leagănele din parc.
Tonele de metal zburator cu lame invartite de sute de cai putere nu reprezinta nici un pericol in comparatie cu monstrii insetati de sânge numiți generic drone....

In ce priveste postarile pe Y tube, fiecare e liber sa se exprime cum doreste, cat timp nu incalca legile si bunul simt.
Daca vreti cenzura si legi aspre, cereti azil politic in Corea de Nord.
Daca nu vreti asta, acordati respect celor pasionati de filmari aeriene, asa cum, la randul vostru, aveti nevoie de respect.
in loc sa aratam cu degetul si sa ne murdarim cu vorbe aiurea, mai bine ne sustinem reciproc.
In scopul acesta a fost creată ARA, pentru a ne aduna într-o frăție aeromodelistică.
Nu toti ce zboara fantome albe cu multe elici sunt cocalari, la fel cum nici toți posesorii de BMW.
Iar printre zburătorii grațioaselor planoare se află si scursuri umane.
NU am vrut sa ofensez pe nimeni, asa că fiți civilizati in raspunsuri,

Aceasta postare a fost editata de nicajohn: 26 April 2015 - 12:09 AM

pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#2076 Useril este offline   YO2BTW 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 312
  • Inregistrat: 02-January 15
  • Interests:Radioamatorism, Ceasornicarie, Modelism, Astronomie, Foto/Video, Bijuterii HandMade, Parfumerie, OffRoad, Tir cu arcul olimpic...etc

Postat 26 April 2015 - 08:13 AM

Vezi postareanicajohn, la 26 April 2015 - 12:08 AM, a spus:

E absurd, aberant, jenant etc....sa invocam siguranta zborului, sange pe pereți, creiere pe asfalt, mațe vărsate, atat timp cât cei din aviație nu tin cont de astea....am mai spus pe forum si sustin in continuare ca sunt pentru zborul in oras si filmarile aeriene până, când nu o sa mai zboare elicoptere, avioane si planoare deasupra orasului meu, cu fotografi atarnati pe usa sau camere fluturand pe ferestrele deschise ale avioanelor. Chiar azi zburau planoare la mai putin de 200 de metri inaltime deasupra centrului Brasovului, unul dintre ele intr-o acrobație greu de ințeles, probabil in cautare disperata de termici. Nu sunt venit cu pluta in aeromodelism si pot aprecia fara probleme distantele.
In fiecare saptamana peste Codlea isi fâlfâie elicea cel puțin două elicoptere militare si unul civil, zburand fara probleme peste case, blocuri, piete si alte zone intens populate, avand uneori atarnat cate un fotograf la usa larg deschisa. Tot peste Codlea, in fiecare sfarsit de saptamana cu conditii de zbor, un june băștinaș își arată măiestria de șofer de avion, spre încântarea domnitelor de la sol si a interpreților șlagărului ,,Avion cu motor'' aflați în recital pe leagănele din parc.
Tonele de metal zburator cu lame invartite de sute de cai putere nu reprezinta nici un pericol in comparatie cu monstrii insetati de sânge numiți generic drone....

In ce priveste postarile pe Y tube, fiecare e liber sa se exprime cum doreste, cat timp nu incalca legile si bunul simt.
Daca vreti cenzura si legi aspre, cereti azil politic in Corea de Nord.
Daca nu vreti asta, acordati respect celor pasionati de filmari aeriene, asa cum, la randul vostru, aveti nevoie de respect.
in loc sa aratam cu degetul si sa ne murdarim cu vorbe aiurea, mai bine ne sustinem reciproc.
In scopul acesta a fost creată ARA, pentru a ne aduna într-o frăție aeromodelistică.
Nu toti ce zboara fantome albe cu multe elici sunt cocalari, la fel cum nici toți posesorii de BMW.
Iar printre zburătorii grațioaselor planoare se află si scursuri umane.
NU am vrut sa ofensez pe nimeni, asa că fiți civilizati in raspunsuri,

Perfet de acord ! :clapping:

Adrian - YO2BTW
YR - BTW
EASY STAR II
Phoenix 2000 EPO Composite R/C Glider
Tarot 680 Pro NAZA M V2 - GoPro 4 Black
DJI F450 NAZA-M V2 - GoPro 4 Black
FrSky TARANIS Plus-OpenTX
0

#2077 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 April 2015 - 09:33 AM

Nu inteleg ideea, daca aia de la aviatia 1:1 sunt retarzi trebuie sa fie si modelistii? Treaba lor ce fac, dar sa nu uitam ca au un brevet de pilot eliberat de catre o autoritate a statului. Probabil necesitatea obtinerii unui brevet de pilot a aparut in urma unor astfel de cascadorii ( o aterizare pe vreo casa in mijlocul unui oras, etc). Prevad ca in curand se va introduce necesitatea obtinerii unui brevet de aeromodelist avand in vedere atitudinea unora ce inteleg mai greu notiunea de libertate.
0

#2078 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 26 April 2015 - 11:17 AM

"I can't sleep until I say the names: Cersei... nicajohn... Joffrey... tibko... Walder Frey... Adrian ... Meryn Trant... Tywin Lannister" :D
... cu picioarele pe pamant ...
0

#2079 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 26 April 2015 - 12:40 PM

Vezi postareanicajohn, la 26 April 2015 - 12:08 AM, a spus:

...am mai spus pe forum si sustin in continuare ca sunt pentru zborul in oras si filmarile aeriene până, când nu o sa mai zboare elicoptere, avioane si planoare deasupra orasului meu, cu fotografi atarnati pe usa sau camere fluturand pe ferestrele deschise ale avioanelor.

Nu mi se pare aceeasi chestie. Nivelul de siguranta in aviatia mare este mult superior celui din modelism, atat datorita pregatirii pilotilor cat si datorita normelor si verificarilor tehnice.
In Germania de exemplu, platesti o licenta care include test de pilotaj si o verificare tehnica a modelului si poti zbura si Trex800 cu DSLR atarnat in oras.

It's difficult to make things simple!
0

#2080 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 26 April 2015 - 07:13 PM

Vezi postareaZen, la 26 April 2015 - 12:40 PM, a spus:

Nu mi se pare aceeasi chestie. Nivelul de siguranta in aviatia mare este mult superior celui din modelism, atat datorita pregatirii pilotilor cat si datorita normelor si verificarilor tehnice.
In Germania de exemplu, platesti o licenta care include test de pilotaj si o verificare tehnica a modelului si poti zbura si Trex800 cu DSLR atarnat in oras.

... şi o asigurare obligatorie pentru daune produse unor terţe persoane.
În zona Hamburg nu ai voie să zbori nimic pe o rază de 100 km (vorbesc de aeromodele indiferent de tip şi greutate) dacă nu eşti membru cu cotizaţia la zi la un club de profil. Poţi zbura ca vizitator dacă sunt de acord cei de la aeroclub şi plăteşti o cotizaţie pentru ziua respectivă (50 euro).

Asta e în Germania, dar noi suntem români ... ce pana noastră, ... sau a lui Peneş. :D

Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 26 April 2015 - 07:15 PM

URA şi la zbor fofezelor !
0

#2081 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 April 2015 - 07:50 PM

Vezi postareaViP_Eol, la 26 April 2015 - 07:13 PM, a spus:

... şi o asigurare obligatorie pentru daune produse unor terţe persoane.
În zona Hamburg nu ai voie să zbori nimic pe o rază de 100 km (vorbesc de aeromodele indiferent de tip şi greutate) dacă nu eşti membru cu cotizaţia la zi la un club de profil. Poţi zbura ca vizitator dacă sunt de acord cei de la aeroclub şi plăteşti o cotizaţie pentru ziua respectivă (50 euro).

Asta e în Germania, dar noi suntem români ... ce pana noastră, ... sau a lui Peneş. :D

De acord cu verificarea pilotului si modelului. E normal ca zborul prin oras sa nu devina haiducie.insa noi nu suntem piloti de ghiulele sa avem nevoie de nenumarate autorizatii si aprobari.
Cat priveste nivelul de siguranta al zborului 1/1 sunt multe de discutat. Eu ma refeream doar la faptul ca se ingradeste o activitate ce implica riscuri de enspe mii de ori mai mici, numai asa ca cineva presupune ca s-ar putea intampla ceva. Nu excludem accidentele dar nici sa le supraevaluam.
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#2082 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:Flying and floating things

Postat 27 April 2015 - 06:06 AM

Apropo de "cocalarii cu phantoame": tocmai m-am intors din Olanda, sau, dupa parerea unora Cocalaristan, din moment ce magazinele-s pline ochi de drone!
Socant, criminal de-a dreptul si nemaivazut: duminica zburau vreo trei IN PARC!!! Si sa vedeti nesimtire: NU S-A CRIZAT NIMENI!! Nici ca le cade morisca-n cap, nici ca le incalca "privacy"-ul nici ca pica drobul de sare s.a.m.d.
E drept, numarul de lupi moralisti in Olanda e mai mic...
Continuati, va rog, a fost doar un side-note.
P.S. Surprinzator, nu scria PH pe drone, si nici pustii care se jucau cu ele nu pareau a avea brevet de pilot. Olandezi inapoiati, deh!
0

#2083 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2015 - 07:48 AM

Vezi postareaGarett, la 27 April 2015 - 06:06 AM, a spus:

Apropo de "cocalarii cu phantoame": tocmai m-am intors din Olanda, sau, dupa parerea unora Cocalaristan, din moment ce magazinele-s pline ochi de drone!
Socant, criminal de-a dreptul si nemaivazut: duminica zburau vreo trei IN PARC!!! Si sa vedeti nesimtire: NU S-A CRIZAT NIMENI!! Nici ca le cade morisca-n cap, nici ca le incalca "privacy"-ul nici ca pica drobul de sare s.a.m.d.
E drept, numarul de lupi moralisti in Olanda e mai mic...
Continuati, va rog, a fost doar un side-note.
P.S. Surprinzator, nu scria PH pe drone, si nici pustii care se jucau cu ele nu pareau a avea brevet de pilot. Olandezi inapoiati, deh!

Asta nu inseamna ca nu au legislatie stricta in domeniu : http://www.videocopt...s.nl/dutch-law. Am gasit si textul legii, dar olandeza mea lasa de dorit.

Poate aia de zburau in parc aveau niste quad-uri de 100 grame. Ideea de baza e ca noi inca nu avem o legislatie batuta in cuie, acum se coace ceva si depinde de noi si de atitudinea noastra ca legea sa fie una permisiva sau foarte restrictiva.
0

#2084 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2015 - 08:00 AM

Si daca nu esti cuminte se lasa cu parnaie: http://dronelife.com...ed-netherlands/
0

#2085 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2015 - 08:17 AM

Vezi postareaMLGore, la 27 April 2015 - 07:48 AM, a spus:

Asta nu inseamna ca nu au legislatie stricta in domeniu : http://www.videocopt...s.nl/dutch-law. Am gasit si textul legii, dar olandeza mea lasa de dorit.

Poate aia de zburau in parc aveau niste quad-uri de 100 grame. Ideea de baza e ca noi inca nu avem o legislatie batuta in cuie, acum se coace ceva si depinde de noi si de atitudinea noastra ca legea sa fie una permisiva sau foarte restrictiva.

Google Translate is your friend:
https://translate.go...t-text=&act=url

Chiar sunt curios unde ai gasit in legea olandeza chestia cu 100 grame...
Sau era doar asa, de principiu, o mica soparla?
0

#2086 Useril este offline   lrbc 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 14-September 13

Postat 27 April 2015 - 09:36 AM

NOTAM pentru UAV, primul pe care-l văd eu:

(B3790/15 NOTAMN
Q) LRBB/QRDCA/IV/BO /W /000/010/4407N02557E011 A) LRBB B) 1504270600 C) 1504271600
E) TEMPORARY SEGREGATED AREA ACTIVATED.
UNMANNED ACFT FLT WILL TAKE PLACE INTO THE FLW AREA:
441719N0255607E-441613N0260344E-435618N0255910E-435701N0255130E-441719N0255607E
F) GND G) 1000FT AMSL)

Zona e destul de mare, de la Bucureşti până aproape la Giurgiu, aşa că bănuiesc că zboară armata. La o scară mai mică, aşa vor arăta şi NOTAM-urile date de ARA.
0

#2087 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2015 - 10:00 AM

Modesta zona, sa vezi cea de la Deveselu cum acopera toata Oltenia si partial Muntenia... cam de la Strehaia pana aproape de Clinceni. :)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 27 April 2015 - 10:00 AM

0

#2088 Useril este offline   lrbc 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 14-September 13

Postat 27 April 2015 - 10:47 AM

Vezi postarearenatoa, la 27 April 2015 - 10:00 AM, a spus:

Modesta zona, sa vezi cea de la Deveselu cum acopera toata Oltenia si partial Muntenia... cam de la Strehaia pana aproape de Clinceni. :)

Restrictia pentru zona Deveselu, deocamdata, nu e activata. LRR-uri sunt multe, nu conteaza marimea, ci daca sunt active sau nu. Militarii nu zboara tot timpul si nici peste tot.
Eu ma refeream la un NOTAM emis pentru UNMANNED AIRCRAFT, nu pentru zbor militar normal.

Aceasta postare a fost editata de lrbc: 27 April 2015 - 10:48 AM

0

#2089 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 27 April 2015 - 12:32 PM

Vezi postarealrbc, la 27 April 2015 - 09:36 AM, a spus:

NOTAM pentru UAV, primul pe care-l văd eu:

(B3790/15 NOTAMN
Q) LRBB/QRDCA/IV/BO /W /000/010/4407N02557E011 A) LRBB B) 1504270600 C) 1504271600
E) TEMPORARY SEGREGATED AREA ACTIVATED.
UNMANNED ACFT FLT WILL TAKE PLACE INTO THE FLW AREA:
441719N0255607E-441613N0260344E-435618N0255910E-435701N0255130E-441719N0255607E
F) GND G) 1000FT AMSL)

Zona e destul de mare, de la Bucureşti până aproape la Giurgiu, aşa că bănuiesc că zboară armata. La o scară mai mică, aşa vor arăta şi NOTAM-urile date de ARA.

Fisier atasat  Clip.jpg (122.89K)
Number of downloads: 52

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#2090 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2015 - 08:39 PM

Vezi postareaGarett, la 27 April 2015 - 08:17 AM, a spus:

Google Translate is your friend:
https://translate.go...t-text=&act=url

Chiar sunt curios unde ai gasit in legea olandeza chestia cu 100 grame...
Sau era doar asa, de principiu, o mica soparla?

Nicidecum, cele 100gr erau denumirea generica pt. ascutitorile de le-ai vazut tu zburand in parc. Nu cred ca sarea vreuna de 500grame.
0

#2091 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2015 - 08:47 PM

Oricum, se pare ca nu a inteles nimeni unde bat, mai fac un desen:
E clar ca o sa apara o lege, asta e indiscutabil. Cat de permisiva va fi acea lege depeinde de 2 factori:
1. depinde de cat de tare se va zbate ARA-aici conteaza mult argumentele si trebuie insistat pe faptul ca aeromodelismul e un sport frumos, nu e periculos pt. ca aeromodelistii sunt foarte atenti cand vine vorba de siguranta, etc
2. renuntarea la atitudini maneliste si creerea de precedente periculoase pana cand apare legea MACAR (adica evitat zborul in orase, postari de recorduri de altitudine si distanta pe youtube, filmarea de obiective strategice).
0

#2092 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2015 - 09:46 PM

Vezi postareaMLGore, la 27 April 2015 - 08:39 PM, a spus:

Nicidecum, cele 100gr erau denumirea generica pt. ascutitorile de le-ai vazut tu zburand in parc. Nu cred ca sarea vreuna de 500grame.

Mai incearca! Doua phantoame 2 si una din prima generatie.
TOATE cu GoPro pe ele...

Aceasta postare a fost editata de Garett: 27 April 2015 - 09:46 PM

0

#2093 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 April 2015 - 06:35 AM

Alti cocalari:
www.hotnews.ro/stiri-international-20024769-video-imagini-filmate-drona-dezastrul-cauzat-cutremurul-din-nepal.htm
0

#2094 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 April 2015 - 07:02 AM

Inteleg ca sunteti experti dar traduceti pentru noi cei fara carte, ce inseamna literele alea de pe harta.
0

#2095 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 April 2015 - 07:42 AM

Vezi postareanicajohn, la 28 April 2015 - 07:02 AM, a spus:

Inteleg ca sunteti experti dar traduceti pentru noi cei fara carte, ce inseamna literele alea de pe harta.

http://www.flyingine...otam_decode.htm
0

#2096 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 28 April 2015 - 11:16 AM

Stimati aeromodelisti,

Avem rugamintea:

1. Sa cititi postare din data de azi de pe https://www.aeromode....ro/legislatie/
2. ARA a trimis deja obeiectiile pentru HG912.2010, iar rugamintea noastra este sa faceti la fel in cazul in care considerati ca fiind necesare orice modificari actualei forme a proiectului de modificare a HG912/2010. (Puteti folosi formularul de pe pagina https://www.aeromode...04.2015_V2.docx OBS: sa schimbati datele de contact din formular)
3. Petitie o puteti trimite la urmatoarea adresa " http://www.mt.ro/web...ile-certificate "

O zi buna,
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#2097 Useril este offline   YO2BTW 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:Radioamatorism, Ceasornicarie, Modelism, Astronomie, Foto/Video, Bijuterii HandMade, Parfumerie, OffRoad, Tir cu arcul olimpic...etc

Postat 28 April 2015 - 11:53 AM

Hai sa discutam si contructiv:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stimati Aeromodelisti,

Avem rugamintea:

1. Sa cititi postare din data de azi de pe https://www.aeromode....ro/legislatie/
2. ARA a trimis deja obeiectiile pentru HG912.2010, iar rugamintea noastra este sa faceti la fel in cazul in care considerati ca fiind necesare orice modificari actualei forme a proiectului de modificare a HG912/2010. (Puteti folosi formularul de pe pagina https://www.aeromode...04.2015_V2.docx OBS: sa schimbati datele de contact din formular) 3. Petitie o puteti trimite la urmatoarea adresa " http://www.mt.ro/web...ile-certificate "

Cu Stimă,

Babos Andras Sandor

Asociația Română de Aeromodelism
Presedinte

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Adrian - YO2BTW
YR - BTW
EASY STAR II
0

#2098 Useril este offline   tibko 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 09-January 14

Postat 28 April 2015 - 03:23 PM

De ce au fost sterse comment-urile?
Hai sa bagam si sa scoatem ca apoi vine altul si sterge mizeria lasata in urma.......

Traiasca cenzura!
0

#2099 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 28 April 2015 - 03:45 PM

Vezi postareatibko, la 28 April 2015 - 03:23 PM, a spus:

De ce au fost sterse comment-urile?
Hai sa bagam si sa scoatem ca apoi vine altul si sterge mizeria lasata in urma.......

Traiasca cenzura!

Buna,

Eu am sters comenturile...nu am sa permit ca pe zona ARA sa se jigneasca oamenii... nu aici este locul....aici este locul unde ne putem uni si sa ne respectam.

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 28 April 2015 - 03:48 PM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#2100 Useril este offline   YO2BTW 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 April 2015 - 03:55 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 28 April 2015 - 03:45 PM, a spus:

Buna,

Eu am sters comenturile...nu am sa permit ca pe zona ARA sa se jigneasca oamenii... nu aici este locul....aici este locul unde ne putem uni si sa ne respectam.

Foarte bine, nu poti sa lasi jignirile si mitocaniile in postari.
Pe nici un forum care se respecta, nu se lasa astfel de mesaje.

Adrian - YO2BTW
YR - BTW
EASY STAR II
0

Arata acest topic

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 68