Modelism - RHC Forum: Discutii Libere_Old - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!

#3091 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1349
  • Inregistrat: 16-February 03

Postat 06 April 2016 - 10:06 PM

Vezi postareabitex, la 06 April 2016 - 09:15 PM, a spus:

....................... Raman cu ideea ca ar prinde bine niste idei despre ce si cum e de facut...

Nu de lipsa ideilor si a planurilor sufera ARA, ci de lipsa celor capabili sa munceasca pt. transpuerea lor in practica. Daca vrei sa ajuti vino in asociatie si apucate de treaba. Ai sa vezi ca stim foarte bine ce este de facut si ai sa vezi cat de multe sunt pana acum facute. Din pacate nu avem insa suficienti oameni sa se ocupe si de dezertari si de imaginea pe forum, acum cand trebuie sa- si transpuna in hartoage hotararile adunarii generale, sa se ocupe de demersurile cu autoritatle si asta in cele 2 sapt critice pana ce codul va ajunge probabil la promulgare in parlament, dar in vremea asta sunt si alte proiecte critice si cu termene limita cum ar fi adunarile aero de anul asta dar si altele.
Te bagi sau e mai simplu sa judeci dupa margine?
0

#3092 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 06 April 2016 - 10:24 PM

Cu asta ai spus tot ! mai bine nici nu se putea !
Voi stiti mai bine tot ce e de facut pentru atingerea telului... care este...
Nu comenta si treci la treaba, ca idei avem noi, chit ca nu sunt canalizate catre ce asteapta lumea de la noi...

http://i.imgur.com/9r66z1o.jpg
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3093 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2016 - 11:50 PM

Vezi postarearenatoa, la 06 April 2016 - 10:24 PM, a spus:

Cu asta ai spus tot ! mai bine nici nu se putea !
Voi stiti mai bine tot ce e de facut pentru atingerea telului... care este...
Nu comenta si treci la treaba, ca idei avem noi, chit ca nu sunt canalizate catre ce asteapta lumea de la noi...

http://i.imgur.com/9r66z1o.jpg

Se spune ca geniul este 99% transpiraţie şi 1% inspiraţie. Nu stiu la tine cum este echilibrat raportul asta, dar te rog sa-mi spui daca ai avut tu vreo idée si nu ti-a dat ARA suportul pt. transpunerea ei in practica. De fapt acum ca nu mai suntem colegi de asocietie sa spunem lucrurilor pe nume; Am lucrat impreuna pe un proiect foarte bine, pana ce a fost nevoie sa ordonezi niste date intr-o pagina de excel, acolo suportul tau a incetat brusc. Mi-am luat chiar si ceva injuraturi pe tema asta de la baietii de la Neamt, care au ratat un exercitiu pt. ca ai uitat tu sa-i treci pe lista. Atunci am preferat sa le suport eu decat sa le explic ca avem un coleg care sta mai prost cu responsabilitatea muncii, atunci chiar credeam ca trebuie sa-mi protejez colegul, numai ca vremea trece si cu timpul ce sa vezi, nenorocitii astia de la ARA nu vor domne sa munceasca pt ideile tale geniale. Desi tu poti demonstra pe forum ca problemele se rezolva asa cu o idée geniala aparuta in visele de peste noapte, iar autoritatile implicate in problema vor ceda instant orbiti de genialitatea idei tale. Da sunt idei geniale care rastoarna situatii, dar au luni de zile de documentare in spate si chiar si alea au nevoie de transpiratie si nu putina pentru a-si atinge scopul.
Daca ai fi vrut sa-ti prezinti ideile puteai sa o faci in adunare, nu pe la spate in timp ce erau ceilalti preocupati cu adunarea.

Aceasta postare a fost editata de xorg: 06 April 2016 - 11:53 PM

0

#3094 Useril este offline   Men 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 634
  • Inregistrat: 05-May 03

Postat 07 April 2016 - 12:14 AM

Vezi postareawabo1, la 06 April 2016 - 12:34 PM, a spus:

Men, vezi un mesaj mai sus si vezi si www.aacr.ro....

Da Wabo, scuzele mele, a fost o postare "in mare viteza" inainte sa plec din Bucuresti, fara sa citesc ultimele pagini ale acestui subiect. Am primit instiintarea via un mail de la MPX si, citind repede începutul, mi s-a parut foarte de actualitate si in spiritul acestui subiect tratat pe 104 pagini de forum. De aceea am postat repede si am plecat in mare viteza, trebuia sa ajung la Alba Iulia (de fapt, la Campeni)
0

#3095 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 07 April 2016 - 07:37 AM

Vezi postareaMen, la 07 April 2016 - 12:14 AM, a spus:

..a fost o postare "in mare viteza" inainte sa plec

doar am vrut sa te scurtezi se incepi cu traducere cind e deja facut. IAr din discutiile, cind ai timp se o citesti pe aici iese ca nu prea a citit vreo cineva ca mai bine ne luptam pe solutii original romanesc.

@xorg
Unde este faimosul proiect de cod aerean care zici ca trebuie comentant ca peste doua saptamani intre in parlament? Doar nu vorbesti de prostia aia cu agenti, carul inainte de boi? CA de fapt asta regleaza ceva care inca nici nu exista in legatura cu aeromodelism.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#3096 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 April 2016 - 07:51 AM

Vezi postareaxorg, la 06 April 2016 - 11:50 PM, a spus:

...nu mai suntem colegi de asocietie sa spunem lucrurilor pe nume; Am lucrat impreuna pe un proiect foarte bine, pana ce a fost nevoie sa ordonezi niste date intr-o pagina de excel, ...

Nu mai suntem? De cand ? Nu am fost instiintat ca as fi fost exclus, si nici nu am trimis cerere in acest sens... :unsure:
E bine ca o dadusi si pe asta pe teava, sa vada lumea cum va tratati asociatia ca pe mosie, si dati afara membrii cum va place...

Cat despre excelul ala, nu cred ca vrei sa fac public cand si cum m-am prins care a fost manevra cu igsu...
0

#3097 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 April 2016 - 08:52 AM

Vezi postareawabo1, la 07 April 2016 - 07:37 AM, a spus:

doar am vrut sa te scurtezi se incepi cu traducere cind e deja facut. IAr din discutiile, cind ai timp se o citesti pe aici iese ca nu prea a citit vreo cineva ca mai bine ne luptam pe solutii original romanesc.

@xorg
Unde este faimosul proiect de cod aerean care zici ca trebuie comentant ca peste doua saptamani intre in parlament? Doar nu vorbesti de prostia aia cu agenti, carul inainte de boi? CA de fapt asta regleaza ceva care inca nici nu exista in legatura cu aeromodelism.

O sa ajunga pe mailul membrilor cat de curnad.
0

#3098 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 April 2016 - 09:08 AM

Vezi postarearenatoa, la 07 April 2016 - 07:51 AM, a spus:

Nu mai suntem? De cand ? Nu am fost instiintat ca as fi fost exclus, si nici nu am trimis cerere in acest sens... :unsure:
E bine ca o dadusi si pe asta pe teava, sa vada lumea cum va tratati asociatia ca pe mosie, si dati afara membrii cum va place...

Cat despre excelul ala, nu cred ca vrei sa fac public cand si cum m-am prins care a fost manevra cu igsu...

Sa inteleg ca te-ai razgandit si a demisionat doar Wabo? Stima si respect, el a avut puterea sa aleaga fara sa ramana cu fundul in doua luntrii. Privind dezvaluirile, chiar astept sa mai destindem un pic aici atmosfera cu teoriile tale conspirationiste.

Aceasta postare a fost editata de xorg: 07 April 2016 - 09:08 AM

0

#3099 Useril este offline   aeromax 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 523
  • Inregistrat: 12-May 11
  • Interests:Aeromodelism, Aeronautica, Aviatie, Desen, Muzica (chitara)

Postat 07 April 2016 - 11:12 AM

Vezi postareaxorg, la 06 April 2016 - 10:06 PM, a spus:

Nu de lipsa ideilor si a planurilor sufera ARA, ci de lipsa celor capabili sa munceasca pt. transpuerea lor in practica. Daca vrei sa ajuti vino in asociatie si apucate de treaba. Ai sa vezi ca stim foarte bine ce este de facut si ai sa vezi cat de multe sunt pana acum facute. Din pacate nu avem insa suficienti oameni sa se ocupe si de dezertari si de imaginea pe forum, acum cand trebuie sa- si transpuna in hartoage hotararile adunarii generale, sa se ocupe de demersurile cu autoritatle si asta in cele 2 sapt critice pana ce codul va ajunge probabil la promulgare in parlament, dar in vremea asta sunt si alte proiecte critice si cu termene limita cum ar fi adunarile aero de anul asta dar si altele.
Te bagi sau e mai simplu sa judeci dupa margine?

Domnilor de la ARA, este cit se poate de clar: nu duceti lipsa de idei si de planuri... - la ce-ar mai servi efortul unora de a pune umarul... din moment ce ARA este detinatoarea ideilor!? Atunci, salvati aeromodelismul si veti fi binecuvintati !.

Cer senin si culoar liber la zbor !

Aceasta postare a fost editata de aeromax: 07 April 2016 - 11:14 AM

"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
0

#3100 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 April 2016 - 11:46 AM

Ca simpla curiozitate. Tu esti macar membru ARA? Sau faci parte dintre cei care au considerat ca nu merita sa risipeasca 50 de ron cata vreme ARA nu-i poate oferi beneficii concrete?
0

#3101 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 April 2016 - 11:59 AM

Ar fi bine macar marcate mesajele daca reprezinta parerea oficiala a membriilor/reprezentatiilor ARA.

De exemplu asta: "Tu esti macar membru ARA? Sau faci parte dintre cei care au considerat ca nu merita sa risipeasca 50 de ron cata vreme ARA nu-i poate oferi beneficii concrete?"

Vrea se fie jignire, motivare, alungare sau informare ca ARA nu aduce beneficii?

Promit ca o se ma abtin sau se blochez pe Daniel Iorga, ca se nu ma mai enerveaza mesajele lui.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#3102 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 April 2016 - 12:13 PM

Sa ma blochezi la fel cum ai blocat tu adunarea generala online, pt. ca mai apoi sa lipsesti de la adunarea fizica? Pai hai sa spunem lucrurilor pe nume cam-am saturat de demagocia bunilor samariteni care se tot dau sustinatori ai unei organizatii pe care o sapa prin spate.
0

#3103 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 13-June 03

Postat 07 April 2016 - 01:15 PM

Discutiile sunt cred eu "private", pozitia oficiala ARA este prin purtatorul de cuvant al asocitiei. Va puteti certa cat vreti fara a sustine punctul de vedere al ARA, membru sau nemembru va sustineti parerile PERSONALE.
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
0

#3104 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 07 April 2016 - 01:37 PM

Daniel. sa ma scuzi, reactia ta nu este una f. OK. mare parte din modelisti tocmai din cauza acestor iesiri nu agreeaza ARA sau au iesit din asociatie. relax, vb aia: tonul face muzica . si pana acum am ascutlat doar o muzica data la maxim 8P, fara sa pricep tonalitatile.

Wabo draga, am o intrebare si pt tine: sustii ca traiesti din munca pt aviatia mare. de ce nu faci un mic club de copii pe care sa ii initializezi in tainele modelismului? cam cum face sierra. ar fi o mare realizare. asta ca tema de gandire pe termen lung :good:

ceea ce am scris mai sus este valabil si pt ceilalti. eu zic ca ajunge cu animozitatile, doar impreuna mai putem face ceva. (ce pompos suna, dar cat de adevarat)
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#3105 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 07 April 2016 - 01:51 PM

Vezi postareaALLEN, la 07 April 2016 - 01:37 PM, a spus:

eu zic ca ajunge cu animozitatile, doar impreuna mai putem face ceva

Doar daca se merge strict pe latura de Hobby.
Daca se doreste mai mult (si mi-e foarte clar lucrul acesta), respectiv implicarea in operatiuni cu tangenta comerciala sau cu institutii ale statului, atunci ARA va trebui sa se alinieze legislatiei ca si ceilalti operatori comerciali.
0

#3106 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 April 2016 - 03:18 PM

Vezi postareaold-boy, la 07 April 2016 - 01:15 PM, a spus:

Discutiile sunt cred eu "private", pozitia oficiala ARA este prin purtatorul de cuvant al asocitiei. Va puteti certa cat vreti fara a sustine punctul de vedere al ARA, membru sau nemembru va sustineti parerile PERSONALE.

OK, si asta este o parere personala? :)
Walter Born
rhc@born.ro
0

#3107 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 April 2016 - 03:35 PM

Vezi postareaALLEN, la 07 April 2016 - 01:37 PM, a spus:

...
Wabo draga, am o intrebare si pt tine: sustii ca traiesti din munca pt aviatia mare. de ce nu faci un mic club de copii pe care sa ii initializezi in tainele modelismului? cam cum face sierra. ar fi o mare realizare. asta ca tema de gandire pe termen lung :good:
...

De ce nu? Pentru ca din 1998 pana 2003 am sustinut cu bani activitatea modelismului local inclsuif ateliere pentru copii si evenimentele de modelism in Bistrita si in Cluj fara sa ramane macar un singur modelist actif local dupa astea.

In 2007 sau 2008 parca cumparasem 2 hectare de teren pentru aerodrom. Am investit acollo cam 20000 EUR inclusiv costuri pentru premii la prima intalnire. Auf fost clujeni, din Brasov si primul sositi erau din Bucuresti chiar. Din Bistrita erau nici jumatate din cei activi macar in vizita.

Activitatea mea cu care gastig bani nu este una unde fac millioane de EUR. Sierra face de 20 de ori mai mari cifre.

Dezamagiri 1-2 si realitatea 3 iti ajung ca si argument ca nu incep asa ceva?
Daca nu uitete la situatie de aeromodelism momentan. Cu care arguemtne vrei sa motivez tineretul pentru un hobby care se pare ca sta deja cu un picior pe cimitirul hitoriei? Citi aeromodelisti noi au venit in grupa voastra anul trecut, nu dronari?

Aceasta postare a fost editata de wabo1: 07 April 2016 - 03:36 PM

Walter Born
rhc@born.ro
0

#3108 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 April 2016 - 03:43 PM

Vezi postareaold-boy, la 07 April 2016 - 01:15 PM, a spus:

Am sustin in repetate randuri ca postez doar opiniile personale. Va reamintesc ca nu fac parte din consiliul de admin al ARA.
0

#3109 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 13-June 03

Postat 07 April 2016 - 04:21 PM

Nu am vorbit si nu voi vorbi niciodata in numele ARA, tot ce am scris pe forum este parere personala si sunt convins ca daca membri ARA ar depune aceleasi efortruri si in cadrul organizatiei si nu s-ar certa steril intre ei in cadru dezorganizat (adica pe forum ) unde oricum nu se rezolva nimic, am avea mai putine orgolii, bisericute si toti am incerca sa urnim acest hobbi intr-o singura directie - cea buna.
S-au facut greseli in strategia ARA si eu ca si multi probabil am fost pus in fata faptelor implinite, am considerat poate ca s-au irosit eforturi in directii care pe mine personal nu ma intereseaza si probabil aceste eforturi ar fi trebuit strict canalizate in lupta cu autoritatile, dar nu am parasit barca (si pentru simplu motiv ca de la inceput nu am vrut sa ma implic in efortul asociatiei). Sunt convis ca strategiile ARA nu sunt exclusiv strategiile lui Andras, s-a discutat cu alte persoane mai implicate si mai la obiect.
In afara de sfaturile pe care le-am dat lui Andras cand m-a intrebat singurul lucru pe care l-am facut pentru ARA a fost sa verific actele contabile inainte de AG, deci vorba colegilor adica....bani.
Sincer nu-mi place ca se discuta de manipulari si intentii ascunse fara sa se spuna direct. Adica eu am vazut banii, sa-mi spuna cineva verde in fata ca i-am deturnat. ( Daca o faceti va spun de pe acuma ca nu am participat NICIODATA la hotararile cum sa fie ei cheltuiti).
In concluzie parerea mea daca cineva are ceva de spus sa spuna clar sa lasam insinuarile pe seama babelor.
Allen ceea ce am scris este parere personala, cred pareri personale erau si a lui Walter, Renato, Xorg etc, singuri care aveau calitatea sa dea drumul la "muzica" sunt Andras si d-soara Diaconescu, iar tonurile daca nu ne placea cum suna muzica trebuiau modelate de noi (eu, tu, Walter, Renato). Daca ceterasul nu canta cum cere auditoriu ar fi trebuit sa-i facem cetera guler, auditorul tace in fata cantaretului inseamna ca muzica ne place, degeaba mai facem scandal cand concertul este gata - muzica s-a cantat.
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
0

#3110 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 April 2016 - 06:05 PM

Campania "Jos labele..." a aparut si la Lindinger:

http://link.lindinge...911_261036_9358
0

#3111 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 07 April 2016 - 07:24 PM

Intetesant. Am putea incerca si noi. Ce ziceti?
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#3112 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 07 April 2016 - 07:37 PM

Vezi postareaALLEN, la 07 April 2016 - 07:24 PM, a spus:

Intetesant. Am putea incerca si noi. Ce ziceti?

Se lucreaza deja la o platforma de petitie pe pagina asociatiei dupa care vom trimite catre autoritati. Petitie care va fi publica si poate sa depuna cine vrea.
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#3113 Useril este offline   Alexandra D. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 17-March 14
  • Interests:Aeromodelism

Postat 07 April 2016 - 08:07 PM

Eu de obicei nu postez aici și prefer să nu mă amestec în discuțiile care au loc, dar aș vrea să punctez niște păreri personale. Poate că în timp chiar îmi voi face un cont separat de acesta, tocmai pentru a nu se confunda părerile personale cu chestiunile oficiale.

De citit am tot citit ce s-a scris și constatarea mea e că în loc să facem front comun în fața „inamicului”, stăm să ne măsurăm...puterile (asta ca să fiu delicată în exprimare) și să ne dăm la „gioale” unii altora. Allen are dreptate că tonul face muzica, iar momentan e mai mult un scârțâit decât muzică. Nu știu exact ce se obține prin acuzații (nefondate) sau referiri la personaje din Caragiale. E foarte ușor să te simți mare și tare din spatele unui ecran. Cu toții suntem viteji când vine vorba de tastat. Aș fi tare curioasă dacă persoanele respective ar avea tupeul necesar să se exprime astfel și live, față în față. Cred că sunt puțini cei care înțeleg că domeniul virtual este mai mult sau mai puțin ca viața reală. Dacă în viața reală nu te-ai comporta așa, atunci mai mult ca sigur nu ar trebui să o faci nici pe net.

Ce pot spune după aproape 2 ani de colaborat cu Andras, Daniel și diverse alte persoane? Sunt niște oameni de nota 20, fără de care asociația nu ar fi unde e astăzi. Unde e asociația? E simplu, avem în sfârșit șansa să ne exprimăm, noi aeromodeliștii, în fața instituțiilor statului. Nu e lucru puțin. Ca să faci o schimbare trebuie să ai acces la informații și să faci în așa fel încât părerea ta să conteze. Ceea ce mulți nu realizează e că lucrurile nu se fac așa, în vis și nici nu se fac peste noapte. E un proces de lungă durată. Poate că nu sunteți mereu de acord cu ce se întâmplă și e normal, suntem diferiți, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea. Cert e că se încearcă, iar denigrările nu își au locul. Nu când o mână de oameni lucrează pentru mult mai mulți. Nu știu exact ce se întâmplă sau de unde atâta dorință de râcă și scandal, dar cred că dacă s-ar dedica jumătate din timpul alocat măsurării...puterilor încercării de a găsi soluții, de a sprijini, chiar și cu o idee, am obține mult mai multe.

Am fost ani de zile pe la concursuri și îmi amintesc perfect că și copii fiind eram cumva fiecare cu echipa lui, dar în ultimă instanță eram cu toții aeromodeliști și asta ne unea mult mai mult decât niște orgolii prostești. Mereu când veneam acasă duceam lipsa camaraderiei care se forma inevitabil între noi, indiferent din ce colț al țării eram. Asta se pierde din vedere: că toți ne dorim, în ultimă instanță, același lucru.

Și cred că este cazul să ne purtăm civilizat unii cu alții, chiar dacă părerile diferă.

Aceasta postare a fost editata de Alexandra D.: 07 April 2016 - 08:15 PM
Motiv editare: am uitat sa scriu

Alexandra Diaconescu
Purtător de cuvânt al Asociației Române de Aeromodelism
alexandra.diaconescu@aeromodelism.ro
0

#3114 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 07 April 2016 - 09:03 PM

Vezi postareaxorg, la 05 April 2016 - 09:33 AM, a spus:

Nu stiu cum te descurci matale prin lumea asta mare, asa fara a stii inca sa porti un dialog fara jigniri personale?
Nea Vip eoale am invatat si eu ceva de la matale.
Am invatat ca unii imbatraneasc degeaba.

Eu știu cum mă descurc. Chiar foarte bine.
Mă îndoiesc că ai învățat, sau vei învăța foarte curând ceva, având în vedere atitudinea de aici.
La început te-am lăsat în pace. Te așteptai cumva să arunci cu pietre și să-ți bați joc și să primești la schimb buchete de flori ? Ori vroiai să-ți întorc și celălalt obraz ? În niciun caz. Sunt ateu și chiar dacă nu eram tot nu întorceam și celălalt obraz.
Partea cu îmbătrânitul... Eh, ce să-i faci ? Nimeni nu-i perfect, mai ales dacă nu se simte bătrân. :rolleyes: :pardon:
URA şi la zbor fofezelor !
0

#3115 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 07 April 2016 - 09:29 PM

Vezi postareaAlexandra D., la 07 April 2016 - 08:07 PM, a spus:

Eu de obicei nu postez aici și prefer să nu mă amestec în discuțiile care au loc, dar aș vrea să punctez niște păreri personale. Poate că în timp chiar îmi voi face un cont separat de acesta, tocmai pentru a nu se confunda părerile personale cu chestiunile oficiale.

De citit am tot citit ce s-a scris și constatarea mea e că în loc să facem front comun în fața „inamicului”, stăm să ne măsurăm...puterile (asta ca să fiu delicată în exprimare) și să ne dăm la „gioale” unii altora. [...] că toți ne dorim, în ultimă instanță, același lucru.

Și cred că este cazul să ne purtăm civilizat unii cu alții, chiar dacă părerile diferă.

Nu te contrazice nimeni, dar nu crezi că e cam târziu să se afirme că ceea ce scrie Xorg și a iritat foarte multă lume este de fapt o părere personală ? Asta în contextul în care intervențiile lui Andras nu contrazic ceea ce scrie Xorg și sunt cam în același registru. Am întrebat cu 20 de pagini în urmă dacă Xorg reprezintă opinia ARA și mi s-a răspuns doar că nu face parte din Consiliul de Administrație, dar e lăsat să ”stuche” în stânga și dreapta, nu contează pe cine și cum. Păi nu prea mi s-a răspuns, așa cum nu mi s-a răspuns la o groază de alte întrebări formulate în calitate de Membru ARA. Acum nu mai sunt și te asigur că trimiterea plicului cu retragerea și legitimația nu m-a bucurat deloc.
Ceea ce nu înțelegeți voi este faptul că Walter s-a retras pentru că e profund dezamăgit (din nou). În aceeași poziție mă aflu și eu. Dezamăgit total de direcția în care se îndreaptă ARA și atunci, am considerat că nu pot sta degeaba să văd cum munca mea din țară (atât cât a fost) și ceea ce am de gând să mai fac (pentru că am de gând să susțin în continuare clubul) se pot duce naibii din cauza unor alte interese, orgolii și încăpățânare. A nu sta degeaba a însemnat că m-am apucat de unul singur de un proiect care ar putea rezolva problema noastră așa cum o vrem noi modeliștii și nu droniștii, iar acest proiect nu doresc să-l discut cu conducerea ARA, eventual să se mai apuce iar Xorg de cine știe ce comentarii.
Nu sapă nimeni ARA. Asta e clar. E doar un motiv afișat în defensivă. Trebuie să fim conștienți că ARA nu reprezintă încă nimic (niciun pericol pentru nimeni) indiferent de câte ”s-au realizat” până acum.

În privința virtualului versus statul în față, chiar am spus acest lucru înainte de AG, asta vis-a-vis de atitudinea lui Xorg. Îți garantez că dacă și la o discuție reală ar fi procedat așa, pățea exact ce a pățit Conu, la Pitești în 1988, sau poate mai rău.

Voi reveni cu niște alte considerente. Am citit tot ce s-a scris, dar prefer să termin ce am început să pot discuta cu cei câțiva aacr-iști. :rolleyes:
URA şi la zbor fofezelor !
0

#3116 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 13-February 11

Postat 08 April 2016 - 06:27 AM

Vezi postareaAlexandra D., la 07 April 2016 - 08:07 PM, a spus:

... Nu știu exact ce se obține prin acuzații (nefondate) sau referiri la personaje din Caragiale. E foarte ușor să te simți mare și tare din spatele unui ecran. Cu toții suntem viteji când vine vorba de tastat. Aș fi tare curioasă dacă persoanele respective ar avea tupeul necesar să se exprime astfel și live, față în față. Cred că sunt puțini cei care înțeleg că domeniul virtual este mai mult sau mai puțin ca viața reală. Dacă în viața reală nu te-ai comporta așa, atunci mai mult ca sigur nu ar trebui să o faci nici pe net...

Stimata domnisoara, ma asteptam ca purtatorul de cuvant al ARA sa inteleaga ce am vrut sa spun. Cand am facut referire la Caragiale am vrut sa subliniez ca despartirea unor colegi de ARA si formarea unei alte "structuri" e regretabila, se pierd oameni care ar avea idei, se disipa efortul. Intentia nu a fost absolut deloc de a lovi in ARA, nu stiu cum ati ajuns la o astfel de concluzie. Asta ma duce cu gandul la ideea ca ARA se simte in defensiva!?
In ceea ce priveste indemnul de a ne "razboi" fata in fata, ma face sa zambesc ingaduitor... M-as fi asteptat ca un purtator de cuvant sa stie sa aplaneze eventualele stari conflictuale, nu sa le amplifice prin astfel de "declaratii" belicoase (desi - repet- nici nu mi-a trecut prin minte ca va fi interpretata astfel intentia mea de a arata ca unii pot fi derutati de "schisma" ARA - AACR.ro)
Fiind purtator de cuvant, sunt convins ca acum ati inteles corect intentia mea.
Stima si prietenia!
MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

#3117 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 744
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 08 April 2016 - 06:31 AM

https://www.facebook...16488111875625/
0

#3118 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2016 - 07:05 AM

De a discuta la subiect se pare ca este foarte greu.
De ar acepta critica constructiva este si asta dificil.
Sa acepti ca exista alte pareri insuportabil.

Iar ceva este adevarat, cind ne vom intalni cu toti la Ripa Rosie, magia locului ne va impaca pe toti. Doar acollo nu o se discutam in felul asta ca si aici.

Nu uitati se votati pe pagina aacr.ro si va dati cu parere. Din pacate ceva s-a intimplat cu guestbook. Mai caut cauza. Dar puteti vota pe pagina, indiferent daca sinteti deacord cu idea promovata a sitului sau nu. Este public.

@Mugurel
Pune votarea public ca se poate vota si cine nu vrea se fie parte de grup si formuleaza in intrebare si raspuns. Cum se votez intrebari?
Walter Born
rhc@born.ro
0

#3119 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2016 - 07:32 AM

Nu cereti uniforma la AACR, ca ne cer si ei noua :)

http://www.microaerialphoto.com/OrangeSmall.jpg

Fisiere atasate

0

#3120 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 08 April 2016 - 07:49 AM

... Parca-i Spitalul 9 aici...

Noi vrem doar atat: AEROMODELISM LIBER.

Nu ne intereseaza nici Coduri Aeriene, nici uniforme, nici drone profesionale nici... toate prostiile care nu se cer nici macar zburatorilor 1/1...
Lasati naibii talentele aeroflotante si fasurile din voi si cereti atat:
AEROMODELISM LIBER SI NECOMERCIAL!
Cine vrea business sa plateasca!

Care mai de care cu idei traznite... Am si eu destule! Le vreti cunoscute si aplicate?

O EXCEPTIE DE CATEVA CUVINTE REZOLVA TOT CIRCUL!

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 08 April 2016 - 07:53 AM

Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

Arata acest topic

• 107 Pagini +