wabo1, la 07 April 2014 - 01:18 PM, a spus:
De fapt nu fac nimic, doar fac valuri sa se miste ceva.
Muncesc altii, eu doar ma enervez pe mine si pe alti :)
Vorbesc ceilalti aeromodelisti de afaceri in Modelism,il acuza pe Walter ca nu a reusit in afacerea sa si de asta se agata acum ,etc.
Desi cred ca o sa imi umplu frigiderul cu cirnati pentru paste cu ceea ce voi scrie acuma,EU CRED ca va e ciuda multora din voi ca Walter si altii au incercat si voi nu,Previziunile omului s-au adeverit deja.ARE DREPTATE.Ceea ce doreste fiecare in parte sa zboare e problema fiecaruia.E exact ca si cu ciupercile,pot minca din borcan,ca gasesc pe raft sau fac cu familia si prietenii o iesire la padure pt relaxare maxima si pentru a culege ciuperci pe care apoi sa le maninc.
Asa e si cu electricul.Cine vrea plug-si plai cumpara electric,cine vrea old fashion e si el servit.Tendinta spre puturosenie maxima(electrice) ca numai asa poti veni la zburat cu spumita,o scoti din masina si da-i.
Eu sunt dintr-aia care desi poseda si electrice(ca asa e moda) nu ma simt bine la zburat daca nu miroase a ceva fum ,metanol sau benzina.
Walter in schimb nu a suntat pe nimeni din ceilalti dealeri din Romania si nici nu a pus bete in roate altora.Si cred ca marea majoritate ati fost multumiti ca puteati deconta produse de modelism pe factura in perioada aia cind legislatia fiscala avea o lacuna.Atunci era bine,nu?Citi dintre cei care aveau firme nu au cumparat de la Walter si altii si apoi au decontat pe firma stiind clar ca doar asa nu dati bani din buzunar?Era bine,nu?
S-a imbogatit cumva Walter?E rau ca a vrut sa imbine Hobby-ul cu afacerea?Cine sunteti voi aia multi care judecati omul in felul asta?A gresit omul cind a scris ceva in limba ronana?Invatati si voi aia care aruncati cu rahat in om macar o zecime limba germana cit stie Walter romaneste.A facut Walter greseli?DA ! Toti facem si una din greselile lui e ca lupta pentru pentru o cauza care nu e a lui.
Eu sa fiu in locul lui,mi-as fi bagat ceva de mult.Omul are CE sa zboare,UNDE sa zboare,destui prieteni sa se simta bine.De ce se zbate?Nu pricep si nu pricep de 14 ani de cind il stiu...
Fac si eu o previziune:daca acuma nu facem front comun,ARA moare in stadiu de nimfa si onor statul roman va face ca de obicei ceea ce vrea.
Hai sa punem toti umarul si sa miscam inainte ARA si sa lasam orgoliile personale in pace.
Aveam de gind sa vind 5 ha de teren pe care le-am mostenit intr-o zona unde nu e tocmai rentabil sa faci agricultura,dar avind in vedere ca terenul e la 30 km distanta de locuinta mea din Suceava si are 500 pe 100 metri ma mai gindesc,poate fac si eu o afacere cu Modelodroame,poate ma imbogetesc eu daca nu a reusit Walter.
Ce dracu oameni buni,hai sa lasam prostiile si sa contribuim la ceva productiv,ca asa nu se ajunge nicaieri...