danysoft32, la 27 November 2014 - 08:40 AM, a spus:
Renato, lasand gluma, nu inteleg de ce ar trebui sa raspund, serios acuma ca tot ai facut referire la politica, colegul nostru e de la SRI sau vre-un "agent acoperit"
Cum eu nu am intrebat pe nimeni daca e sau nu membru in vre-o asociatie sau..., nu cred ca este elocvent statutul fiecaruia, conteaza doar sa ne lamurim acolo unde suntem nelamuriti
Bafta
Dan
P.S
Daca sunteti asa curiosi in privinta mea, daca sunt sau nu membru ati putea sa verificati si singuri
Membru sau nu, conteaza mai putin, pana la urma cea ce face ARA este o chestiune de interes general. Rezultatele muncii ARA ne vizeaza pe toti, membrii sau nemebri in egala masura. Dealtfel trebuie sa intelegem ca suntem raspunzatori in egala masura si pt. rezultatul final. Caci si alegerea unora de a sta de o parte poate fi determinanta pt. rezultatele obtinute. Problema de aici este insa una de nuanta si apare atunci cand cei ce stau inca pe margine solicita imperativ rapoarte de activitate si-si rezerva postura de critici fara a se obosi insa, sa citeasca macar cea ce a rezultat pana acum din munca astora care se zbat.