OK! Si acum capitalizarea sfaturilor:
Am luat de model masina mea preferata...
Am gasit un sasiu 4X4 (TAMIYA tl01) de ocazie cu motorul 20T Johnson Tamiya 540...
Sasiului i-am adus urmatoarele modificari :
Filetele portfuzetelor din fata deteriorate
Le-am facut filete majorate (M6)si am prelucrat bucse cu filet interior de M4 si exterior de M6. In acest fel suruburile (pivotii) se insurubeaza in metal.
Tija filetata am facut-o din otel pe strung...(sageata indica filetul initial)In portfuzeta am prelucrat filetul cu 2 tarozi din 3 ca sa obtin o strangere a asamblarii filetate
In cercul rosu se afla zona de prindere a surubului bieletei de directie crapata .... Am confectionat cate un "degetar" pentru fiecare bascula pe care le-am decupat ca sa "imbrace" presat zona respectiva (In poza inainte de decupaj, presaj)
Am inlocuit toate bucsele de la roti cu rulmenti
Am blocat diferentialul spate astfel:
Am inlocuit satelitii din diferential cu rondele de cauciuc in care am "scobit " conicitati in care sa se aseze pinioanele care fac legatura cu transmisiile rotilor
Pagina 1 din 1
OPEL VECTRA - t l 01
Postat 02 April 2014 - 02:25 PM
Am gasit caroserie de Opel Vectra A intr-o noua reeditare Tamiya pentru care am confectionat faruri (light bucket din lanterna cu leduri lipite pe poicarbonat fasonat pe forma interioara a caroseriei):
Stopurile din "felii" din plexiglas rosu lipite impreuna,slefuite si lacuite:
Stopurile din "felii" din plexiglas rosu lipite impreuna,slefuite si lacuite:
Aceasta postare a fost editata de opelas: 02 April 2014 - 02:29 PM
Postat 12 April 2014 - 11:26 PM
frumos lucrat.... :good:
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
Arata acest topic
Pagina 1 din 1