Modelism - RHC Forum: Discutii Libere_Old - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!

#1771 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 25 March 2015 - 09:45 PM

Vezi postareaGigiGL, la 25 March 2015 - 09:36 PM, a spus:

Chiar si acest subiect a fost atins. Nu a fost timp, dar oricine are placere ni se poate alatura. Chiar ne dorim sa fim uniti ca sa ne putem face auziti.

Atins cu duh, sau fără ? :D O cerere e subiect de discuţie între membrii ARA ? Hmmm. ...
Chiar vreţi să comentez ?
URA şi la zbor fofezelor !
0

#1772 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2015 - 09:48 PM

Vezi postareabitex, la 25 March 2015 - 09:43 PM, a spus:

Scuze, cred ca ai dreptate. De cand n-am mai facut conferinte pe net poate s-au schimbat tarifele sau metodele. Nu stiam ca pe Yahoo Messenger trebuia sa platesc cand vorbeam cate 5 handicapati simultan. Acum e cu bani?
Daca ar fi sa fiu rautacios, imi dai voie sa revin la recomandarea ca nu este momentul de a da tricouri prin curier la orice inscriere de 50 lei? Gestul este nobil, apreciez! Momentul lasa de dorit!

E adevărat ce spuneţi despre YM, dar cu limitare la 10 persoane. Probabil se aşteptau să intre mult mai mulţi în conferinţă.
0

#1773 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 25 March 2015 - 09:50 PM

Vezi postareabitex, la 25 March 2015 - 09:43 PM, a spus:

Scuze, cred ca ai dreptate. De cand n-am mai facut conferinte pe net poate s-au schimbat tarifele sau metodele. Nu stiam ca pe Yahoo Messenger trebuia sa platesc cand vorbeam cate 5 handicapati simultan. Acum e cu bani?
Daca ar fi sa fiu rautacios, imi dai voie sa revin la recomandarea ca nu este momentul de a da tricouri prin curier la orice inscriere de 50 lei? Gestul este nobil, apreciez! Momentul lasa de dorit!

Ma crezi ca am doua conturi in Messenger si dupa cateva luni de inactivitate nu le mai pot accesa, nici dupa reinsalarea YM desi adresele de mail asociate functioneaza? Cat despre Skype, de cand i-a luat Microsoft se pare ca lumea l-a cam uitat. De cate ori il deschid, desi am destui prieteni acolo, nu-i nici naiba online... Acum s-a folosit o solutie profesionala, gratuita, dar mai ales SECURIZATA.

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 25 March 2015 - 09:51 PM

Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#1774 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2015 - 09:53 PM

Vezi postareaGigiGL, la 25 March 2015 - 09:50 PM, a spus:

Ma crezi ca am doua conturi in Messenger si dupa cateva luni de inactivitate nu le mai pot accesa, nici dupa reinsalarea YM desi adresele de mail asociate functioneaza? Cat despre Skype, de cand i-a luat Microsoft se pare ca lumea l-a cam uitat. De cate ori il deschid, desi am destui prieteni acolo, nu-i nici naiba online... Acum s-a folosit o solutie profesionala, gratuita, dar mai ales SECURIZATA.

Nu e nimeni pe Skype pentru că sunt toţi pe facebook. :rolleyes:
Oricum pe Skype nu poţi face conferinţă decât cu plata unui abonament.
0

#1775 Useril este offline   Adi-GVA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 739
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 25 March 2015 - 09:55 PM

Vezi postareaAdi-GVA, la 25 March 2015 - 08:55 PM, a spus:

Parerea mea:
Aeromodel=
Aparat de zbor mai greu decat aerul, altul decat baloan sau zmeu,
de dimensiuni limitate, replica a unei aeronave reale sau imaginare,
echipat sau nu cu mijloace de propulsie proprii,comandat sau nu de la sol, in limita campului vizual,
destinat a fi folosit in scop recreational, competitional, educativ sau cercetari stiintifice,
avand masa maxima la decolare de 30kg.

Scuze ca mai insist;
As vrea sa mai argumentez putin termenii folositi in definitia mea: Cand am spus "replica unei aeronave reale sau imaginare" prin imaginare ma refeream la multicoptere; iar cand am spus: "comandat sau nu de la sol", prin "nu" ma refeream la planoarele pentru zbor liber, care desi nu sunt comandate de la sol sunt totusi Aeromodele.
Fly Extreme! __EXTREME FLIGHT
0

#1776 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 25 March 2015 - 09:58 PM

mai era si gotomeeting, tot profesionala si securizata, si e in browser, nimic de instalat, o folosesc la firma si as putea abuza pentru o conferinta cand si cand...
Tot ce se trimite este un link, nici un cont sau parola. Click, cateva OK-uri la primaul contact si esti in conferinta.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#1777 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664

Postat 25 March 2015 - 09:58 PM

Nu-ti face probleme de nici un fel. Te cred fara nici o rezerva si mai mult, am incredere ca tot ce faci, o sa faci bine. Nu spun astea in gluma.
Am comentat si eu aiurea lagat de conferinta, fiecare organizeaza cum stie.
Daca e sa ma intrebe cineva, faptul ca e securizata ma lasa rece. Eu n-as sti cum sa fac mai putin secreta conversatia sa afle lumea de ea.
Mie toate solutiile profesionale si gratuite mi-au parut legate de "diametrul tevii" si la mai toata lumea aceste solutii n-au functionat. Adica le-am incercat si de prin facultate, si de prin caminele studentesti, si in vacante si in weekenduri si lunea dimineata, cand speram sa fie mai putini clienti "cu barca". Niciodata n-a fost sa fie si tot la un etajul 10 de la oarece ... Plazza, cu cacalau bani inchirierea pe ora am ajuns. Da-i drept ca era televizoru' mare in coltul celalalt de birou, ne vedeam frumos.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#1778 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2015 - 10:01 PM

Victore, atins in sensul ca s-a recunoscut ca nu a fost timp pentru terminarea altor formalitati ARA din cauzele vazute aici. Dar s-a vorbit despre faptul ca dorim sa ne adunam cat mai multi pentru a avea reprezentativitate si sanse atunci cand ne dorim rezolvarea problemelor cu care ne confruntam. S-a discutat inclusiv subiectul promovarii media a aeromodelismului despre care in general nu prea se vorbeste.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#1779 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2015 - 10:04 PM

Vezi postareaAdi-GVA, la 25 March 2015 - 09:55 PM, a spus:

Scuze ca mai insist;
As vrea sa mai argumentez putin termenii folositi in definitia mea: Cand am spus "replica unei aeronave reale sau imaginare" prin imaginare ma refeream la multicoptere; iar cand am spus: "comandat sau nu de la sol", prin "nu" ma refeream la planoarele pentru zbor liber, care desi nu sunt comandate de la sol sunt totusi Aeromodele.

Offf... lasati-o jos ca macane... asta cu replica a fost luata din wiki, fara a insemna insa ca e si inspirata...

"A model aircraft is a small sized replica of an existing or imaginary aircraft"
http://en.wikipedia..../Model_aircraft

Puteti urmari pe pegina respectiva in cate feluri este descris un aeromodel, dar totul old style, prin locurile acelea lumea este inca in stadiul 90% scale sau giants, sau categorii FAI exclusiv, FPV-ul nu exista sau este excomunicat, iar multicopterele sunt scule profesionale, nu au nici o tangenta cu heli-urile, daca nu pot face un macar un "Dance des Sabres"...
Maidan... :unsure:
0

#1780 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 25 March 2015 - 10:09 PM

Vezi postareaAdi-GVA, la 25 March 2015 - 09:55 PM, a spus:

Scuze ca mai insist;

Pai cu precizarile pe care le-ai facut sau fara ele, exista dubii?
Adica exista vreo situatie in care nu te incadrezi in ele?
Replica unui ceva inseamna sa existe acel ceva si daca la aeronave e OK, faci ceva mai mic. Replica unui ceva imaginar cum ar putea fi? ORICUM. Adica ori ai o copie redusa a unui ceva ce exista, ori a unui ceva din mintea doar a constructorul, adica ORICE. Inteleg sensul ideii, dar nu e nevoie de precizat ca nu poti fi in alta situatie. Orice poate fi facut sa zboare este replica a unui oarece real sau macar imaginar, in mintea constructorului.
Si la comanda se intelege ce spui, dar este inutila precizarea. Adica indiferent daca e comandat sau nu, tot nu vine cu precizari suplimentare. Pentru ca nu ai o a treia posibilitate si oricare din cele doua precizate sunt acceptate in definitie.
0

#1781 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 25 March 2015 - 10:14 PM

Ca sa nu ma mai cert cu toata lumea desi am impresia ca se intelege ce spun, definitia aeromodelului este pe jumatate ca indicatiile pe care le-as da eu cuiva sa ajunga la mine, la locul de munca.

Te urci in masina sau nu te urci, iei metroul sau nu-l iei, mergi cat vrei in dreapta sau stanga. Pe traseu pui benzina sau nu pui. Cand ai ajuns la capatul drumului sau mai devreme faci la stanga sau la dreapta si acolo ma gasesti sau nu ma gasesti.

Asa este asta cu motorizat sau fara, cu comanda sau fara.
0

#1782 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2015 - 10:17 PM

Si dup-atata lupta, hai s-o-ntorc putin: dupa votul de astazi din Parlament mai exista sanse sa reziste Guvernul pana la aparitia acestor noi reglementari, sau o luam de la capat? In acest ultim caz vom avea destul timp sa aprofundam si mult controversata definitie a aeromodelului... :pardon:
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#1783 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2015 - 10:20 PM

Vezi postareaGigiGL, la 25 March 2015 - 10:01 PM, a spus:

Victore, atins in sensul ca s-a recunoscut ca nu a fost timp pentru terminarea altor formalitati ARA din cauzele vazute aici. Dar s-a vorbit despre faptul ca dorim sa ne adunam cat mai multi pentru a avea reprezentativitate si sanse atunci cand ne dorim rezolvarea problemelor cu care ne confruntam. S-a discutat inclusiv subiectul promovarii media a aeromodelismului despre care in general nu prea se vorbeste.

:D :D De Paști sunt prezent la Galați. M-ați rebotezat. :)

Aeromodelism în Mass Media ?
Vă citez o discuție telefonică cu un reprezentant al lor, de săptămâna trecută:
"- v-am sunat să vă anunț și să vă invit, Sâmbătă […] unde se va ține CN, competiție de acrobație de înaltă clasă cu aeromodele de sală.
- oh, foarte frumos. Mulțumim că ne-ați spus. Foarte interesant, dar e concurs cu drone ?
- […] "

Normal că nu s-a văzut picior de reprezentant Mass Media pe acolo.
Oare trebuia să le fi spus că arbitru principal e Mihaela Rădulescu ? :D

Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 25 March 2015 - 10:22 PM

0

#1784 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2015 - 10:39 PM

Vezi postareaGigiGL, la 25 March 2015 - 10:17 PM, a spus:

Si dup-atata lupta, hai s-o-ntorc putin: ...

... si anume, nu s-ar putea gasi loc in definitia aeromodelului, macar partial, pentru ceeace NU este ?

Si incepem cu fraza clasica afisata de magazinele si constructorii seriosi:

"Aeromodelul nu este o jucarie !"

Ei, ce ziceti ? :unsure:
0

#1785 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2015 - 10:47 PM

Vezi postarearenatoa, la 25 March 2015 - 10:39 PM, a spus:

... si anume, nu s-ar putea gasi loc in definitia aeromodelului, macar partial, pentru ceeace NU este ?

Si incepem cu fraza clasica afisata de magazinele si constructorii seriosi:

"Aeromodelul nu este o jucarie !"

Ei, ce ziceti ? :unsure:

Eu doar am relatat despre discutiile avute. Deciziile s-au luat in majoritate pe fiecare particica discutata. Daca era jucarie, o denumeam si atat. Pentru ca nu este, a trebuit sa spunem cum am crezut noi de cuviinta CE ESTE.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#1786 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 March 2015 - 09:18 AM

Succes cu amageala asta cu democratia...
Mai trebuie sa se si gandeasca un pic la consecinte cineva.
Un asa zis aeromodel caruia nu i se impun niste limitari poate deveni rapid altceva.
Nu am facut-o noi constient, vor avea grija altii sa o faca, poate mai restrictiv.
0

#1787 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 March 2015 - 09:30 AM

Noi i-am asteptat alaturi si pe cei mai experimentati decat noi despre care stim ca exista. N-au venit. Noi atat am stiut, atat am facut. Bun sau rau, nimeni nu ne poate cere mai mult. Am facut si asta conteaza. Este mai mult decat daca nu ne-am fi implicat. Sorry, vad doar critici si nici o mana intinsa in ajutorul nostru, desi luptam pentru toti.
Chiar l-am intrebat in gluma pe Andras, starnind un ras general, daca este in stare sa bea cat merita pentru eforturile depuse in infiintarea si ridicarea ARA.

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 26 March 2015 - 09:35 AM

Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#1788 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 March 2015 - 09:36 AM

Pardon... nu puteam la ora aceea, eram in meeting cu client, nu lucrez dupa ora noastra.
Adi m-a tinut la curent in YM cu ce se discuta si la un moment dat am vrut sa intru, doar ca nu s-a instalat clientul de conferinta.

Oricum, am stat cu Andras in telefon cu o ora inainte de meeting-ul online destul ca sa imi dau seama ca deja e hotarat totul si nu avea sens...
0

#1789 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1352
  • Inregistrat: 16-February 03

Postat 26 March 2015 - 12:17 PM

Vezi postarearenatoa, la 26 March 2015 - 09:36 AM, a spus:

Pardon... nu puteam la ora aceea, eram in meeting cu client, nu lucrez dupa ora noastra.
Adi m-a tinut la curent in YM cu ce se discuta si la un moment dat am vrut sa intru, doar ca nu s-a instalat clientul de conferinta.

Oricum, am stat cu Andras in telefon cu o ora inainte de meeting-ul online destul ca sa imi dau seama ca deja e hotarat totul si nu avea sens...

Definitia aeromodelului a fost hotarata intr-o prima forma la intalnirea de la Brasov si oarecum acceptata de minister odata cu primul proiect de modificare al ordinului8. Acum au mai fost facute doar unele cosmetizari si cateva adaptari care sa permita inclusiv acordul ARA-IGSU. Activitatea sportiva si recreationala nu era acoperitoare pentru a permite desfasurarea acestui acord, astfel ca au fost extinse domeniile in care pot fi utilizate aeromodelele.
0

#1790 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 26 March 2015 - 02:17 PM

Vezi postareaxorg, la 26 March 2015 - 12:17 PM, a spus:

Definitia aeromodelului a fost hotarata intr-o prima forma la intalnirea de la Brasov si oarecum acceptata de minister odata cu primul proiect de modificare al ordinului8. Acum au mai fost facute doar unele cosmetizari si cateva adaptari care sa permita inclusiv acordul ARA-IGSU. Activitatea sportiva si recreationala nu era acoperitoare pentru a permite desfasurarea acestui acord, astfel ca au fost extinse domeniile in care pot fi utilizate aeromodelele.

cred ca ARA se indeparteaza de la scopul initial. parerea mea!
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#1791 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 26 March 2015 - 02:34 PM

Vezi postareaALLEN, la 26 March 2015 - 02:17 PM, a spus:

cred ca ARA se indeparteaza de la scopul initial. parerea mea!

Adica?
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#1792 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 March 2015 - 03:57 PM

Nu ştiu dacă aveţi pe cineva care să vă consilieze în domeniul legislativ. Se pare că nu. Chiar dacă există un avocat, sau cineva cu studii juridice, nu ajunge. Procesul legislativ şi modul în care gândesc cei din comisiile guvernamentale şi parlamentare este cu totul diferit faţă de ceea ce presupune avocatura. De cele mai multe ori cei de acolo nici nu au pregătire juridică.
Am întâlnit oameni cu pregătire şi experienţă juridică doar în Comisia Juridică a Senatului, sau în Comisia Juridică de Disciplină şi Imunităţi. În rest doar întâmplător şi fără influenţă.
Să înţelegem cum se procesează la ei :
I. "Nouă (mie, cunoscuţilor apropiaţi, rudelor) ce ne iese, sau ce ne poate ieşi din afacerea asta ?"
II. "Ce impact are asupra imaginii noastre politice ?"
III. "Ce masă de alegători ne aduce ?"
IV. "Care sunt implicaţiile internaţionale ? Ce pot spune vecinii ? Ne dau +, sau -?"

Pentru a avea succes într-o iniţiativă legislativă textul trebuie să fie destul de stufos şi diplomat. Cu alte cuvinte, lung şi eventual să nu spună nimic, sau dacă spune, acea idee (intenţia reală) să fie destul de bine camuflată de cuvinte multe.
O definiţier simplă şi largă, fără limite şi care nu face trimiteri la alte reglementări, sau măcar la un cadru care în teorie se numeşte "obiceiul locului" sau "tradiţie", va sări în ochi şi "va aprinde beculeţul de alarmă". În cazul în care "beculeţul" le deschide calea spre un eventual câştig, sau monopol ascuns, lucrurile sunt acceptate aşa. În caz contrar ... .

Normal că un acord ARA - IGSU, sau orice alt acord între IGSU şi voluntari îi interesează, dar pentru asta există deja legislaţie şi nu contează tehnica folosită. Acelaşi lucru este valabil şi în cadrul MApN sau MAI. Asta doar până se găsesc fondurile necesare, se face o "licitaţie publică" şi problema e rezolvată cu bani care ajung şi în buzunarele fomiste ale politicienilor şi a celor din structura lor orizontală. Voluntarii vor primi zâmbete, mulţumiri, un articol, două prin Mass Media şi ... PA !!

Nu vă lăsaţi amăgiţi de zâmbetul şi amabilitatea politicianului. E doar o mască. Va spune: "da domnule, e corect, să vedem ce putem face să iasă bine, să vă ajutăm, etc. ... . Mulţumim pentru colaborare."
Când iese legea, e cu totul altă poveste şi de cele mai multe ori apare o oarecare formă care seamănă cu ceea ce li s-a cerut/sugerat, dar în ultimă instanţă nu rezolvă nimic, ba mai mult poate să mărească încurcătura.
Încerci o discuţie (din nou) şi vei primi un răspuns lung (va vorbi numai el (ei) că nu-ţi lasă timp să spui ceva şi la final te va convinge că treburile sunt bune aşa, numai că nu e nimeni de vină că tu eşti dobitoc şi nu ştii să aplici, sau să ceri.

Pffff..... iar am scris mult !?!! :D

" Sunt un câine rău, eu rup lesa
Nu mă poţi dresa, nu execut când zici culcat !!! ...." :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 26 March 2015 - 04:00 PM

0

#1793 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 March 2015 - 10:12 PM

Ca sa ai success cu o initiativa legislativa, ai nevoie in primul rand, de minim 100.000 de sustinatori semnatari. Din cate stiti ARA are putin peste 100. Va reamintesc totusi, ca prin dispozitia Directiei Transport Aerian a Ministerului Transporturilor, ARA este oficial numita Agent Aeronautic Civil consultat in procesul de elaborare al reglemetarilor privind operarea aeronavelor fara pilot la bord in spatiul aerian national.
Daca considerati ca ARA se abate de la scopul propus, va rog sa precizati punctual prin ce anume se abate.
Daca considerati ca demersurile noastre puteau fi mai bine facute, ar fi mai potrivite in opinia mea, ceva sugestii concrete si poate chiar o implicare activa.

Aceasta postare a fost editata de xorg: 26 March 2015 - 10:14 PM

0

#1794 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 March 2015 - 10:45 PM

Vezi postareaxorg, la 26 March 2015 - 10:12 PM, a spus:

Ca sa ai success cu o initiativa legislativa, ai nevoie in primul rand, de minim 100.000 de sustinatori semnatari. Din cate stiti ARA are putin peste 100. Va reamintesc totusi, ca prin dispozitia Directiei Transport Aerian a Ministerului Transporturilor, ARA este oficial numita Agent Aeronautic Civil consultat in procesul de elaborare al reglemetarilor privind operarea aeronavelor fara pilot la bord in spatiul aerian national.
Daca considerati ca ARA se abate de la scopul propus, va rog sa precizati punctual prin ce anume se abate.
Daca considerati ca demersurile noastre puteau fi mai bine facute, ar fi mai potrivite in opinia mea, ceva sugestii concrete si poate chiar o implicare activa.

Nu era vorba de susţinători. Poţi să ai şi 1 milion că tot nu rezolvi nimic dacă eşti bleg, sau poţi să ai numai 100 şi să obţii ce vrei.
Nu ştiu ca ARA să fi fost numită Agent Aeronautic Civil. Pe ce domeniu ? Autorizarea în domeniul ăsta se dă la cerere şi trebuie să ai în spate o documentaţie foarte bine pusă la punct. Despre ce vorbim ? Despre mici la grătar zburători ?
Partea cu abaterea de la scop nu-mi aparţine aşa că o las în seama ... semnatarului. :rolleyes:
Sugestii concrete s-au făcut. Ce înseamnă implicare activă ? :ph34r:
0

#1795 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 March 2015 - 11:06 PM

...prin dispozitia Directiei Transport Aerian a Ministerului Transporturilor, ARA este oficial numita Agent Aeronautic Civil consultat in procesul de elaborare al reglemetarilor privind operarea aeronavelor fara pilot la bord in spatiul aerian national.
...

:o... pai nu ai spus destul mai sus ?! Asta era scopul, sa devina "agent"... ? e aproape ca si cum ati fi intrat in politica ! :o
0

#1796 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 March 2015 - 11:16 PM

Vezi postarearenatoa, la 26 March 2015 - 11:06 PM, a spus:

:o... pai nu ai spus destul mai sus ?! Asta era scopul, sa devina "agent"... ? e aproape ca si cum ati fi intrat in politica ! :o

Agent Aeronautic Civil nu poţi deveni prin numire. Chiar nu-mi dau seama despre ce se vorbeşte. Ştiu foarte bine ce presupune procedura şi cum arată o autorizaţie de gen, plus că ar trebui să apari în registrul celor de la AACR, sau CAA (acelaşi lucru în română şi engleză). De câţiva ani pe autorizaţii scrie "ROMANIAN CAA".
0

#1797 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 March 2015 - 11:18 PM

Am văzut că ARA va participa la evenimentul de la Sânpetru. Rugaţi-i pe cei de acolo să vă arate o autorizaţie de gen.
0

#1798 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 March 2015 - 01:17 AM

@ Vip_Eol
Daca nu ai cel putin 100.000 de cetateni, nu ai dreptul la initiativa legislativa art.74 Constitutia Romaniei. Initiativa legislativa intra in discutie doar de la 100.000 de cetateni plus alte cateva conditii, sau un deputat, ori un senator. In lipsa celor de mai sus facem doar discutii inutile in aceasta privinta.
Referitor la desemnarea ARA ca agent aeronautic civil ce va fi consultat in procesul de elaborare al reglementarilor privind operarea aeronavelor fara pilot la bord in spatiul aerian national, ar trebui sa-nteleg din raspunsul dvs. ca nu ma credeti sau ca nu va vine sa credeti? Totusi cred ca faceti doar unele mici confuzii.
@ Renatao faptul ca ARA a devenit “agent” este un mijloc prin care-si poate atinge scopul. Ca sa putem atinge acest scop trebuie in primul rand sa fim bagati in seama si asta este o cale, de fapt ati si observat ca suntem deja consultati in unele privinte.
0

#1799 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 27 March 2015 - 08:49 AM

Va reamintesc totusi, ca prin dispozitia Directiei Transport Aerian a Ministerului Transporturilor, ARA este oficial numita Agent Aeronautic Civil consultat in procesul de elaborare al reglemetarilor privind operarea aeronavelor fara pilot la bord in spatiul aerian national.

dragilor, va repet. noi nu operam aeronave fara pilot la bord. ce dracu e asa de greu de inteles? noi zburam, recreational, sportiv, AEROMODELE!!

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 27 March 2015 - 08:50 AM

Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#1800 Useril este offline   avy 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 246
  • Inregistrat: 22-July 08
  • Interests:Auto Moto Aero

Postat 27 March 2015 - 09:11 AM

Vezi postareaALLEN, la 27 March 2015 - 08:49 AM, a spus:

dragilor, va repet. noi nu operam aeronave fara pilot la bord. ce dracu e asa de greu de inteles? noi zburam, recreational, sportiv, AEROMODELE!!

Bine punctat !!! :good:
0

Arata acest topic

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou