Modelism - RHC Forum: Discutii Libere_Old - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!

#2401 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 16 June 2015 - 11:41 AM

Ceva noutăţi pe la A.R.A., ori e toată lumea în concediu ?
:rolleyes:
URA şi la zbor fofezelor !
0

#2402 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 16 June 2015 - 03:44 PM

A aparut si mult... discutata asigurare "pentru drone" !

http://www.businessm...e-euro-14459514

Parca era vorba ca daca nu avem cadru legislativ nu pupam... exista acum asa ceva si noi nu stim ? :unsure:

Pacat ca nu spune si cat costa, era interesant...
Oare ce si-a propus sa sparga operatorul dronei de a simtit nevoia sa asigure pagube de un mil euro ? :unsure: :D
... cu picioarele pe pamant ...
0

#2403 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 16 June 2015 - 04:53 PM

Pai, fara "cap", e greu ca MT sa gandeasca... Poate mai vine si-o demisie, remaniere, alt guvern... It's a long way... Deocamdata, "Noi suntem de la Camin, N-avem apa, deci bem vin!" :drinks:
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#2404 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 16 June 2015 - 05:21 PM

Vezi postareaViP_Eol, la 16 June 2015 - 11:41 AM, a spus:

Ceva noutăţi pe la A.R.A., ori e toată lumea în concediu ?
:rolleyes:

Inca nimic nou sub soare
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#2405 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 16 June 2015 - 05:32 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 16 June 2015 - 05:21 PM, a spus:

Inca nimic nou sub soare

A-ti ura bun venit din concediu suna ca o injuratura... Bine-ai rvenit printre noi! :drinks:
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#2406 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 16 June 2015 - 05:35 PM

Vezi postareaGigiGL, la 16 June 2015 - 05:32 PM, a spus:

A-ti ura bun venit din concediu suna ca o injuratura... Bine-ai rvenit printre noi! :drinks:

:) Luni a fost prima zi de job dupa concediu...e greu sa iti revi in forta :)
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2407 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 June 2015 - 11:00 PM

Nici telefonul nu şi-a revenit încă. :rofl:
0

#2408 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2015 - 09:14 AM

Aceasi poveste, cu detalii putin schimbate, dar adaugat cel mai important, valoare politei:
"la o sumă asigurată de 1.000.000 de euro valoarea poliţei de tip RCA este de 500 de euro."

http://www.economica...ona_102636.html

Aflam si motivul sumei cu multe zerouri care este asigurata... deces provocat de drona.

Vezi postarearenatoa, la 16 June 2015 - 03:44 PM, a spus:

A aparut si mult... discutata asigurare "pentru drone" !
...

0

#2409 Useril este offline   Franz 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 28-April 15

Postat 19 June 2015 - 09:32 AM

Salut fratzilor !
Ma puteti gasi in finalul acestui post cu linkul despre prima inaltare mai de test cu noua jucarie de care v-am vorbit adica Parrot Bebop Drone ultima editie adica actualizata de mine la zi cu firmware si program de zbor curatat de toate bugurile cunoscute pana acum...
Asta fiindca judecand dupa multele crash-uri postate de nemultumitii de pe youtube ar fi rezultat ca e o jucarie proasta si necontrolabila.
Dar intre timp s-au facut importante update-uri si a mai invatat si lumea cum ar fi trebuit sa le seteze asa incat de exemplu cand dai RTH sa nu o mai ia de capu ei pana se termina bateriile spre... America unde au setat din fabrica chipul de zbor in lipsa rabdarii tale de a astepta gps unlockul esential pt luarea noii referinte...
La fel atunci cand iei mana de pe aplicatie sa nu isi faca de cap cu offsetul pt ca ai uitat sa refaci calibrarea nastrusnica a magnetometrului care iti permite unic sa ai precizie si stabilitate uimitoare chiar si in cladiri pe sub mese si scaune daca vrei acolo unde nici cele mai tari drone celebre deja inca nu au putut patrunde si mentine stabil fix in spatiu...Aici Bebop daca ati remarcat atenti si clipurile celor care au setat totul ca la carte bate toate recordurile de imersie si precizie!!! De aia am si luat-o cu toate ca puteam oricand sa mi permit DJ Phantom sau alte alea fiindca am cumparat-o direct din Munchen si nu la mana a 7a din alte parti...

Eu am ales special sa intru mai tarziu in problema chiar daca stiam de drone de cand au aparut alea din care se desprind azi jucariile noastre...ca sa scap de fazele intermediare unele cam periculoase si scumpe ale dezvoltarii....
Asa ca pot aduce acum un test mai altfel urmand a rediscuta prin acest caz mai concret unde se opresc restrictiile legale la noi si unde nu dar mai ales alinierea legislatiei autohtone la cea europeana actuala pt ca am pomenit in postul anterior ceva linkuri relevante actuale privind aceste repere utile la o adica.

Pt ca voit sau nu si Romania este obligata sa se alinieze la normele actuale pentru a nu risca procese si amenzi care altii mult mai grei abia asteapta sa o mai stoarca de ele nu numai la CEDO, vedeti bine ca azi chiar recent am inceput sa luam amenzi si de la Curtea de Justitie Europeana pt multe alte rubrici mult mai banale si se va continua asta fiindca sunt inca prea multe gauri si omisiuni si proaste rastalmaciri in aliniere, cineva sau mai multi vor trebui sa raspunda intr-o zi chiar penal daca nu civil pecuniar de efectul aprobarii unor masuri abjecte ca si faptul ca au uitat la detalii sa alinieze nu stiu ce articol...tot asa cum si noi ca utilizatori trebuie sa fim mai responsabili de pagube sau utilizari riscante pentru altii produse direct sau implicit de jucariile proprii.

Nu vi se pare ciudat de ex ca uite la Bebopul meu foarte actualizat daca as vrea sa dau limita de altitudine peste 150 metri nu ma lasa meniul??
Eu am luat-o si pentru ca are integrata inclusiv telemetria care la altii fac inca obiect de dezvoltare si complicate add-onuri, drona mea le are deja din fabrica si sunt foarte precise, pe samsungul meu note lte care are intr-adevar putere remarcabila ating cu ea 142 metri stabila in vant ingheata efectiv in spatiu cand iau degetul de pe ecranul telecomanda din aplicatia pe mobil si toate datele atat inaltimea instantanee cat si chiar distanta instantanee intree mine si drona (daca activez si gpsul de pe mobil sa poata face diferenta) sunt toate afisate la vederea operatorului.
Plus ca are lansare si aterizari automate si fireste ReturnToHome daca isi pierde semnalul etc etc probabil la toate astea s-au gandit si cei care lucreaza la noua legislatie cand au zis sa nu mai zburam cu artizanale ci cu cele care au zboruri automate...
Si eu ca si altii m-am conformat in avans...lasand balta sute de lei investiti in experiente cu drone de tot felul inclusiv construite de mine si alte bucatele...si uite asa am renuntat la toate pt doar una singura si aia cu toate avizele internationale si disclaimere oficiale necesare. Constructorul a prevazut deja totul acolo...

Alt exemplu, daca faci zbor dupa harta la fel versiunile ce vor apare curand vor integra asa cum DJI Phantom deja a facut-o la al lui nou Advance 3 , zonele interzise comunicate deja de autoritati in toata lumea, daca planifici ceva pe acolo automat drona nici nu pleaca de la sol cum scrie si in manual!!!

Deci noile drone au deja legislatia europeana integrata ca obligatii la fabricanti si nu ar trebui sa mai fie pericol pt autoritati iar daca e, acestea trebuie sa demonstreze clar la orice proces ce poate fi intentat ca ai produs pericol mai mare de exemplu ca cele deja mentionate de voi si vizibile azi la tot pasul pe la noi sub ochii autoritatilor, zboruri cu smurdul (prin zone larg locuite si riscante de la turbioanele produse intre blocuri etc) care se tot prabuseste stupid cum s-a vazut destul in ultimii ani in diferite ipostaze si cauze pe la noi cu piloti asa zis consacrati...
Ramane deci in discutie la aceste tipuri noi doar respectarea privacy care e sfanta in toata lumea azi, de altfel din acest motiv si zborul meu de test care l vedeti in youtube a fost anume facut in contralumina seara ca sa evitam orice impact psihologic...Mi era mai lesne si cu imagini mai frumoase sa o fac ziua asi fi avut si likeuri gramada daca ma aruncam cu ea in zone mai citadine cum au facut altii din inconstienta si dezinvolt si inca cu drone mult mai slabe si mai riscante in ce priveste controlul de zbor.

Bebop are o sumedenie de senzori la care pana si mult mai cunoscutul si promovatul DJI Phantom inca de abia acum incepe sa integreze....
Cel putin magnetometrul ala si senzorii ultrasonici sa nu mai vorbesc de ambele sisteme gps si glonass, Bebop le are demult inainte doar ca nu au avut acele firmwareuri rezolvate ca cel prezent deci au evoluat ca toti de altfel.
Filmarile si reclamatiile si alte moduri de folosire apartin fireste versiunilor primitive de acum un an de zile...
Aceste toate fiind zise si despre legi si despre altele...va invit sa apreciati riscurile repetarii sau expandarii pe la noi totusi departe de orasul propriu zis...

https://www.youtube....laurentiugavrea
0

#2410 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2015 - 10:30 AM

Despre Bebop: ai fost invitat sa postezi la multicoptere, unde are un topic dedicat. Nu stiu ce nu a fost clar ca aici e off-topic sa faci review la orice zburatoare... :unsure:

Despre pretz: o puteai lua din tara mai ieftin decat chiar decat in US, cu garantie, la 1690 lei, probabil dumneata ai dat vreo 4-500 Euro.

Despre reglementari: nu exista ceva armonizat european, nu mai lua drept reglementare orice poveste care ti-o spune un vanzator de la Media Markt sau o citesti in reviste glossy.
Se lucreaza acum la ele, si ARA s-a inscris in grupul respectiv, cand va fi ceva de comunicat, se va comunica, probabil inaintea presei bulevardiere.

Bebop-ul nu se inalta peste 150m pentru ca asa este in US, si probabil va fi si in EU, dar repet fara sa fie nimic legiferat in clipa asta.
Daca ai frecventa forumul de multicoptere te-ar lamuri mai multi ca lucrurile stau altfel despre stadiul tehnicii, telemtrie si alte tehnicale care le descoperi acum si ti se par culmea evolutiei. Si care nu isi au rostul aici, nu este Facebook sa iti dam like.
Si in general modelismul presupune experimentare si schimb de experienta, nu cumparare de-a gata si extaziat ce tare este scula mea.
E ca si cum ti-ai lua talkie-walkie si te-ai duce pe un forum de radioamatori sa le povestesti ca la tine se aude mai clar...

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 19 June 2015 - 10:34 AM

0

#2411 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 19 June 2015 - 04:03 PM

Vezi postarearenatoa, la 19 June 2015 - 09:14 AM, a spus:

Aceasi poveste, cu detalii putin schimbate, dar adaugat cel mai important, valoare politei:
"la o sumă asigurată de 1.000.000 de euro valoarea poliţei de tip RCA este de 500 de euro."

http://www.economica...ona_102636.html

Aflam si motivul sumei cu multe zerouri care este asigurata... deces provocat de drona.

500 Eur?
Ce gluma buna.
La DMFV costa sub 20 eur 1000000 Eur pe an si valabil pe toata planeta.
Sigur ca da, Romania trebuie se fie altfel, de acea ne trebuie 25 de ani de a crea o amarita asociatie de modelism cu 150 de membri si se discutam in cerc de peste un an fara se avansam macar in discutia.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#2412 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 19 June 2015 - 04:05 PM

dublura

Aceasta postare a fost editata de wabo1: 19 June 2015 - 04:05 PM

Walter Born
rhc@born.ro
0

#2413 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2015 - 04:12 PM

Cand o sa auda cat se poate incasa de aici si ca unii chiar dau atat, fiti sigur ca isi ajusteaza planul tarifar... invocand risc de lumea a treia :D
0

#2414 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2015 - 08:38 PM

Hmmm. :unsure:
Un nou Dramida ? :ph34r:
0

#2415 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2015 - 08:54 PM

Cine, unde ? :o
0

#2416 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2015 - 09:03 PM

Mai sus. :pardon:
0

#2417 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 June 2015 - 09:38 PM

Profesionisti in filmari aeriene au fost cu mult inaintea DMD, in acea parte a tarii, cei care frecventeaza RR il stiu bine pe Edi Schneider.
Si nu au pretins niciodata ca inventeaza apa calda, foloseau platforma ca un instrument de creatie si atat.
0

#2418 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2015 - 10:52 AM

Tocmai am primit pachetul de la ARA.
Au găsit tricou pe măsura mea. :rolleyes:
Îmi place. E de calitate.
Chiar îl voi purta la zbor.
:clapping:

P.S. Nu v-ați gândit și la o șapcă cu un cozoroc generos ?
Pe Soare puternic ar fi folositoare.
Contra-cost bineînțeles. :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 25 June 2015 - 10:56 AM

0

#2419 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 13-February 11

Postat 26 June 2015 - 06:14 PM

Interesant ce zic oamenii astia...
ARA nu a participat la eveniment, nu?

Legislatie-dronele.ro

Link

Aceasta postare a fost editata de Rower: 26 June 2015 - 06:15 PM

MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

#2420 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 26 June 2015 - 10:23 PM

Vezi postareaRower, la 26 June 2015 - 06:14 PM, a spus:

Interesant ce zic oamenii astia...
ARA nu a participat la eveniment, nu?

Legislatie-dronele.ro

Link

Buna,

ARA a fost prezent prin Paun Florin Membru ARA, membru care este implicat in proiectul cu IGSU. Daca va uitati mai bine prin poze veti vedea ca este imbracat in tricou ARA :)
ARA este peste tot, avem acoperire nationala :)

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 26 June 2015 - 10:50 PM

Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2421 Useril este offline   tibko 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 09-January 14

Postat 28 June 2015 - 08:38 AM

na, alt subiect de rumegat:

http://www.mariustuc...nala-10033.html
0

#2422 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2015 - 08:51 AM

Si zvoneristica de facebuci a intrat instant in actiune

"ATENTIE!!! Din 5 iulie a.c. pe teritoriul Maramures sunt abilitate un numar de 4 persoane din partea MAN, responsabile cu urmarirea/identificarea utilizatorilor de drone echipate cu echipament fotografic/videografic. Din surse neoficiale, aflam ca echipamentul din dotarea acestora permite localizarea UAV-urilor la inaltimi mai mari de 10m care desfasoara activitate de zbor mai lunga de 90sec. Toate astea, ca urmare a noilor modificari aduse legii 182/2002. Tot ce e fotografiat si inregistrat din echipamente aeropurtate este considerat informatie clasificata."
0

#2423 Useril este offline   tibko 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 09-January 14

Postat 28 June 2015 - 08:55 AM

Vezi postarearenatoa, la 28 June 2015 - 08:51 AM, a spus:

Si zvoneristica de facebuci a intrat instant in actiune

"ATENTIE!!! Din 5 iulie a.c. pe teritoriul Maramures sunt abilitate un numar de 4 persoane din partea MAN, responsabile cu urmarirea/identificarea utilizatorilor de drone echipate cu echipament fotografic/videografic. Din surse neoficiale, aflam ca echipamentul din dotarea acestora permite localizarea UAV-urilor la inaltimi mai mari de 10m care desfasoara activitate de zbor mai lunga de 90sec. Toate astea, ca urmare a noilor modificari aduse legii 182/2002. Tot ce e fotografiat si inregistrat din echipamente aeropurtate este considerat informatie clasificata."

https://www.facebook...47254859?_rdr=p
0

#2424 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2015 - 09:05 AM

Bun, ei vorbesc acolo de "senzori" si pixeli, inseamna ca utilizarea filmului este permisa ? :D :unsure:
0

#2425 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2015 - 09:30 AM

Vezi postareawabo1, la 19 June 2015 - 04:03 PM, a spus:

500 Eur?
Ce gluma buna.
La DMFV costa sub 20 eur 1000000 Eur pe an si valabil pe toata planeta.
...

Sau din UK 15.80 lire = 99 lei pe an, si acopera 5 mil in EU.
http://www.fpvuk.org/store/
0

#2426 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2085
  • Inregistrat: 16-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 28 June 2015 - 10:10 AM

Vezi postareatibko, la 28 June 2015 - 08:38 AM, a spus:

na, alt subiect de rumegat:

http://www.mariustuc...nala-10033.html

bun si pan' la urma, legea vizeaza doar fotografierea/filmarea obiectivelor de sigurata nationala, sau include si campurile patriei?
0

#2427 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2015 - 11:15 AM

Au ei grija sa iti gaseasca in cadru o teava, stalp, cablu care sa faca parte din "...sistemele si planurile de alimentare cu energie electrica, energie termica, apa si alţi agenţi..."
0

#2428 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 June 2015 - 11:23 AM

Pot sa intreb si eu ce-i boala asta sa filmezi tot ce misca, si sa faci o zburatoare numai pentru acest scop... ma refer la filmare cu stocare, nu la vizualizare ... nu imi amintesc ca in primii 2-3 ani de fpv, pana au aparut multicopterele sa fii avut vreun impuls de a inregistra la sol sau in aer in alt scop in afara de a analiza tehnic ceva... nici vorba de facut publice si oricum erau sterse in maxim o luna ca imi umpleau hard-discul degeaba...
Pe vremea aia nici nu exista gopro, poate de aia, si se postau lucruri mult mai interesante, despre disecarea unei camere aiptek, si alte delicatese, nu cum sa ingheti o imagine de nu iti mai da nimic senzatia de zbor.

Pentru "profesionisti" reamintesc ca acest forum are ceva cu "hobby" in denumire ;)

Si nu strica nici reamintirea definiri de catre legea austriaca a zborului recreational: "for the pleasure of flight" ;) iar facerea publica a unui zbor, chiar in gradina proprie implica detinerea unei autorizatii. ;)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 28 June 2015 - 11:26 AM

0

#2429 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2085
  • Inregistrat: 16-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 28 June 2015 - 12:27 PM

Inregistrarea la sol ma intereseaza doar pentru a gasi un model pierdut sau ca un fel de cutie neagra in cazul unul crash si asta oricum e VGA inutilizabila in scopuri comerciale :)

Am cochetat si eu cu "lustrele" o perioada, dar dupa ce am fost multumit de rezultat, m-am saturat instant si am trecut la altele.. Totusi parca in ultimul an au aparut prea multi "profesionisti"...
0

#2430 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 June 2015 - 12:32 PM

Poi la noi, la Românica, toată lumea este un specialist în tot ce vezi şi nu-ţi închipui. :pardon:
Nu contează şcoala, legea, bunul simţ, ci numai publicitatea cocalaristică care să aducă multe, multe like-uri şi bănişori de orice culoare.

Ce se fac ăştia cu Google Earth ?
0

Arata acest topic

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Ultima »