bogdan.motrici, la 18 November 2014 - 10:33 AM, a spus:
Am si eu o intrebare stupida, Duminica la alegeri, cineva filma cu drona cred ca la Sibiu, deasupra oamenilor fara niciun fel de discernamant. Daca prin absurd pica drona, va imaginati la un astfel de eveniment ca mediatizarea ar fi fost una de mare anvergura? ARA ce face? ce zice? Vad ca noi ne focusam pe tricouri si legitimatii in loc sa ne focusam pe ce este de interes. La un moment dat exista sanse sa pice o drona si daca incep televiziunile noastre dobitoace sa mediatizeze cu mare interes acest subiect o sa avem de suferit toti. Hai cu treaba care trebuie facuta daca se poate daca nu asta e...
Buna Bogdan,
In primul rand exista o lege in vigoare si toti trebuie sa il respectam. Daca cineva nu il respecta o face pe propria raspundere indiferent daca este sau nu membru ARA. Legea este pentru toti.
Nu stiu daca ai observat sau nu in postul
http://www.rhcforum....post__p__766193 ARA a prpus deja ROI si normele de siguranta in zbor (la care am porimit foarte putine feedback-uri desi sa muncit foarte mult pe ele) tocmai pentru a preveni membri ARA sa faca astfe de lucruri ca cele mentionate de tine sau altele.
Fiecare lucru care se face in ARA are un scop bine definit si gandit pentru prezent si pe urmatorii ani.
Ai spus sa ne focusam pe alte lucruri mai importanet decat tricou si legitimatie. Doresc sa te informez ca asta este o mica parte din cea ce facem si pregatim. Legitimatia este obligatorie este o dovada ca esti membru al ARA, Tricoul vine de la dorinta a mai multor persoane.
La intrebarea te "ce face ARA?" tu daca ai fi presedinte ARA ce ai face?
Cel putin ARA nu o sa mearga la el sa il traga de urechi findca nu este de datoria lui sa o faca (daca stim cine este atunci o sa il informam ca nu face bine cea ce face si ii spunem cum se poate face). Daca este mebru ARA conform status si ROI isi poate pierde dreptul de a mai fi membru ARA. ARA nu este pe rol de politie.
Toata lumea pune intrebari Ce face ARA? cum face ARA? etc... dar imi pun intrebare din cei 118 aeromodelisti care au zis ca doresc sa se implice activ in administraea unei asociati care sa ii sustina unde sunt?
Nu intaleg de ce nu puteti intalege ca fara membri si membri care sa ajute la dezvoltarea ARA nu poate sa va raspunda la intrebare "ce face ARA?"
Politica de genul ARA fa asta, fa aia, dami asta si pe urma ma mai gandesc daca imi placi nu va functiona si nu se va ajunge la o solutie constructiva pentru aeromodelism.
Bogdan. Daca ai pus intrebarea hai te rog si haideti va rog cu o propunere ce se poate face, ce ar trebuii ca ARA sa faca sa nu se mai intample astfel de evenimente, cum ar trebuii sa reactioneza in fata televiziunii pe postul
http://www.rhcforum....post__p__762019
Multumesc
O zi buna,