Salutare domnilor. Din diverse motive a trecut mult timp de cand nu am mai postat nimic pe acest forum. Am renuntat pentru moment la Transilvania. Asta nu inseamna ca nu am si lucrat. Am inceput cu ceva timp in urma lucrul la Yahtul Spray. Mi-a placut foarte mult aceasta nava. Am fost si mai placut surprins de o parte din istoria ei. Am sa postez o poza cu stadiul la care aprope ca sunt (in realitate sunt putin mai avansat, dar inca nu am pozat-o). Treptat sper sa pun poze cu ea actuala, dar si cu etapele de pana acum. Mult spor si salutari.
Pagina 1 din 1
Yahtul Spray
Postat 22 May 2014 - 03:22 PM
Frumusel, sa-l vedem si la final. Ti-am schimbat titlul in Yahtul Spray ca sa nu se intrebe cineva de care spray e vorba. Dublura ti-a aparut din cauza unui lag datorat internetului sau chiar al pc-ului tau si a apasarii de doua ori pe butonul Add Replay. Pe viitor, apesi o singura data si astepti cateva secunde, poate si zeci. Numai bine!
Postat 23 May 2014 - 01:00 PM
navigator, la 22 May 2014 - 03:22 PM, a spus:
Frumusel, sa-l vedem si la final. Ti-am schimbat titlul in Yahtul Spray ca sa nu se intrebe cineva de care spray e vorba. Dublura ti-a aparut din cauza unui lag datorat internetului sau chiar al pc-ului tau si a apasarii de doua ori pe butonul Add Replay. Pe viitor, apesi o singura data si astepti cateva secunde, poate si zeci. Numai bine!
Multumesc pentru ajutor in ambele cazuri. Ai dreptate cu titlul.
Cam asa s-a construit pompa de apa.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1