Modelism - RHC Forum: Discutii Libere_Old - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!

#1081 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 737
  • Inregistrat: 25-July 13
  • Interests:Aeromodelism

Postat 04 December 2014 - 12:11 PM

Vezi postareadanysoft32, la 04 December 2014 - 12:01 PM, a spus:

ca o paranteza ce e mai greu in kg de lana de oaie sau un kg de plumb ?:blink:

Bafta

la asta am muscat-o pe la 6 ani :))))
Parfenov Razvan
0

#1082 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 04 December 2014 - 12:12 PM

Stiu ce vrei sa zici, era povestita la ora de fizica la generala, pe post de gluma... :) dar e valabila doar in vid ;)
Eu stiu care prefer sa ma loveasca... gloante de lana nu am auzit pana acum ;)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#1083 Useril este offline   SID 

• Search Prettys Womans in your town for night
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 26-December 09
  • Interests:discussion

Postat 04 December 2014 - 12:17 PM

Vezi postarearenatoa, la 04 December 2014 - 12:12 PM, a spus:

Stiu ce vrei sa zici, era povestita la ora de fizica la generala, pe post de gluma... :) dar e valabila doar in vid ;) Eu stiu care prefer sa ma loveasca... gloante de lana nu am auzit pana acum ;)
era o gluma :rofl: si oricum e valabila nu doar in vid (e valabila si in mediu gazos precum aerul care este un gaz..) poate te referi la altceva, eventual forma geometrica a obiectului ,frecarea cu aerul dar totusi acceleratia gravitationala este constanta si... ....dar nu suntem la ora de fizica 8)

Aceasta postare a fost editata de danysoft32: 04 December 2014 - 12:19 PM

0

#1084 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2651
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 04 December 2014 - 12:22 PM

Va'mbiati cu apa rece ?

Pericolul vine de la ZBOR. Nu de la experienta pilotului, marimea sau costul zburatoarei. (alea doar ajuta)

Nu stiu cum faceti voi, eu recunosc, ale mele-s cam cirpite (statistic vorbind). Le mai trintesc, temeinic si nediscriminatoriu aleator pe cimp. Eu ma straduiesc de fiecare data sa le iert, nu-mi prea reuseste.

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 04 December 2014 - 12:22 PM

0

#1085 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2014 - 12:35 PM

Vezi postareavlad1, la 04 December 2014 - 12:22 PM, a spus:

Va'mbiati cu apa rece ?

Pericolul vine de la ZBOR. Nu de la experienta pilotului, marimea sau costul zburatoarei. (alea doar ajuta)

Nu stiu cum faceti voi, eu recunosc, ale mele-s cam cirpite (statistic vorbind). Le mai trintesc, temeinic si nediscriminatoriu aleator pe cimp. Eu ma straduiesc de fiecare data sa le iert, nu-mi prea reuseste.

Intradevar tine de experienta pilotului dar nu trebuie sa fie doar experienta, este vorba in primul rand de siguranta si asta nu ti-o ofera doar experienta. Pot aparea terte cauza si nu mai ai ce face cu experienta atunci cand nu mai ai control asupra modelului. Trebuie sa fie macar bunul simt de a respecta niste reguli elementare de SIGURANTA cum ar fii aceia de a nu zbura macar deasupra oamenilor. Daca nu exista asa ceva inseamna ca exista inconstienta, daca nu-ti e "mila" de oameni ca i-ai putea rani nu intentionat ci involuntar, macar ar trebui sa stii (sau sa-ti fie frica) ca daca accidentezi pe cineva vei raspunde civil sau penal depinde de situatie. Asta inseamna inconstienta si asta nu inseamna aeromodelism

Bafta
0

#1086 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 04 December 2014 - 03:49 PM

Un kg de lana e la fel de greu cu un kg de fier doar daca masurarea greutatii se face la aceeasi acceleratie gravitationala, greutatea fiind o forta egala cu produsul dintre masa si acceleratia gravitationala. Nu conteaza mediul in care se face masuratoarea decat daca ne intereseaza rezultanta dintre greutate si forta arhimedica.
Revenind la Ara, parerea mea e ca toti cei care zboara modele de peste 500g si nu sunt sportivi legitimati FRMD ar trebui sa fie inscrisi in Ara. Numai avand un nr. mare de membrii Ara va fi luata ca partener de discutii de catre stat si va putea negocia cu firme de asigurari.

Aceasta postare a fost editata de MLGore: 04 December 2014 - 03:53 PM

Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#1087 Useril este offline   aiurici 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 23-June 10

Postat 04 December 2014 - 04:03 PM

Vezi postarearenatoa, la 04 December 2014 - 11:43 AM, a spus:

Totusi, cine le-a facut nu a zis si de ce fel de obiect e vorba ?
Un curcan de 1kg si un mk de 1 kg vor face "bube" diferite... :unsure:

curcan congelat sau fleoscait? :)
0

#1088 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2014 - 04:07 PM

Natur :)
0

#1089 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 04 December 2014 - 04:21 PM

Daca te nimereste cu ciocu in ochi ... mai conteaza daca e natur, congelat sau belit de piele ?
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#1090 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 20-August 06
  • Interests:aeromodele

Postat 04 December 2014 - 05:20 PM

Vezi postareatibko, la 01 December 2014 - 05:19 PM, a spus:

Si strica sa ai o informatie in plus?
Incheierea unei polite, obligatorii sau nu, depinde in totalitate de proprietarul modelului.

Asa e si la RCA-auto: e obligatorie, dar daca nu vrei, nu iti faci.

O pasiune nu trebuie sa fie condiționată de plata unei asigurări. Orice obligație în acest sens strică din start.
Pune tu sa plateasca asigurarea niste copii care vor sa invețe sa zboare un aeromodel și nu au bani nici sa viseze la el.
Sa ne impunem singuri taxe, asigurări, plăți sau alte piedici pentru a ne bucura de câteva minute de relaxare?
Dacă o să apară pe piață o ofertă de asigurare facultativă pt aeromodelism, sigur o sa plătesc pentru linistea mea, însă o obligație în acest sens e o absurditate.
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#1091 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2014 - 05:50 PM

Vezi postarearenatoa, la 04 December 2014 - 11:06 AM, a spus:

Daca scopul zborului este realizarea unui clip, chiar si doar pentru al il pune pe youtube fara nici o conotatie comerciala, nene, esti la alta categorie, unde e cu cotizat si inmatriculat, sa avem iertare...

Dacă pun o cameră pe un f3j sau un 3D să văd evoluția zborului din altă perspectivă, la o competiție, un antrenament sau la un zbor de relaxare și doresc să împărtășesc experiența cu toți cei pasionați, distribuind filmarea pe ytube, înseamnă că nu sunt aeromodlelist?

Cu pasiunea pentru FPV ce facem? Sunt dispus să zbor fpv chiar și în limita de 100 de metri.
Ordinul 8 interzice zborul oricărui model care are cameră montată. În acest sens, interesul nu a fost deloc siguranța zborului.
Atât timp cât mai văd zburând orice aeronăvă 1x1 la mai puțin de 100 m înălțime peste orașul meu, o să înțeleg că legea trebuie respectată doar de aeromodeliști?
Elicopterele sau avioanele alea, grele de câteva tone, care îmi zguduie casa, fac oare mai puține pagube decât fantomul meu de 900 g sau planorul de 1500g ? (Sau orice alt model al vostru zburat pe maidan)
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#1092 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2014 - 06:16 PM

Șoferii care au camere pe mașini sunt în afara legii?
0

#1093 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2014 - 06:33 PM

Nu inca... :D
Cand vor zbura, vor fi ! :rofl:

Vezi postareanicajohn, la 04 December 2014 - 06:16 PM, a spus:

0

#1094 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2014 - 07:05 PM

Vezi postareaMLGore, la 04 December 2014 - 03:49 PM, a spus:

Un kg de lana e la fel de greu cu un kg de fier doar daca masurarea greutatii se face la aceeasi acceleratie gravitationala, greutatea fiind o forta egala cu produsul dintre masa si acceleratia gravitationala. Nu conteaza mediul in care se face masuratoarea decat daca ne intereseaza rezultanta dintre greutate si forta arhimedica.
Revenind la Ara, parerea mea e ca toti cei care zboara modele de peste 500g si nu sunt sportivi legitimati FRMD ar trebui sa fie inscrisi in Ara. Numai avand un nr. mare de membrii Ara va fi luata ca partener de discutii de catre stat si va putea negocia cu firme de asigurari.

Corect asta am spus si eu (referitor la kg.de lana si fier. Referitor la ARA, ce faci cand esti un nebun care nu respecta nici-o regula de siguranta de bun simt, si din pacate esti inscris in ARA? ARA va trebui sa te apere stiind ca ai gresit VOIT ? sau ar trebui sa te reprezinte ? Raspunsul este NU !
ARA ar trebui sa-si includa in statut (daca are asa ceva imi cer mii de scz) ceva de genul: ARA reprezinta toti membrii ei, atat timp cat membrii RESPECTA legile in vigoare si reglulile impuse de ARA, in ori ce alt caz ARA este EXONERATA de raspundere in cazul in care un membru al acestei asociatii, nu respecta regulile asociatiei / regulile impuse de lege\si regulile de "bun simt" ,toate aceste reguli fiind impuse pt. SIGRANTA fiecarui individ/proprietate/bun privat, etc.

Vezi postareanicajohn, la 04 December 2014 - 05:20 PM, a spus:

O pasiune nu trebuie sa fie condiționată de plata unei asigurări. Orice obligație în acest sens strică din start.
Pune tu sa plateasca asigurarea niste copii care vor sa invețe sa zboare un aeromodel și nu au bani nici sa viseze la el.
Sa ne impunem singuri taxe, asigurări, plăți sau alte piedici pentru a ne bucura de câteva minute de relaxare?

Dacă o să apară pe piață o ofertă de asigurare facultativă pt aeromodelism, sigur o sa plătesc pentru linistea mea, însă o obligație în acest sens e o absurditate.

Sunt intru totul deacord !!!

Vezi postareanicajohn, la 04 December 2014 - 05:50 PM, a spus:

Dacă pun o cameră pe un f3j sau un 3D să văd evoluția zborului din altă perspectivă, la o competiție, un antrenament sau la un zbor de relaxare și doresc să împărtășesc experiența cu toți cei pasionați, distribuind filmarea pe ytube, înseamnă că nu sunt aeromodlelist?
Una e sa ai pusa o camera si sa-ti filmezi zborul sau competitia (avand in vedere ca esti aeromodelist si de aici trag concluzia ca esti intreg la cap, si respecti anumite reguli, deci nu zbori in afara ariei de siguranta...) si alta e sa filmezi deasupra unor oameni care nu-si dau seama ca ii filmezi sau daca stiu , totusi nu stiu ca NU SUNT IN ZONA DE SIGURANTA!!!

Cu pasiunea pentru FPV ce facem? Sunt dispus să zbor fpv chiar și în limita de 100 de metri.
Ordinul 8 interzice zborul oricărui model care are cameră montată. În acest sens, interesul nu a fost deloc siguranța zborului. CORECT!!!
Atât timp cât mai văd zburând orice aeronăvă 1x1 la mai puțin de 100 m înălțime peste orașul meu, o să înțeleg că legea trebuie respectată doar de aeromodeliști? NU! Trebuie sa intelegem ca fiecare o face pe "pielea lui si in cazul unui eveniment (nu spun accident...) va suporta consecintele....
Elicopterele sau avioanele alea, grele de câteva tone, care îmi zguduie casa, fac oare mai puține pagube decât fantomul meu de 900 g sau planorul de 1500g ? (Sau orice alt model al vostru zburat pe maidan) NU! nu fac pagube, atat timp cat l (D-zeu fereste) nu se prabuseaste in curtea ta sau peste locuinta ....

Vezi postarearenatoa, la 04 December 2014 - 06:33 PM, a spus:

In concluzie cu scuzele de rigoare imi permit sa trag concluzia mea personala: Nu-ti trebuie nici asigurare pt. aeromodelul tau de spuma/balsa sau ce-o mai fii, atat timp cat respecti niste reguli dupa parerea mea de bun simt sau sa le spunem reguli de SIGURANTA

Bafta!
P.S

Scz de post
Sigur va derenja pe cineva...
0

#1095 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1429
  • Inregistrat: 19-December 13

Postat 04 December 2014 - 07:10 PM

Odata cu venirea Iernii acest topic va fi atat de populat incat este deja can can (PS> nu ma uit la Kanal D :) ) sa citesc toate discutiile, oamenii nu mai zboara deci stau la discutii :), daca am putea bea si cafea virtual ar fi perfect :).
0

#1096 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2014 - 07:19 PM

Vezi postarearenatoa, la 04 December 2014 - 06:33 PM, a spus:

La asta nu m-am gândit....da' e bunăhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rofl.gif
0

#1097 Useril este offline   SID 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2014 - 07:44 PM

Vezi postareabogdan.motrici, la 04 December 2014 - 07:10 PM, a spus:

Odata cu venirea Iernii acest topic va fi atat de populat incat este deja can can (PS> nu ma uit la Kanal D :) ) sa citesc toate discutiile, oamenii nu mai zboara deci stau la discutii :), daca am putea bea si cafea virtual ar fi perfect :).

te astept la Campina sa bem un vin/tuica fiarta (dupa ce en zburam...modelele)http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
0

#1098 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1429
  • Inregistrat: 19-December 13

Postat 04 December 2014 - 09:51 PM

Vezi postareadanysoft32, la 04 December 2014 - 07:44 PM, a spus:

te astept la Campina sa bem un vin/tuica fiarta (dupa ce en zburam...modelele)http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif

Inainte de Craciun prezent, pregateste tuica. Bagam si zbor la greu.
0

#1099 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2014 - 11:55 PM

Vezi postareanicajohn, la 04 December 2014 - 06:16 PM, a spus:

Da, sunt.

Cu ceva vreme in urma s-au gindit sa puna camera pe masinile de politie de circulatie. (evident cu justificare pozitiva). Cineva interesat (numai un oprit si inregistrat putea fi parte interesata in proces), i-a ridicat cu exceptie la Curtea Constitutionala. Aceasta a emis hotarire xecutorie, ca nu pot inrgistra persoane fara mandat. Camerele au fost demontate, nregistrarile casate, faptele iertate.

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 04 December 2014 - 11:57 PM

0

#1100 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 December 2014 - 12:05 AM

Parca avocatul poporului sustinea ca se incalca nus-ce drept constitutional.
0

#1101 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 December 2014 - 06:02 AM

In timpul asta, in Rusia... sunt dotarea de baza

http://mentalfloss.c...-dashboard-cams

Iar un sherif din state s-a dotat cu drona cu toata opozitia comunitatii...

http://arstechnica.c...ivacy-concerns/
0

#1102 Useril este offline   tibko 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 09-January 14

Postat 05 December 2014 - 07:19 AM

Vezi postareaalinutz, la 04 December 2014 - 07:12 AM, a spus:

@tibko am o întrebare pentru tine, te rog să îmi explici modul tău de zbor in oras si apoi pentru comparatie un mod " ciobănesc "
Multumesc mult.

Vezi linkurile care le-am postat zilele trecute. Aia inteleg eu prin ciobanesc.
Nu peste oameni, nu peste masini si nu cu camera la gemuletul de la baie al vecinei de la 3. In rest, da-i sa mearga.....

:)
0

#1103 Useril este offline   tibko 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 December 2014 - 07:23 AM

Vezi postareafoxbat, la 04 December 2014 - 08:37 AM, a spus:

ce anume este gresit ? din link nu vad mare lucru - doar cateva commentarii si vreo 2 poze.

Multumesc

Ce este gresit? Sa zbori minute bune deasupra a sute/mii de oameni.

Pe "drona" n-ai nici un fel de sistem redundant; toate sunt veriga slaba. Crapa ceva, 90% ca e jos. Si daca face poc pe un om, 99% ca il baga in spital.
0

#1104 Useril este offline   tibko 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 December 2014 - 07:29 AM

Vezi postareadanysoft32, la 04 December 2014 - 12:35 PM, a spus:

Intradevar tine de experienta pilotului dar nu trebuie sa fie doar experienta, este vorba in primul rand de siguranta si asta nu ti-o ofera doar experienta. Pot aparea terte cauza si nu mai ai ce face cu experienta atunci cand nu mai ai control asupra modelului. Trebuie sa fie macar bunul simt de a respecta niste reguli elementare de SIGURANTA cum ar fii aceia de a nu zbura macar deasupra oamenilor. Daca nu exista asa ceva inseamna ca exista inconstienta, daca nu-ti e "mila" de oameni ca i-ai putea rani nu intentionat ci involuntar, macar ar trebui sa stii (sau sa-ti fie frica) ca daca accidentezi pe cineva vei raspunde civil sau penal depinde de situatie. Asta inseamna inconstienta si asta nu inseamna aeromodelism

Bafta

Deci, vorba unui prieten, vietatile astea care o comit gros, probabil cu un Phantom, nu ar strica sa fie fortati sa-si bage un deget, pinky, intr-o elice a sculei detinute.

Bag pariu pe 5000 ca aia se linistesc.
0

#1105 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 December 2014 - 08:28 AM

Vezi postareatibko, la 05 December 2014 - 07:19 AM, a spus:

Nu peste oameni, nu peste masini si nu cu camera la gemuletul de la baie al vecinei de la 3. In rest, da-i sa mearga.....

:)

In oras nu exista da-i sa mearga, va contraziceti singur chiar in mesajul urmator:

Vezi postareatibko, la 05 December 2014 - 07:23 AM, a spus:

Ce este gresit? Sa zbori minute bune deasupra a sute/mii de oameni.

Pe "drona" n-ai nici un fel de sistem redundant; toate sunt veriga slaba. Crapa ceva, 90% ca e jos. Si daca face poc pe un om, 99% ca il baga in spital.

Pe langa crapatul verigii slabe, mai exista si crapatul softului, la care jucaria o ia singura de capul ei, deci nici macar scuza ca "nu zbor peste oameni" nu tine, in momentul ala face ce ii zice un soft care nu mai merge cum a fost gandit.
0

#1106 Useril este offline   tibko 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 December 2014 - 12:22 PM

Vezi postarearenatoa, la 05 December 2014 - 08:28 AM, a spus:

In oras nu exista da-i sa mearga, va contraziceti singur chiar in mesajul urmator:

Pe langa crapatul verigii slabe, mai exista si crapatul softului, la care jucaria o ia singura de capul ei, deci nici macar scuza ca "nu zbor peste oameni" nu tine, in momentul ala face ce ii zice un soft care nu mai merge cum a fost gandit.

OK, aici discutia este mai complexa.

Daca e sa o luam pe calea legala, si campul pe care se zboara de obicei este spatiu intravilan, deci pierdem campul (zona Baia Mare).

Daca e sa o luam pe calea normala, cred ca primul lucru care conteaza este bunul simt si capacitatea operatorului de a anticipa anumite scenarii. Adica, nu zbori pe langa oameni, animale samd, verifici aparatul inainte de zbor, alea alea.
Ceasul rau exista peste tot, si pe camp, si in oras, si ziua, si seara, si la tine, si la mine. Si de asta nu strica un RCA d-ala.

DAR, problemele serioase apar la o vietuitoare precum cea din link-urile care le-am dat, care isi face un RCA (daca isi face) si apoi si-o cauta cu lumanarea, crede ca e Highlander.

Recunosc, am facut si eu anumite chestii care acum nu le-as mai face. Cred ca toti am facut-o. Dar sa persisti in asta e altceva. Asadar, nu nici pe departe nu ma compar cu unii care au aceste apucaturi.

Aceasta postare a fost editata de tibko: 05 December 2014 - 12:23 PM

0

#1107 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 05 December 2014 - 02:19 PM

Poate este interesant, zic si eu, sa atasez regulile despre cestiune ale clubului meu:

Fisiere atasate

0

#1108 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 December 2014 - 05:58 PM

12 metri... un kg... solutia este cand iesim la zbor sa sune sirena de alarma (anti-aeriana :D ) si toti din zona, cu caschetele in cap !

Uite o proba de eficienta:
http://www.hotnews.r...rele-filmat.htm

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 06 December 2014 - 05:59 PM

0

#1109 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 06 December 2014 - 07:10 PM

Vezi postareadanysoft32, la 04 December 2014 - 12:01 PM, a spus:

ca o paranteza ce e mai greu in kg de lana de oaie sau un kg de plumb ?:blink:

Bafta

Nu ma pot abtine...nu ma lasa piticul respectiv. Un Kg de lana este mai greu de cat un Kg de plumb.

PS. Sa fi vazut figura celui care ma chestiona pentru certificatul medical in scopul obtinerii permisului de conducere pentru motoreta. Zicea: "daca cereai pentru masina nu-ti dadeam acordul"....

0

#1110 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 December 2014 - 10:22 AM

Educatie "dronistica" in locuri unde nu ai zice ca duc lipsa de spatiu...

http://alaskadrones.org/

http://www.alaskapol...idelines_02.gif

Autoritati carora le pasa...
0

Arata acest topic

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38