Imi pare rau ca raspund, dar am mai facut-o si alta data pe aceeasi tema doar ca n-ati citit. Ai ARA si AACR sunt false identitati. Ambele reprezinta initiale ale altor organizatii din Romania. Asa ca n-ar trebui sa aruncam cu piatra...
Legat de asigurari, nu inteleg ce va este neclar. Indiferent ca doriti sau nu, indiferent de ce va urma, desi nu sunt membru ARA, am cotizat de 3 ori mai mult ca dumneavoastra, in bani, in contul pus la dispozitie. Si am avut si eu destule ore de discutii telefonice cu presedintele ARA. Doar ca sunt ceva mai pretentios si ceva nu a mers ca la ceilalti. Am precizat si o fac din nou, treburile imi par prea complicate in ARA, dar spijin IDEEA de a ajuta modelismul. Nu stiu daca intelegeti ce spun, ca vad ca intelegeti doar lucrurile complexe pe care nu le inteleg eu. Ca sa fac un rezumat, nu-mi place, dar e mult mai bine decat deloc. Asa ca sprijin cum pot ARA.
Am intentia sa sprijin si pseudo AACR-ul atat cat o sa pot. In prostia mea, am senzatia ca ambele pseudoidentitati incearca sa faca ceva benefic modelismului. Ca apar discutii intre ele, nu stiu daca e contributia mea. Si ca sa nu ramaneti cu un sentiment de victorie cum ca sunt curva cu doua fete, va anunt solemn ca sprijin si modelismul si in forma organizata, ca sport, sub umbrela FRMd. Ca sunt inca sportiv legitimat la Sportul Studentesc, afiliat FRMd. Deci ar trebui sa am trei fete. Sau mai multe, ca as sprijini modelismul cu toate fetele din lume. Mi-as dori sa apara si alte entitati cu intentia clara de a sprijini modelismul si o sa le sustin si pe alea. Ca poate macar una din ele o sa faca ceva, ca poate se vor uni candva si vor lupta mai bine.
Ca sa revin la asigurari, nu am auzit sa fie un criteriu pentru asocierea in bisericute. Daca in ARA ar fi 200 de membri, nu cred ca i-a intrebat niciodata cineva daca doresc asigurare sau nu. Nici nu cred ca s-a discutat asa ceva pe undeva. Si concluziile se pot trage din discutiile de pe RHC: nimeni nu-si doreste asigurari. Cu atat mai mult, cu cat ar fi formale. Cu atat mai mult cu cat n-ar fi realiste. Cu atat mai mult ca exista legislatie pentru accidente, pagube si despagubiri. Ca sa nu mai spun ca majoritatea celor interesati de asigurari le au deja facute prin alte tari si nu vad ca ar incerca sa ni le bage si noua pe gat. Si cu atat mai mult ca asigurari pentru accidente ne putem face si noi acum, daca dorim.
Imi pare bine ca sunteti un luptator activ al unei cauze, dar nu stiu cu cine si pentru ce luptati.
Spor la treaba in continuare.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 06 April 2016 - 06:52 PM