Modelism - RHC Forum: Discutii Libere_Old - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!

#631 Useril este offline   sandu62 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2144
  • Inregistrat: 25-November 13
  • Interests:Aeromodele & Elicoptere

Postat 18 September 2014 - 05:58 PM

AZI AM PLATIT VOI FI MEMBRU A.R.A IN 24 DE ORE

Vrem Razboi pa ei si pa mama lor !

Glumesc singurul lucru imi doresc sa fim lasati in Pace ,asta nu inseamna desmat.

SECURITEA ZBORULUI ESTE FF IMPORTANTA !

CER SENIN VOUA TUTUROR :yahoo:
0

#632 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 18 September 2014 - 07:15 PM

dragilor, tot citesc si ma minunez. parca suntem in povestea cu drobul de sare... daca daca, daca

pai mai fratilor, numai facand ceva, si numai aderarea la ARA, si tot e bine. nu am timpul necesar acum sa fiu mai active (unii stiu de ce), ca sincer, m-as implica mai mult. personal nu am nicim de impartit nici cu Ara nici cu federatia. fiecare are niste scopuri, mai bune sau mai putin bune. vedeti bine ce fac unii cu "dronele". cine ne ia apararea, noua, hobby-stilor? federatia? sa fim seriosi. singura noastra speranta, este ARA.

si da, prefer sa dau taxa de aderare, taxa anuala, dar sa stiu ca ma poate reprezenta. vreti asigurare sa puteti zbura pe alte meleaguri? nici un asigurator din Ro nu are acest tip de asigurare individuala. insa se poate negocia la un numar serios de membrii ai unei asociatii.

vreti toti sa fiti vazuti cu alti ochi, sa schimbati mentalitate matusii din colt. pai cum o faceti? individual? e cunoscut faptul ca la nivel individual e mult prea greu. trebuia, repet, trebuia sa fim uniti sub o umbrella. nu conteaza care, dar sa fie una care sa ne reprezinte interesele.

cam asta este parerea mea, desi parca vad ca se va intampla ca acum ceva ani, cand eu, Ady si RD ne-am certat cu cei din federati, pentru voi, sa se tina concurs si pt nelegitimati. si la concurs cati ati venit????

e usor sa stai la tastatura si sa scriiiiiiiiiiii.... e mai greu sa te implici. implicarea inseamna resurse. financiare sau non-financiare.

va mai spun o treaba: o parte din voi stiti ce s-a realizat la noi la Copaceni. v-ati intrebat vreodata, cum s-au facut toate acolo? ce sacrificii am facut noi cei de acolo? WE de munca certuri acasa, bani, etc etc. dar s-a putut. impreuna, am realizat ceva de care suntem mandri. IMPREUNA!

poate suna prea .... nu stiu cum sa spun... dar impreuna putem sa ne sustinem cauza.

sa ne auzim si revedem cu bine

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#633 Useril este offline   airdream 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 30-September 09
  • Interests:Aeromodele

Postat 18 September 2014 - 09:32 PM

Eu unul mi-am făcut o mulţime de planuri cu această Asociaţie.
În opinia mea, atitudinea autorităţilor faţă de acest hobby care acum pare o „mare hoinărelă” abulică pe cerul patriei cu diferite jucării provocatoare de dezastre nu se va schimba decât când vor putea discuta cu nişte oameni integri, informaţi, reprezentanţi ai unei organizaţii cu personalitate juridică, care pot fi găsiţi oricând la un telefon sau o adresă publicate pe un sait serios. Va trebui să fim foarte atenţi cu această seriozitate, care nu exclude însă afişarea interesului Asociaţiei, acela de a ne promova hobby-ul şi de a ne apăra membrii, în limitele legalităţii.
Eu mai am obsesia atragerii tinerilor către aeromodelism. Tinerii noştri, pe care toată lumea îi critică, considerându-i lălâi şi fără ţeluri pentru care să muncească, pot fi, cred eu, cu destulă uşurinţă atraşi spre o activitate practică serioasă care are aspect de joacă. Am ceva activitate didactică în spate şi cred că aş şti să fac (şi cred că nu sunt singurul) nişte prezentări atrăgătoare, dar din care să nu lipsească nici explicaţia ştiinţifică. Dacă acestea vor fi urmate şi de un zbor demonstrativ, la clasele de liceu garantez adeziunea în proporţie de 80%. Sunt convins că nici părinţilor nu le va displace. Se pot face multe lucruri cu bani puţini, dar cu multă muncă. Adevăratele beneficii pentru tineri vor veni, fără să o ştie, abia când vor fi convinşi să confecţioneze aeromodele, prin necesitatea de aduna cunoştinţe dintr-un număr destul de mare de discipline. Acest lucru îl poţi face însă NUMAI DACĂ VII DIN PARTEA UNUI ORGANISM RECUNOSCUT, de încredere, cu referinţe bune.
ARA poate avea posibilităţi şi ecouri nebănuite. Haideţi să-l susţinem şi să încercăm să-l modelăm (doar ne pricepem la modelism, nu?) într-un lucru constructiv, ceva mai mult decât a zbura, de unul singur, în curtea din spatele casei.
0

#634 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 19 September 2014 - 12:17 AM

http://www.rhcforum....post__p__757469
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#635 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 19 September 2014 - 07:15 AM

Vezi postareaaeromax, la 18 September 2014 - 12:46 PM, a spus:

In Germania cite asociatii sint?

In germania vreo 1 la fiecare 50000 locuitori si din cifrele care o am eu in cap acollo sint vreo 200-250000 aeromodelisti inscrisi si activi. Adica vreo un modelist la 320 locuitori si asta nu cuprinde cele neorganizate sau clienti de la supermarketuri.

In Romania baza de date vorbeste despre vreo maxim 3000 modelisti(toate ramurile)total activi sau neactiv (numar de clienti care cumpere ceva regulat fara clienti ocazional de supermarketuri), adica la fiecare 6000 locuitori cite un singur modelist cea ce cuprinde TOATE ramurile de modelism. Banuiesc realitatea este un singur aeromodelist la vreo 20000 locuitori a Romaniei. Uitete pe finante punct ro si vei afla ca cifra afacere a magazinelor de modelism cuprinde nici macar jumatate de un singur magazin de modelism german mediu. Si nici daca adaugi importuri nu poti vorbi de un business, ca adaosuri sint mici.

Si la astea putin poti vedea aici pe forum cit de "uniti" sintem. Deci nu m-asi mira daca nici nu mai vor se vorbeasca cu modelisti si pur si simplu sa ne ogradeasca sub 1kg. Intre timp m-am echipat bine si sub 1kg, doar la capitol de planoare inca nu pot se ma lasi de alea mari care se vad mai bine la inaltimiile alea unde numai avem voie se zburam.

Chestia cu baron local chiar ma deranjeaza ca defapt asta este stilul modern de a spune ca esti un fraier sau ai ceva paravan daca contribui fara se cerii ceva. Stiu ca am dat si sponzorizat nu numai modelism aici linga mine destul de greu fara se primesc nici macar un multumesc si am dreptul se fiu deranjat. Stiu care este stilul sponsorul baron roman. Recent am virat o suma modica de vreo 400 EUR pentru un festival cultural organizat de un ONG unde au fost mare afisati si firmele mari din zona cu mii de angajati si cu milloane si milliarde de cifra afaceri si profituri. Pe urma am aflat ca eu am sponzorizat mai mult ca ei membri cluburilor masoniene si mari posesori de masini peste 100000EUR. Eu unul chiar nu dau doi lei pe asa zisi baroni locali si penali nationali care nu contribuie de cit la imagina lor in public si in realitate creaza numai spuma ca se nu afla lumea ce hoti sint.

Aceasta postare a fost editata de wabo1: 19 September 2014 - 07:17 AM

Walter Born
rhc@born.ro
0

#636 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 19 September 2014 - 07:35 AM

Vezi postareaairdream, la 18 September 2014 - 09:32 PM, a spus:

Eu mai am obsesia atragerii tinerilor către aeromodelism. Tinerii noştri, pe care toată lumea îi critică, considerându-i lălâi şi fără ţeluri pentru care să muncească, pot fi, cred eu, cu destulă uşurinţă atraşi spre o activitate practică serioasă care are aspect de joacă. ...

Prin faza asta am trecut din 1999 pana cam 2004 cind am incercat impreuna cu palatul copiilor local exact asa cum ai zis tu. Palatele nu aveau bani nici de materiale, le am dat cadou. Kituri? Le am dat cadou. OK au fost construite si pe urma am facut un fel de Flugtag pe cimp cu presa cu tot si cu poza de grup, cu premii(stiti voi de unde) si cu televiziune si cu articole in ziare, interviuri etc. Rezultat nici 8%, poate 0,8. Cu eficienta cam de vreo 1000 EUR sponzorizat pe modelist ramas activ, cea ce nu pot dovedi pentru ca nu am vazut pe urma pe vreunul din trupa respectiva la zbor.
Asta a fost si repetat de 2-3 ori, am organizat si inclusif o inaugurare unde din localnici veneau doi trei (alti nici nu au fost interesat, tot cu presa, TV si altele, probail de frica se nu cumva se ajuta la setup) si primul venit venea din Bucuresti si alti citiva veneau cunostinte de la RR sau alti din Bucuresti ca si domnul Andrei Petre si de exemplu Renato sau un tinar care tot am sponzorizat o vreme din Arad. Veneau de la ARDM si ajutau la concurs, aduceau si ei premi. Si acollo merge, cred sigur doar din cauza a doua/trei persoane care cotizeaza din greu.
Evenimente de fun fly cred ca am organizat mai multe si cindva m-am zis ca nu are sens se bagi bani dacs oricum nici macar localnici nu vor veni ca spectator cea ce mi se pare destul de rusinica fata a celor veniti sute de km se ne viziteze.
Am ramas acum foarte putini si consideram deja un eveniment daca ne intalnim toti o data la zbor, adica 4 care le consider aeromodelisti activi nu cei care au si ei un model pe raft prafuit.
Singurul loc unde a prins idea de comunitate radacini si iar nu este local si national este la RR unde o data pe an se intalnesc cred ca pana 300 de modelisti pentru citeva zile. Acollo in primul an am facut o poza de grup cu vreo 6-7 participanti.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#637 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 19 September 2014 - 07:49 AM

In ultimii doi ani tabela de inscriere nu a mai depasit 100... :(

Cei mai aglomerati ani recenti a fost 2011-2012, dar nici atunci 300, poate sambata la pranz cu vizitatorii in trecere.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#638 Useril este offline   Travel Air 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1225
  • Inregistrat: 26-September 12
  • Interests:Zbor

Postat 19 September 2014 - 07:54 AM

Iaca si raspunsul meu :drinks:

Vezi postareaALLEN, la 18 September 2014 - 07:15 PM, a spus:

cine ne ia apararea, noua, hobby-stilor? federatia? sa fim seriosi. singura noastra speranta, este ARA.

Vezi postareaairdream, la 18 September 2014 - 09:32 PM, a spus:

Va trebui să fim foarte atenţi cu această seriozitate, care nu exclude însă afişarea interesului Asociaţiei, acela de a ne promova hobby-ul şi de a ne apăra membrii, în limitele legalităţii.

Bogdan Floria

bogdan.floria@aeromodelism.ro
bogdanfloria@gmail.com
0757110983

"Norocul astepta tacut stiind viitorul"
0

#639 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 19 September 2014 - 08:43 AM

Am virat si eu banii, urmeaza sa trimit si formularul de inscriere ceea ce recomand si celorlalti cu atat mai mult celor care au postat in acest topic.

Reamintesc ca o sa urmeze o adunare generala in care se va alege conducerea ARA, asa ca cine crede ca e mai potrivit sau cunoaste pe cineva mai potrivit decat Andras poate sa actioneze fara nici o problema. Asta e rostul adunarii generale.
0

#640 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 19 September 2014 - 08:45 AM

Vezi postareaAndrix_y, la 19 September 2014 - 12:17 AM, a spus:

O mica corectie in lista: GALATI, 2 persoane inscrise. E o eroare de tastare acolo.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#641 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 19 September 2014 - 10:31 AM

Vezi postareaGigiGL, la 19 September 2014 - 08:45 AM, a spus:

O mica corectie in lista: GALATI, 2 persoane inscrise. E o eroare de tastare acolo.

Nu este eroare:

Sterian Gheorghe
Stamatin Radu-Ionut
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#642 Useril este offline   VeNoM386 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 28-January 14

Postat 19 September 2014 - 10:48 AM

Am platit si eu. Cine mai e din sector 3 ?
0

#643 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2391
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 19 September 2014 - 11:00 AM

Vezi postareaVeNoM386, la 19 September 2014 - 10:48 AM, a spus:

Am platit si eu. Cine mai e din sector 3 ?

Eu si Dragos (Bizu) sigur, restul.. Andras stie mai bine..
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#644 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2014 - 11:47 AM

Cum sta treaba la italieni... un document mai clar ca tot ce am citit pana acum, imi pare rau ca aeromax nu ni l-a semnalat pana acum, era util de tradus si folosit ca inspiratie.

V70: volume of space of 70 m (230 ft) maximum height above the ground and 200 m radius.
The rules applicable to air operations in "V70" are the standard ones of the airspace concerned, including the ability to "see and avoid" for the pilot and with the exception to the principle of "to be seen" by other aircraft.

V150: space volume of 150 m (500 ft) maximum height above the ground and 500 m radius.
The fulfilment of the "Rules of the Air" implies the ability to " see and avoid" for the pilot and compliance to the concept of "to be seen" for the RPA by other aircraft.

Cat despre greutati... 25 kg guverneaza tot.

http://www.enac.gov....lish_022014.pdf
0

#645 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 19 September 2014 - 12:01 PM

Vezi postareaoachidori, la 19 September 2014 - 11:00 AM, a spus:

Eu si Dragos (Bizu) sigur, restul.. Andras stie mai bine..

http://www.rhcforum....post__p__757527
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#646 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2014 - 12:08 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 19 September 2014 - 10:31 AM, a spus:

Nu este eroare:

Sterian Gheorghe
Stamatin Radu-Ionut

La localitate.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#647 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 19 September 2014 - 12:11 PM

Vezi postareaGigiGL, la 19 September 2014 - 12:08 PM, a spus:

La localitate.

Multumesc am rectificat in table.
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#648 Useril este offline   Alexandra D. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14
  • Interests:Aeromodelism

Postat 19 September 2014 - 12:40 PM

O veste foarte bună pentru pasionații de aeromodelism :)
http://www.rhcforum....533#entry757533
Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

#649 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 19 September 2014 - 03:02 PM

Stimati Aeromodelisti,

Am rugamintea (si daca sunteti de accord)care sunt deja membrii ARA sa isi puna ca poza de profil cu ARA si in semnatura sa isi puna Numele si Prenumele.

Va multumesc,
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#650 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2014 - 04:16 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 19 September 2014 - 03:02 PM, a spus:

Stimati Aeromodelisti,

Am rugamintea (si daca sunteti de accord)care sunt deja membrii ARA sa isi puna ca poza de profil cu ARA si in semnatura sa isi puna Numele si Prenumele.

Va multumesc,

Nimic mai simplu daca am avea si fisierul JPG aferent. Eu personal nu l-am gasit. :pardon:
Olivian Diaconescu

Radio:
Aero:
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#651 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2014 - 04:19 PM

Fisier atasat  Sigla ARA90.jpg (4.22K)
Number of downloads: 37

Vezi postareaoachidori, la 19 September 2014 - 04:16 PM, a spus:

Nimic mai simplu daca am avea si fisierul JPG aferent. Eu personal nu l-am gasit. :pardon:

...Mai ramane sa se opereze inlocuirea avatarului... momentan si-a schimbat doar formatul, fara continut.

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 19 September 2014 - 04:22 PM

Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#652 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2014 - 04:24 PM

Vezi postareaGigiGL, la 19 September 2014 - 04:19 PM, a spus:

Atasament Sigla ARA90.jpg

...Mai ramane sa se opereze inlocuirea avatarului... momentan si-a schimbat doar formatul, fara continut.

pai de ce crezi ca am cerut imaginea aferenta?? :drinks:
aha acu e ok.. :good:

Aceasta postare a fost editata de oachidori: 19 September 2014 - 04:24 PM

Olivian Diaconescu

Radio:
Aero:
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#653 Useril este offline   sandu62 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2144
  • Inregistrat: 25-November 13
  • Interests:Aeromodele & Elicoptere

Postat 19 September 2014 - 05:20 PM

si eu am platit sunt membru ARA
urrraaaaaa :yahoo:
0

#654 Useril este offline   Travel Air 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1225
  • Inregistrat: 26-September 12
  • Interests:Zbor

Postat 19 September 2014 - 05:37 PM

Eu platesc luni, atunci devin membru ARA :)

O intreb pe fii-mea:
-Unde o sa fiu eu peste 10 ani, intr-o duminica dupa-amiaza de vara, cu nori albi pe cer si vant usor dinspre est?
-O sa fie intr-un week-end cand o sa fiu si eu acasa si o sa fim amandoi pe camp- fiecare cu avionul lui!!!
-Atunci ia tu si completeaza aderarea asta :D .
Bogdan Floria

bogdan.floria@aeromodelism.ro
bogdanfloria@gmail.com
0757110983

"Norocul astepta tacut stiind viitorul"
0

#655 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 19 September 2014 - 07:44 PM

Astazi am platit si eu.
Aeromodelisti, haideti sa fim in numar cat mai mare inscrisi in asociatie, sa ne sustinem cauza.Numai uniti vom putea avea un cuvant de spus. :drinks: :clapping:
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#656 Useril este offline   aeromax 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 523
  • Inregistrat: 12-May 11
  • Interests:Aeromodelism, Aeronautica, Aviatie, Desen, Muzica (chitara)

Postat 19 September 2014 - 07:46 PM

Vezi postarearenatoa, la 19 September 2014 - 11:47 AM, a spus:

Cum sta treaba la italieni... un document mai clar ca tot ce am citit pana acum, imi pare rau ca aeromax nu ni l-a semnalat pana acum, era util de tradus si folosit ca inspiratie.

V70: volume of space of 70 m (230 ft) maximum height above the ground and 200 m radius.
The rules applicable to air operations in "V70" are the standard ones of the airspace concerned, including the ability to "see and avoid" for the pilot and with the exception to the principle of "to be seen" by other aircraft.

V150: space volume of 150 m (500 ft) maximum height above the ground and 500 m radius.
The fulfilment of the "Rules of the Air" implies the ability to " see and avoid" for the pilot and compliance to the concept of "to be seen" for the RPA by other aircraft.

Cat despre greutati... 25 kg guverneaza tot.

http://www.enac.gov....lish_022014.pdf

Stimabile, nu este adevarat !. Am tradus si postat tot ceea ce s-a reglementat in peninsula referitor la aeromodelism.
"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
0

#657 Useril este offline   aeromax 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 523
  • Inregistrat: 12-May 11
  • Interests:Aeromodelism, Aeronautica, Aviatie, Desen, Muzica (chitara)

Postat 19 September 2014 - 07:53 PM

Vezi postareaaeromax, la 19 September 2014 - 07:46 PM, a spus:

Stimabile, nu este adevarat !. Am tradus si postat tot ceea ce s-a reglementat in peninsula referitor la aeromodelism.

unul din doc. postate :

Fisier atasat  Reg.APR_ sectiunea V- aeromodele_traducere.doc (17K)
Number of downloads: 19
"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
0

#658 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2014 - 08:27 PM

Mi-a scapat, imi cer iertare :(
0

#659 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3950
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 19 September 2014 - 09:42 PM

Vezi postareaGigiGL, la 19 September 2014 - 05:03 PM, a spus:

Poate intr-o zi, nu tocmai indepartata, fiind membru ARA te vei juca linistit, fara grija controalelor, amenzilor... Cand va apare o reglementare definitiva si normele ei de aplicare - care acum lipsesc si d'asta te joci tu linistit acum - vor apare si oficialii amatori de amenzi sau spagi, dupa caz si tonul adoptat de tine...
Nu cobesc, dar sa stii ca zapada are culoarea gipsului... :drinks:

Am intrebat cu ce m-ar incalzi apartenenta la ARA.Daca asa va fi organizatia asta...atunci nu ne miram de coruptie pe la DNA...
0

#660 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 September 2014 - 06:26 AM

Vezi postareaCiprian97, la 19 September 2014 - 09:42 PM, a spus:

Am intrebat cu ce m-ar incalzi apartenenta la ARA.Daca asa va fi organizatia asta...atunci nu ne miram de coruptie pe la DNA...

Am asteptat sa te coci la minte... Zadarnic... Ti-e greu sa pricepi ca in societatea de astazi nu se poate trai fara reguli. Democratia nu-i tot una cu anarhia. In societatea pe care ne chinuim de ceva vreme s-o construim si n-o mai terminam niciodata, multe ne pot fi permise noua, cetatenilor, cu conditia ca ceea ce facem sa nu-i lezeze pe ceilalti cetateni. Teribilistii ca tine, sau mai rai de atat, au facut necesare regulile in societate. Acum, multicopterele si FPV-ul in combinatie cu cei mentionati au facut necesare regulile si in acest domeniu. Si imediat ce vor fi operationale fii sigur ca Bugetul nostru lihnit isi va trimite portareii sa profite de noua oportunitate de a mai ciuguli cate ceva. Nu-ti suna placut, poate nici altora, dar acesta este ADEVARUL.
Si asa este in privinta coruptiei, cand apare oportunitatea, noi ( ma rog, destui, sa nu generalizam! ), romani intreprinzatori din fire, profitam. Dupa cum am mai spus, mai este destul pana cand in gandirea noastra isi va face loc cuvantul NOI in locul lui EU.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

Arata acest topic

• 107 Pagini +
  • « Prima