Iiiiieeeee!....pe tableta nu merge.Ne mutam la alta IT skula !
Aeropower High Fly 2014
Postat 22 June 2014 - 07:01 AM
CristiM, la 22 June 2014 - 06:41 AM, a spus:
Fa-l si tu accesibil si pentru mobile....
identifica doua melodii pe fundal si zice ca nu am copyright...i-am dat "dispute" si am trimis cererea. sa vedem daca se aproba :). cica se da raspunsul pana pe 21.07.2014 :) buna asta
Aceasta postare a fost editata de hash84: 22 June 2014 - 07:04 AM
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 22 June 2014 - 07:31 AM
Gata. E available si pe tablete si telefoane. Youtube rulez :)
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 22 June 2014 - 07:50 AM
Multumim Hash pentru filmare. Au fost niste faze bestiale care merita revazute, pacat ca nu a filmat nimeni in afara cortului pe timpul furtunei unde se dadeau lupte grele la sfori si ancore. Una peste alta, in ciuda vremii si a celor care ne-a dat cu "oarba", totul a fost ok.
Multumesc inca o data colegilor mei pentru efortul depus si tuturor participantilor care au facut din acest eveniment unul de inalta clasa!
Multumesc inca o data colegilor mei pentru efortul depus si tuturor participantilor care au facut din acest eveniment unul de inalta clasa!
Postat 22 June 2014 - 09:12 AM
Vazut si placut film frumos bine muncit! Dor tare de ce a fost! Amintiri barosane!
Bine ca zboara si....insectele !