printre picaturi
Postat 14 December 2018 - 06:45 AM
salutare la tot boborul dupa cum spune cineva.dupa modificarile facute la strung si la freza am gasit bineinteles altceva de lucrusi din acest bloc de alama de 41 mm a iesit o scula de facut arce de cerc pe strung.in aceasta pozitie prelucreaza arce convexe
ce planuri am ofer gratis
pasiunea mea regulile mele navele mele
Postat 14 December 2018 - 06:50 AM
iar din punct de vedre al barcilor am reluat lucrul la trident.umplu golurile din pv si pp si urmeaza pregatirea pentru aplicarea rasinei si fibrei.
probabil vor mai urma ceva pozedar sa vedem de ce timp voi dispune
probabil vor mai urma ceva pozedar sa vedem de ce timp voi dispune
Postat 21 February 2019 - 05:52 PM
prima proba pe apa facuta azi cu tridentul.pluteste fara probleme in schimb trebuie foarte mult lest 4 accu de 5 ah si unul de 7 si trebuia greutate dubla.in schimb probleme cu un reductor de la robbe .s-a blocat axul pe bucsa ceea ce inseamna un pic de strungarie.va trebui sa schimb bucsa cu alta .
are cineva desen tehnic sau dimensiuni de la spiraiele cu 4 hublouri?
asa am originalul
are cineva desen tehnic sau dimensiuni de la spiraiele cu 4 hublouri?
asa am originalul
Postat 22 February 2019 - 01:50 PM
Sa stii ca citesc si admir in liniste ceea ce faci. Este o desfatare.
M-am bagat in seama doar pentru a sugera sa folosesti bronz, ideal ar fi fost din cel sinterizat cu ulei in el (oilite bushing) sau grafitat. Ceea ce tii in mana pare alama...zic si eu.
Poate gasesti ceva gata facut:
https://www.servocit...shings/bushings
Numai bine mestere.
M-am bagat in seama doar pentru a sugera sa folosesti bronz, ideal ar fi fost din cel sinterizat cu ulei in el (oilite bushing) sau grafitat. Ceea ce tii in mana pare alama...zic si eu.
Poate gasesti ceva gata facut:
https://www.servocit...shings/bushings
Numai bine mestere.
Postat 22 February 2019 - 02:47 PM
salutare.intradevar este alama cea cu care lucrez dar merge si cu ea mai ales ca are 2 avantaje mari e relativ la indemana si o pot prelucra in strungul meu.problema este la calibrarea pieselor axul pe plus si bucsa pe minus trebuie burghie cu virgule mici.asta e succese la toata lumea.continuam tot asa.
Postat 11 March 2019 - 06:21 AM
Postat 11 March 2019 - 06:31 PM
robert15, la 11 March 2019 - 10:35 AM, a spus:
:o :blink: :blink: :blink: :unsure:
cam asta am zis si eu .acum serios de ce scurtarea nordkapului a fost rea ?si lungirea velierului a fost buna?se pot da mici detalii?
eu asta as vrea sa fac
Postat 12 March 2019 - 09:28 AM
Nordkap, l-am redus la scara cu totul, la xerox. Nu trebuia, dar m-am speriat ca nu o sa am loc in masina la transport, desi avea doar 80 cm lungime. Acum are 65 cm lungime. Bijuteria aia de vedeta chiar nu merita scurtata, cel mult redusa la scara.
Tot la xerox am marit la scara velierul, JIF 80. Este un pic mai mare, de la 65 cm lungime, l-am adus la 80 cm lungime. Mi-era teama ca nu incape in masina Nordkap, acum sa vad cum inghesui velierul.
Spor !
Tot la xerox am marit la scara velierul, JIF 80. Este un pic mai mare, de la 65 cm lungime, l-am adus la 80 cm lungime. Mi-era teama ca nu incape in masina Nordkap, acum sa vad cum inghesui velierul.
Spor !
0740126956
aurelianz74@yahoo.com
aurelianz74@yahoo.com
Postat 12 March 2019 - 09:41 AM
salutari tuturor.ideea mea era sa scurtez nava ca sa observ in ce fel afecteaza dinamica ei plus ca scurtarea lui s 100 ma ajuta prin faptul ca pot face corpul la o scara mare fara sa ma incurce lungimea.ex nava la scara are 134 cm si eu am taiat-o la 100
Postat 21 March 2019 - 06:37 AM
http://forums.airbas...nd-lizu-re.html
ptr cine este interesat[stie el] topic despre navele unor tari luate de rusi ca ...trofeu sa zicem
ptr cine este interesat[stie el] topic despre navele unor tari luate de rusi ca ...trofeu sa zicem