old-boy, la 02 April 2016 - 06:10 PM, a spus:
- ce mizerie ti-am aruncat ? cred ca este prima data cand ne conversam in scris deci nu ma baga la "voi" ca nu este cazul ( nu am facut aproape nimic pentru ARA, cand m-am inscris am bifat casuta " nu ma implic platesc cotizatie" ca sa faceti voi in locul meu).
- nu mi-ai raspuns ce strategie ai incercat sa implementezi si ai fost ignorat, (ceva de genul am muncit 200 de ore la a formula modalitatea legislativa pentru ca hobbysti sa poata zbura fara restrictii pe teritoriul Romaniei ) de "muschi" aratati pe net sunt satul.
- daca legiuitorul vrea sa faca o lege si-ti cere parerea, eu cred ca este ceea ce si-a propus ARA la infintare (ca va tine cont de ea sau nu asta este alta poveste)
- FRMd este sublim, ...dar lipseste cu desavarsire. Acum 2 ani am incercat sa intram sub umbrela lui, s-a spus raspicat ca ei se ocupa de partea competitionala, nu intereseaza partea de hobby, pai daca ei nu te vor "dragoste cu sila este viol". Daca maine apare o lege care spune ca fotbalul pe maidan se poate doar daca .... si FRF zice ca cei de pe maidan nu exista, mai joc?
-poate ma luminezi si pe mine aeromodelist hobbyst cum pot zbura pentru relaxare oficial fara sa ma tem ca vine garcea si ma amendeaza ( ca altfel e simplu ma antrenez in Ungaria ca este mai aproape) si pot concura linistit la FRMd pe banii mei.
O vorbă din bătrâni spunea ceva de genul: ”Nu lua haina pe tine dacă te strânge și nu e a ta !” Vorba o știu de la tata și cum el e ardelean ... .
Nu am scris nicăieri personalizat. Cu siguranță cei vizați au înțeles. Chiar nu știu de ce ai ”îmbrăcat haina”. Conversații între noi pe alte teme au fost, nu multe, dar nimic ieșit din sfera decenței.
Discuții privitoare la strategii au fost atât aici, cât și în câteva convorbiri telefonice. Se pare că tema cu ”mușchii” e la ordinea zilei și e atât de ”orbitoare” că restul a fost eclipsat.
Am dat destule detalii despre cum se poate zbura. Sub protecția a două legi, dar l-am lăsat pe domnul jurist Xorg să lămurească lumea că se pricepe de minune la lecturi legislative.
Hm. End of story !