Modelism - RHC Forum: Discutii Libere_Old - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!

#3139 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 744
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 08 April 2016 - 05:05 PM

Vezi postareawabo1, la 08 April 2016 - 07:05 AM, a spus:

@Mugurel
Pune votarea public ca se poate vota si cine nu vrea se fie parte de grup si formuleaza in intrebare si raspuns. Cum se votez intrebari?

Walter,

e simplu vrei sa votezi intri in grup. E mai greu sa iti explic cum e cu intrebarea, suna diferit de germana. E doar constatarea mea, fara nici un atac la persoana. De altfel te cunosc de foarte mult timp, am dormit si la tine acasa la prima intalnire de la Bistrita din 2003 parca, si nu imi permit sa te atac sau sa te jignesc.

Multumesc pentru intelegere!

Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 08 April 2016 - 05:06 PM

0

#3140 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2016 - 05:15 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 08 April 2016 - 05:01 PM, a spus:

Va rugăm să semnati petitia pentru a susține o activitate sportivă şi recreativă care are o istorie de peste 90 de ani în Romania. Sprijinul dvs. va contribuii la sensibilizarea autoritaților in ceea ce privește această activitate să nu o interzică.

https://aeromodelism...-aeromodelismul

Exista si site-ul: https://petitieonlin...tii-online.html unde poate semna toata lumea. O promovam pe FB si vor fi mai multe semnaturi.
Se poate face foarte repede si e la liber se pare!

Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 08 April 2016 - 05:17 PM

0

#3141 Useril este offline   Alexandra D. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14
  • Interests:Aeromodelism

Postat 08 April 2016 - 05:20 PM

Vezi postareaViP_Eol, la 07 April 2016 - 09:29 PM, a spus:

Nu te contrazice nimeni, dar nu crezi că e cam târziu să se afirme că ceea ce scrie Xorg și a iritat foarte multă lume este de fapt o părere personală ? Asta în contextul în care intervențiile lui Andras nu contrazic ceea ce scrie Xorg și sunt cam în același registru. Am întrebat cu 20 de pagini în urmă dacă Xorg reprezintă opinia ARA și mi s-a răspuns doar că nu face parte din Consiliul de Administrație, dar e lăsat să ”stuche” în stânga și dreapta, nu contează pe cine și cum. Păi nu prea mi s-a răspuns, așa cum nu mi s-a răspuns la o groază de alte întrebări formulate în calitate de Membru ARA. Acum nu mai sunt și te asigur că trimiterea plicului cu retragerea și legitimația nu m-a bucurat deloc.
Ceea ce nu înțelegeți voi este faptul că Walter s-a retras pentru că e profund dezamăgit (din nou). În aceeași poziție mă aflu și eu. Dezamăgit total de direcția în care se îndreaptă ARA și atunci, am considerat că nu pot sta degeaba să văd cum munca mea din țară (atât cât a fost) și ceea ce am de gând să mai fac (pentru că am de gând să susțin în continuare clubul) se pot duce naibii din cauza unor alte interese, orgolii și încăpățânare. A nu sta degeaba a însemnat că m-am apucat de unul singur de un proiect care ar putea rezolva problema noastră așa cum o vrem noi modeliștii și nu droniștii, iar acest proiect nu doresc să-l discut cu conducerea ARA, eventual să se mai apuce iar Xorg de cine știe ce comentarii.
Nu sapă nimeni ARA. Asta e clar. E doar un motiv afișat în defensivă. Trebuie să fim conștienți că ARA nu reprezintă încă nimic (niciun pericol pentru nimeni) indiferent de câte ”s-au realizat” până acum.

În privința virtualului versus statul în față, chiar am spus acest lucru înainte de AG, asta vis-a-vis de atitudinea lui Xorg. Îți garantez că dacă și la o discuție reală ar fi procedat așa, pățea exact ce a pățit Conu, la Pitești în 1988, sau poate mai rău.

Voi reveni cu niște alte considerente. Am citit tot ce s-a scris, dar prefer să termin ce am început să pot discuta cu cei câțiva aacr-iști. :rolleyes:

Vă înțeleg și nu contest în niciun fel ce ați simțit. Aveți dreptul la propria opinie. Corect. Nu am spus niciodată că cineva nu are dreptul să nu fie de acord. Cu toate astea, eu m-am referit strict la modul în care s-au spus niște lucruri. Forma, nu neapărat conținutul. De asemenea, cred că diferențele de opinie sunt bune, atâta timp cât se critică ideea și nu persoana. Mai mult, este lăudabil că nu vreți să vă dați bătut și că țineți atât de mult la pasiunea asta. Ce vreau să punctez este că mergând pe sistemul „răspund cu aceeași monedă” nu se ajunge nicăieri sau se ajunge la conflicte care în cele din urmă devin personale și prea puțin legate de subiectul important. Nu o să arăt cu degetul și nici nu voi da nume. Cert e că toată lumea ar putea fi un pic mai zen. Repet, țelul e comun, chiar dacă viziunile asupra modului în care se ajunge la el diferă. Ca să facem o schimbare trebuie să facem o chestie destul de grea: să fim dispuși să ne ascultăm între noi și să găsim o modalitate de a ne uni. Separați, nu vom face nimic. Și aici mă refer să fim uniți, în sensul în care indiferent de membri/non-membri ai x chestii, să fim dispuși să colaborăm și să înțelegem că chiar dacă poate cineva nu e de acord sau nu face ca noi, asta nu înseamnă un afront la adresa noastră.
Sper că m-am exprimat destul de elocvent și imparțial.
Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

#3142 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:Flying and floating things

Postat 08 April 2016 - 05:34 PM

Vezi postareabitex, la 08 April 2016 - 02:06 PM, a spus:

Daca stiam ca stii, apelam la tine pentru consultanta... Tocmai am montat o macara in Constanta.

Palfinger?
Gratuit era pentru navomode!e, pentru 1:1 negociem! :p
0

#3143 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 08 April 2016 - 05:34 PM

Vezi postareaMUGUREL., la 08 April 2016 - 05:15 PM, a spus:

Exista si site-ul: https://petitieonlin...tii-online.html unde poate semna toata lumea. O promovam pe FB si vor fi mai multe semnaturi.
Se poate face foarte repede si e la liber se pare!

Aia a fost prima directie...problema este ca lumea nu stie ce este aeromodelismul (am facut trei editii de expo modelism si 80% din oameni nu stia despre aceasta activitate)iar pe un site ca petitiionline.com sau altele lumea nu poate sa vada ce este aeromodeimul si faptul ca acolo sunt mai multe petiii poate cea a nostra se pierede printre multe altele de acea am preferat sa se faca pe pagina ARA as vom deveni mai publici si vor auzi de aeromodelism. Sa vedem ce va iesi daca directie nu e buna vom incerca si site-uri de petitii poate mai multe.

Multumesc de propunere

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 08 April 2016 - 05:38 PM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#3144 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2016 - 05:45 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 08 April 2016 - 05:34 PM, a spus:

Aia a fost prima directie...problema este ca lumea nu stie ce este aeromodelismul (am facut trei editii de expo modelism si 80% din oameni nu stia despre aceasta activitate)iar pe un site ca petitiionline.com sau altele lumea nu poate sa vada ce este aeromodeimul si faptul ca acolo sunt mai multe petiii poate cea a nostra se pierede printre multe altele de acea am preferat sa se faca pe pagina ARA as vom deveni mai publici si vor auzi de aeromodelism. Sa vedem ce va iesi daca directie nu e buna vom incerca si site-uri de petitii poate mai multe.

Multumesc de propunere

Nu conteaza ca lumea nu stie, va afla! Uite aici, e pagina mea. Acum 505 membri care deja au vazut sau vor vedea, dar nu vor putea semna!Nu sunt toti din Ro, dar nu conteaza! Si mai sunt si alte pagini FB cu sute de membri! Si incet incet adunam semnaturile! Mai avem familii si prieteni.
https://www.facebook...16488111875625/

Aceasta postare a fost editata de MUGUREL.: 08 April 2016 - 05:45 PM

0

#3145 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 08 April 2016 - 06:33 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 08 April 2016 - 05:01 PM, a spus:

Va rugăm să semnati petitia pentru a susține o activitate sportivă şi recreativă care are o istorie de peste 90 de ani în Romania. Sprijinul dvs. va contribuii la sensibilizarea autoritaților in ceea ce privește această activitate să nu o interzică.

https://aeromodelism...-aeromodelismul

Eu am fost nr. 100.
0

#3146 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 08 April 2016 - 06:47 PM

Vezi postareadan_mitea, la 08 April 2016 - 06:33 PM, a spus:

Eu am fost nr. 100.

Doamne ajuta
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#3147 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Postari: 5664

Postat 08 April 2016 - 06:57 PM

Vezi postareaGarett, la 08 April 2016 - 05:34 PM, a spus:

Palfinger?
Gratuit era pentru navomode!e, pentru 1:1 negociem! :p

Data asta te iert! Vezi foto.

As fi tentat sa promit ca data viitoare vin cu navomodel, dar n-as risca sa mint...
Spor la treaba!

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de bitex: 08 April 2016 - 07:00 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#3148 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 08 April 2016 - 07:17 PM

Vezi postareaAlexandra D., la 08 April 2016 - 04:56 PM, a spus:

...
Cât despre aplanat lucrurile, ele nu se vor aplana de mine sau de oricine altcineva dacă acest lucru nu se dorește. Eu am scris în postarea anterioară că indiferent de părerea personală pe care o are fiecare, țelul e comun și asta mi se pare că ar trebui să fie mai important, precum și faptul că trebuie să ne canalizăm mai puțin energia în a ne sublinia diferențele de opinie și mai mult să vedem care sunt punctele comune. E o decizie pe care o ia fiecare în casa lui și o pune în aplicare aici, cel puțin eu asta cred.

Domnisoara, cu tot respectul trebuie sa va anunt ceva important. Pe langa faptul ca sunteti foarte sensibila, ca sunteti modelist(a), cum se trece in formularele seci de completat pe ici pe colo, pe langa faptul ca ati avea multe de spus si nu doriti sa amestecati calitatea de cineva oficial in ARA si ceva facut ca pasiune de multi ani (cum facem cu totii), aveti calitatea de MODERATOR. Prin urmare, aveti dreptul si chiar interesul sa aplanati "lucrurile". Ca moderator ar trebui sa stergeti sau sa faceti invizibile postarile offtopic, sa interveniti ca arbitru in discutiile nepotrivite si sa contribuiti la rezolvarea lor. Nu-i simplu, dar puteti lua si masuri coercitive. Presupun ca nu sunteti genul acesta de persoana, dar multe mesaje trebuiau sa dispara de multa vreme de aici. Inclusiv joaca mea cu macaralele. Mesajele sunt offtopic, as merita orice sanctiune (dar luata cu binisorul, treptat, sa ma obisnuiesc cu ea...). Pricepeti ce spun. Cred ca ati fi cel mai obiectiv moderator de pe forum (cel mai placut ca prezenta deja sunteti) si nimeni nu s-ar supara de consecinte. Prin urmare, nu strica un picior pus cu raspundere in prag, sa vedem si noi ce inseamna, sau cum arata. Restul gandurilor, sunt sublime si aderam cu totii la ele...
Spor la treaba!

Aceasta postare a fost editata de bitex: 08 April 2016 - 07:21 PM

0

#3149 Useril este offline   Robin671 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 155
  • Inregistrat: 24-March 15
  • Interests:Aeromodele,Electronica,Mecanica,Fotografie...

Postat 08 April 2016 - 07:22 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 08 April 2016 - 06:47 PM, a spus:

Doamne ajuta

Eu sunt nr.134 :clapping:

Aceasta postare a fost editata de Robin671: 08 April 2016 - 07:24 PM

0

#3150 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 20-August 06
  • Interests:aeromodele

Postat 08 April 2016 - 07:36 PM

Videoclipul de mai jos a fost realizat pentru aceasta campanie. Astepta momentul potrivit pentru a fi utilizat.
ARA poate il folosi in actiunile sale cu toate drepturile.
https://youtu.be/HYEwKbHwfAo

Aceasta postare a fost editata de nicajohn: 08 April 2016 - 07:37 PM

pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#3151 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 08 April 2016 - 07:46 PM

Vezi postareanicajohn, la 08 April 2016 - 07:36 PM, a spus:

Videoclipul de mai jos a fost realizat pentru aceasta campanie. Astepta momentul potrivit pentru a fi utilizat.
ARA poate il folosi in actiunile sale cu toate drepturile.
https://youtu.be/HYEwKbHwfAo

Multumesc imediat va fi up
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#3152 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:Flying and floating things

Postat 08 April 2016 - 07:52 PM

Vezi postareabitex, la 08 April 2016 - 06:57 PM, a spus:

Data asta te iert! Vezi foto.

As fi tentat sa promit ca data viitoare vin cu navomodel, dar n-as risca sa mint...
Spor la treaba!

La cat de mare era poza pe telefon am circumstanțe atenuante! :p
Multumesc, la fel! :)
0

#3153 Useril este offline   Alexandra D. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14
  • Interests:Aeromodelism

Postat 08 April 2016 - 08:03 PM

Vezi postareabitex, la 08 April 2016 - 07:17 PM, a spus:

Domnisoara, cu tot respectul trebuie sa va anunt ceva important. Pe langa faptul ca sunteti foarte sensibila, ca sunteti modelist(a), cum se trece in formularele seci de completat pe ici pe colo, pe langa faptul ca ati avea multe de spus si nu doriti sa amestecati calitatea de cineva oficial in ARA si ceva facut ca pasiune de multi ani (cum facem cu totii), aveti calitatea de MODERATOR. Prin urmare, aveti dreptul si chiar interesul sa aplanati "lucrurile". Ca moderator ar trebui sa stergeti sau sa faceti invizibile postarile offtopic, sa interveniti ca arbitru in discutiile nepotrivite si sa contribuiti la rezolvarea lor. Nu-i simplu, dar puteti lua si masuri coercitive. Presupun ca nu sunteti genul acesta de persoana, dar multe mesaje trebuiau sa dispara de multa vreme de aici. Inclusiv joaca mea cu macaralele. Mesajele sunt offtopic, as merita orice sanctiune (dar luata cu binisorul, treptat, sa ma obisnuiesc cu ea...). Pricepeti ce spun. Cred ca ati fi cel mai obiectiv moderator de pe forum (cel mai placut ca prezenta deja sunteti) si nimeni nu s-ar supara de consecinte. Prin urmare, nu strica un picior pus cu raspundere in prag, sa vedem si noi ce inseamna, sau cum arata. Restul gandurilor, sunt sublime si aderam cu totii la ele...
Spor la treaba!

După o asemenea postare, ce aș putea să mai spun. Cert e că mi-ați smuls un zâmbet.
Legat de calitatea de moderator, nu voi nega că uneori am vrut să șterg niște postări (uneori mai multe), dar am ezitat tocmai pentru că, probabil, lucrul ăsta s-ar fi interpretat greșit. Și nici nu sunt convinsă că s-ar fi acceptat gestul ca fiind imparțial. Cu toate astea, sunt de acord că ar trebui să existe niște sancțiuni sau metode prin care am putea evita ca discuțiile să degenereze. Poate ceva mai detaliat decât regulile forumului. Dacă sunteți de acord, v-aș ruga să îmi faceți (dumneavoastră sau oricine e interesat) în privat niște sugestii de etape sau pași pe care i-am putea urma, astfel încât să nu sărim direct la sancțiuni de genul șters postarea etc. Un mini regulament interior pentru secțiunea asta. Poate că ar ajuta :)

Aceasta postare a fost editata de Alexandra D.: 08 April 2016 - 08:04 PM

Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

#3154 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 08 April 2016 - 08:19 PM

Vezi postareaAlexandra D., la 08 April 2016 - 08:03 PM, a spus:

După o asemenea postare, ce aș putea să mai spun. Cert e că mi-ați smuls un zâmbet.
Legat de calitatea de moderator, nu voi nega că uneori am vrut să șterg niște postări (uneori mai multe), dar am ezitat tocmai pentru că, probabil, lucrul ăsta s-ar fi interpretat greșit. Și nici nu sunt convinsă că s-ar fi acceptat gestul ca fiind imparțial. Cu toate astea, sunt de acord că ar trebui să existe niște sancțiuni sau metode prin care am putea evita ca discuțiile să degenereze. Poate ceva mai detaliat decât regulile forumului. Dacă sunteți de acord, v-aș ruga să îmi faceți (dumneavoastră sau oricine e interesat) în privat niște sugestii de etape sau pași pe care i-am putea urma, astfel încât să nu sărim direct la sancțiuni de genul șters postarea etc. Un mini regulament interior pentru secțiunea asta. Poate că ar ajuta :)

Indiferent cum o sa procedati, sentimentul va fi acelasi. Si interpretarile cam la fel. Ca discutia sa ramana legata de subiectul deschis, trebuie sa interveniti direct, cand este cazul. In limitele impuse de regulament, doar experienta personala va sfatuieste cel mai corect. Apropo, stersul unui mesaj (mai nou, softul permite ascunderea acelui mesaj fara ca el sa fie efectiv sters si pierdut) ar fi cea mai blanda pedeapsa. Regulamentul nu cere nici macar o justificare a actiunii, dar cu abilitatea dumneavoastra sigur veti gasi o explicatie care sa-l faca fericit pe cel pedepsit. N-as intra in detalii, ca sigur pe parcurs as pierde logica lucrurilor...

Spor la treaba!
0

#3155 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 08 April 2016 - 08:21 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 08 April 2016 - 07:46 PM, a spus:

Multumesc imediat va fi up

Done https://aeromodelism...-aeromodelismul
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#3156 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2016 - 08:34 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 08 April 2016 - 08:21 PM, a spus:

Hai si cu petitia pe site-ul dedicat! Sa o punem pe FB! Copy-paste la cea de pe ARA!
0

#3157 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 08 April 2016 - 09:14 PM

Vezi postareaMUGUREL., la 08 April 2016 - 08:34 PM, a spus:

Hai si cu petitia pe site-ul dedicat! Sa o punem pe FB! Copy-paste la cea de pe ARA!

Zis si facut

http://www.petitieon...lismul_interzis
Rog nu dati share sau sa depuneti petitie pana nu va anunt. Sunt curios daca cineva va vedea petitia si daca nu va vedea nu stiu daca are sens...ca sa fie mai publicat trebuie sa platesti...sa vedem macar daca pagina este vizualizata si cineva o ia in considerare (asa cum mentioneaza ei)

Si atasat un raport pe judete

Multumesc de intalegere

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 08 April 2016 - 09:24 PM

Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#3158 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 09 April 2016 - 08:26 AM

Vezi postareaAndrix_y, la 08 April 2016 - 09:14 PM, a spus:

Zis si facut

http://www.petitieon...lismul_interzis
Rog nu dati share sau sa depuneti petitie pana nu va anunt. Sunt curios daca cineva va vedea petitia si daca nu va vedea nu stiu daca are sens...ca sa fie mai publicat trebuie sa platesti...sa vedem macar daca pagina este vizualizata si cineva o ia in considerare (asa cum mentioneaza ei)

Si atasat un raport pe judete

Multumesc de intalegere

Sunt multe vizualizari active pe pagina ARA mai stam un pic ca petitia de mai sus asa va fi mai public aeromodelismul.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  Web.jpg (57.81K)
    Number of downloads: 37
  • Fisier atasat  petitie.png (17.64K)
    Number of downloads: 38

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 09 April 2016 - 08:36 AM

Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#3159 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 09 April 2016 - 08:37 AM

Sper ca nu va supar daca ca am copiat petitia cu ceva text de pe site si am bagat cu link catre situl ARA la AACR.RO.
Semnatura mea era numarul 329

Astazi o se prelucrez Video de la DMFV cu traducere si adaptare in limba romana. Pe urma o pun pe youtube si puteti pune si voi daca doriti. I acest videoclib se explica foarte bine care ramure de modelism vor dispare prin legislatia intensionata a minsiterelor nu doar celor de aici din Ro ci din toata Europa.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#3160 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 09 April 2016 - 09:05 AM

Vezi postareaAndrix_y, la 09 April 2016 - 08:26 AM, a spus:

Sunt multe vizualizari active pe pagina ARA mai stam un pic ca petitia de mai sus asa va fi mai public aeromodelismul.

Haidati sa ii dam drumul si la petitia http://www.petitieon...lismul_interzis faceti-o cat mai publica...sa vedem ce va iesi
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#3161 Useril este offline   Radubv 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 740
  • Inregistrat: 09-February 12
  • Interests:Aero-Auto RC.

Postat 09 April 2016 - 09:19 AM

Domnilor, e momentul sa ne dublam semnaturile, faceti ochi dulci sotiilor, o floare, o bomboana....si obtineti o semnatura in plus. :drinks:
AUTO

HPI Trophy Truggy 4.6 2013 2.4GHZ Waterproof- nitro
HPI Blitz2 Flux - electric
FG Baja Buggy Sportsline - benzina

AERO

Align T-Rex 450 Pro V2 - Augusta electric
Align T-Rex 500L Dominator - electric
Align T-Rex 700E DFC - electric
Drake by Dululutu -electric
Easy Star II by Multiplex - electric
Phoenix 2400 - electric
Sbach 342 by FMS 1300mm - electric
DJI Mavic Pro
Realacc Real5 215MM FPV Racing Drone
|||Spektrum DX9|||
0

#3162 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 09 April 2016 - 02:32 PM

Am mai bricolat un montaj video pe youtube: https://youtu.be/_aTq-1E_9Lw si montezi acum pe site. Sper ca nu supar pe cineva ca i am folosit nume sau materialul.

Aceasta postare a fost editata de wabo1: 09 April 2016 - 02:33 PM

Walter Born
rhc@born.ro
0

#3163 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1352
  • Inregistrat: 16-February 03

Postat 09 April 2016 - 05:00 PM

Sunt minunate aceste campanii, mai ales daca vor fi corect directionate. Dar ca simpla curiozitate, ai primit un accept al consiliului director ARA pt. a folosi acest nume? Mai ales alaturi de pseudoAACR.
0

#3164 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 09 April 2016 - 05:53 PM

Daniel, omul si-a cerut scuze inainte. Scopul este comun tutror pasionatilor aero. Cred ca sunt primul care a distribuit link-ul. Ii iert si grselile gramaticale si de ortografie.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#3165 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 April 2016 - 06:05 PM

Eu nu contest scopul nea Gigi, doar calea. Spre binele nostru, spre binele nostru, dar sa stim si noi. Intrebarea mea ramane in continuare deschisa, a cerut acordul ori ba? Se spune ca "drumul spre iad este pavat cu bune intentii"

Aceasta postare a fost editata de xorg: 09 April 2016 - 06:06 PM

0

#3166 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 April 2016 - 06:07 PM

Vezi postareaxorg, la 09 April 2016 - 05:00 PM, a spus:

Sunt minunate aceste campanii, mai ales daca vor fi corect directionate. Dar ca simpla curiozitate, ai primit un accept al consiliului director ARA pt. a folosi acest nume? Mai ales alaturi de pseudoAACR.

Walter nu este rau intentionat si nimic din ce a scris in acest topic nu e cu rautate! Doar gandeste putin diferit decat noi, spune totul direct, de altfel cum e bine de facut, si in final este de al nostru. :drinks: Eu cred ca a facut bine cu acel video! De altfel si eu l-am distribuit pe FB.

Weekend placut!
0

#3167 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 April 2016 - 08:02 PM

Vezi postareaMUGUREL., la 09 April 2016 - 06:07 PM, a spus:

Walter nu este rau intentionat si nimic din ce a scris in acest topic nu e cu rautate! Doar gandeste putin diferit decat noi, spune totul direct, de altfel cum e bine de facut, si in final este de al nostru. :drinks: Eu cred ca a facut bine cu acel video! De altfel si eu l-am distribuit pe FB.

Weekend placut!

Sunt absolut convins ca dn. Wabo are cele mai bune intentii, mai ales in cea ce-l priveste. Doar ca, vedeti dvs., nu cred ca ati aprecia prea mult daca vecinul din prorpie initiativa ar vopsi casa dvs. in roz si asta doar pentru ca asa crede el ca ar fi mai frumos si mai bine. Insa eu am ceva indoieli asupra faptului ca interesele dansului ar coincide intr-u totul cu ale noastre, ale hobystilor. Dar daca tot stiti dvs. ca dansul are obiceiul asta sa spuna totul direct, as aprecia foarte mult un raspuns deschis la cateva simple intrebari: Domnule WABO, daca noul cod aerian va fi promulgat intr-o forma ce va impune zborul pe modelodrom si asigurari obligatorii asa cum prevede acum proiectul sau, veti deschide portile propriului modelodrom? Veti intermedia inchieiere de polite de asigurare? Din cate stiu in trecut ati afirmat ca aveti cunostinte in germania in randul unor firme de profil pe care ati dori sa le aduceti si in RO. Mentionarea asigurarilor pe pagina grupului dvs. a fost o pura intamplare? Sau este strict legata de modelul legislatiei germane?

Aceasta postare a fost editata de xorg: 09 April 2016 - 08:05 PM

0

#3168 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 09 April 2016 - 08:07 PM

Este legata de modelul unei lumi civilizate din care RO pare ca nu vrea sa faca parte.
Sa sugerezi ca wabo ar fi co-interesat financiar de a impune modelul cu asigurari este de-a dreptul penibil... il si vad agent de asigurari...

Aeromax, in Italia cum e cu asigurarile ?

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 09 April 2016 - 08:10 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

Arata acest topic

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis