vlad1, la 05 April 2014 - 01:20 PM, a spus:
Cu privire la alegerea alexandrei ca persoana reprezentativa pentru ARA:
Inainte de a ma banui ca sunt misogin sau cu inclinatii minoritare, va asigur ca nu ne cunoastem, nu avem dispute in desfasurare, si chiar mai mult si pe mine ma cheama Alexandru.
Valoarea personalului de reprezentare (eu asa am invatat), parvine din trei elemente: 33% inteligenta, 33% cunoastere (cunostinte in domeniul de lucru si domenii conexe), 33% coeficient de prezenta (cu t de la tantar nu cu t de la tantalau). Ca o fi corecta alegerea, ca nu, nu comentez. Doar remarc ca au fost cam agasati colegii (de forum), si eu m-am cam gindit ca era bine sa fie intoarsa spre MT nu spre forum. Totusi observati ca respect alegerea facuta.
Problema cu femeile si forumul este urmatoarea: ele in viata reala se folosesc citadin de mijloace care nu functioneaza in digital. Ele NU inteleg asta, rezultatul insa este ca desi sunt majoritare in viata reala, in discutiile virtuale constituie o minoritate, cu foarte modeste rezutate. Exemplu:
- greutatea - ca ai 40 sau 140 Kg, in forum e indiferent
- silueta - ca ai deformari/excrexcente, nu are nici o importanta digitala
- imbracamintea - pantofii, rochia sau poseta, vai nu functioneaza aici
- farmecul personal - parfumul, machiajul tenul sau coafura sunt complet indiferente in digital
.....
Sigur, cind dialogam cu o doamna, suntem mai atenti la conversatie, totusi: nu trebuie sa ma credeti pe mine, va rog constatati statistic cite colege avem pe forum, cite idei utile au sustinut si ce rezultate au avut.
Dragă Alexandru,
Încântată de cunoștință (și nu, nu e ironică remarca mea, pur și simplu mi se pare normal să știu cu cine stau de vorbă și mă bucur că mi-ai spus numele tău real, ca să zic așa). O să vorbesc strict în numele meu, fără A.R.A, fără nimic altceva pentru că așa mi se pare corect.
Din postarea ta eu nu am înțeles care e exact problema. Există o problemă? Dacă da, poate nu mi-e mie suficient de clar, dacă nu, cu atât mai bine. E adevărat, viața online e diferită de viața reală, motiv pentru care poate e un plus faptul că nu mă pot folosi de micile cochetării specifice unei femei pentru a mă impune. Cum arăt, cum mă machiez etc. mi se pare irelevant în contextul ăsta, mai ales pentru faptul că nu vreau să fiu cunoscută drept „tipa care arată în x mod” sau mai știu eu cum. Am o vagă bănuială că ne-am văzut pe la mitinguri dacă lucrezi sau ai conexiuni cu Aeroclubul României. Prin urmare, poate ai o vagă idee despre cum arăt. Cât despre competențe, nu știu ce să zic. Vrei să știi ce competențe am? Din ce domeniu? Asta dacă vrei, discutăm în privat. Nu o să pretind că sunt un geniu sau că știu tot. Ar fi stupid, dar m-am implicat pentru că iubesc aeromodelismul și aviația în general. Nu's un soi de groupie care stă pe lângă trupa favorită și speră să fie băgată în seamă. Am și eu niște realizări, mai mici sau mai mari, depinde cum privești și sincer, oricât de bun ai fi, consider că mereu există loc de mai bine.
Nu m-am oferit să ajut, mi s-a propus și am acceptat din motivele de mai sus. Dacă fac o treabă bună sau nu, îi poți întreba pe colegii mei. Eu nu intervin în discuții pentru că nu vreau să joc rolul de arbitru sau să creadă lumea că mă bag aiurea în seamă. Spun ce este necesar și când este necesar. Nu intenționez să cenzurez pe cineva. S-a discutat la un moment dat despre modul în care scriu (prea autoritar, cu diacritice etc.) și din pricina asta, o să clarific următoarea chestie: scriu cu diacritice pentru că așa m-am obișnuit. Scriu așa peste tot unde pot. E o opțiune personală. Nu am probleme cu cei care nu o fac, nu am probleme de orice fel cu nimeni. Am înțeles partea cu formalismul și am lăsat-o mai moale.
Concluzia mea este asta: Da, sunt fată, Da, iubesc aeromodelismul, Da, îl susțin și vreau să ajut atât cât pot (asta apropo de competențe) și Da, sunt aeromodelistă. Hai să nu facem o teorie legată de asta :)
O zi faină,
Alexandra D.