Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 15 June 2014 - 10:01 PM
Aeropower High Fly 2014
Postat 15 June 2014 - 10:00 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 15 June 2014 - 10:06 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 15 June 2014 - 10:08 PM
Postat 15 June 2014 - 10:11 PM
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 15 June 2014 - 10:12 PM
ALLEN, la 15 June 2014 - 09:42 PM, a spus:
Vin tata, vin si pozele...lasa-ma sa ma dezemeticesc, ca am dormit ca valiza astazi. Totul a fost la superlativ (nu exista cuvinte, cine nu a fost si iubeste aeromodelismul a ratat cea mai tare intalnire, ever), poate maine sa ma dezmeticesc si sa "scotocesc" in ele, ca ai umplut cardul!
Postat 15 June 2014 - 10:59 PM
Sper ca la urmatorul sa vin inainte sa inceapa finalul si sa fiti la fel de entuziasti.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 16 June 2014 - 07:28 AM
hash84, la 15 June 2014 - 08:23 PM, a spus:
mai vreau !
Super profi Nightloser....apreciez gustul pentru muzica de fond: Gorillaz- "Melancholy Hill "!
Postat 16 June 2014 - 07:36 AM
Poate initiativa cu copii va fi preluata si de ceilati care organizeaza intalniri in toata tara astfel incat sa putem sa asiguram viitorul aeromodelismului.
BAFTA SI INCA ODATA MULTUMESC !!!
Postat 16 June 2014 - 07:45 AM
ALLEN, la 15 June 2014 - 10:00 PM, a spus:
Ramele noastre sunt in China la ora asta!
Hashule, multumim de film, frumos ca de obicei, asteptam si restul de 4 ore.
Aceasta postare a fost editata de MLGore: 16 June 2014 - 07:46 AM
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 16 June 2014 - 08:27 AM
1. Trupa: valoarea ei si daruirea pentru spectacol de calitate,unitate,gandire limpede,organizare perfecta nota 10
2. Locul: frumos,aerisit,teren muncit din greu,pista perfecta,dependinte foarte bune,finantare consistenta nota 10
3. Perioada aleasa: desi amanat de doua ori, momentul intalnirii a fost ideal,dovada numarul mare de participanti ,nota 10
4. Servicii: organizarea mesei,caruta cu bunatati,apa la discretie,bautura cat vrea fiecare,mancare cum numai marele
sef AdyC poate concepe,furnicutele de la bucatarie,sonorizarea,concursurile,dublele...... nota 10
5. Media: profesionisti in ale "captarii de amintiri " ,Hash de zile mari,Allen, Nightloser ,s.a perfect nota 10
6. Sentimentale : iubirea intre zburatori,respectul pentru fiecare ,colaborarea intre cluburi,lipsa orgoliilor nota 10
7. Performante: aici e mult de spus. De la an la an modelele sunt tot mai bine puse la punct,reglate,dotate,mai
mari,mai valoroase,cu electronica robusta ,cu setari perfecte. Motoarele nu mai au secrete. nota 10
8. Zburatorii : de data asta am vazut cat talent exista in Romania aeromodelistica: Andras,Florin,Bogdan,AdyC,
fratii Dinu,Andung,Dragos si toti ceilalti, se vede clasa si antrenamentul. Zborul acrobatic liber
de spectacol are viitor si face cat 70 de concursuri sterile cu cupe si clasamente :pardon: nota 10
9. Neanpliniri: Nu se zboara dupa ce ploaia a udat statiile si modelele ! Exemplul lui FlyPol care si-a scos
"strutzo-ce a fost " imediat dupa ploaie,cu apa curgand din model,in ideea ca se usuca in zbor
sa nu se repete! :ph34r: Accidentele legate de apa au fost evitate de talentul lui Zod si
inspiratia lui Andu( pagube minore). :ph34r:
"Strutzo camila" n-a putut fi violata si a scapat nevatamata dupa cea mai tare prabusire in
rapitza poeziilor lui FP. Rusine FlyPol ca ai ridicat modelul la fileu cu bateria de la
aprindere consumata( probabil, ploaia si cele 4 zboruri au epuizat-o). :unsure: nota 10
10.Clipe de groaza: Salvarea cortului cu modele scumpe la furtuna,mobilizarea perfecta,curaj ,mult curaj!
ZoliJet - rasmut cu jetul la 8 cm de "mocheta". Nu va speriati, asa zboara el de obicei !
De aia il iubim si-l respectam: Aromania - "nebunia dusa la extrem" insa calculata perfect nota 10
Am plecat sambata la ora 18( din motive cunoscute) cu sufletul plin de o bucurie imensa! Multumesc prieteni!
Multumesc: Dream Team, RedSky,Pucioasa,Cet Vest,Hot Brasov pentru clipele minunate!
Da! A fost cel mai tare show de pana acum!
Postat 16 June 2014 - 08:36 AM
Pentru cei ce au intrebat:
STRUTZOCAMILA facuta din 4 modele crashite, dupa prabusire in rapita ,a avut o singura paguba: elicea rupta!
Am reparat numai folia strapunsa de degetul unuia din salvatori ! :clapping: :clapping: :clapping:
Azi e gata de zbor! Asteapta : HOT SUMMER FLIGHT Brasov 1-3.august !
Multumesc AdyC pentru sudura jambet de la Cessna!
Postat 16 June 2014 - 09:01 AM
flypol, la 16 June 2014 - 08:27 AM, a spus:
E clar, e nimfomana Camila. Mai vrea. Trebuie mai mult efort din partea noastra la Hot Summer XXX :yahoo:
Postat 16 June 2014 - 09:04 AM
Sa se adune atati zburatori masculi
De statii si in zbor fuduli
Si sa ramana "strtzocamilutza"...fata!
Parshivul de FlyPol iar a brodit
O hiba ca sa mearga treaba prost :ph34r:
Evenimentul sa ramana deci anost :blink:
Si "actul sexual" neamplinit :rolleyes:
Concluzia se poate trage imediat
Ca de nu ai in baterii putere
De geaba stai la coada de muiere
Ca te trezesti in aer dezarmat <_<
De fapt s-a vrut sa scape azi virgina
"Strutzocamila" pregatita de viol
Desi masculi feroce azi iau dat ocol
N-a fost motorul,ci FlyPol a fost de vina! :pardon:
Insa evenimentul a fost "foarte pozitiv"
Solida fost-a fata de la munte
Putea sa tina azi "partide" multe
Dar "fericita" numai cu prezervativ :rofl:
Doar rapitza fi-va si maine pomenita
Ca dupa ploaie si furtuna si vantoasa
Se va lasa culcata de tais de coasa
Ca a salvat " fetitza" mai sus amintita! :good:
Postat 16 June 2014 - 09:11 AM
Postat 16 June 2014 - 09:37 AM
Aceasta postare a fost editata de Maverick: 16 June 2014 - 09:37 AM
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 16 June 2014 - 11:41 AM
Postat 16 June 2014 - 11:44 AM
Postat 16 June 2014 - 12:21 PM
sambata 14.06.2014, ora 13:16, au fost prezente 60 de masini, 1 duba, 1 caruta cu carnati, 16 corturi montate
7 avioane stateau la coada la zbor,
6 avioane stateau la soare langa umbrar
9 avioane stateau la umbra
2 avioane erau trecute de gardul de siguranta
1 quadcopter era in aer si facea poze :)
Aceasta postare a fost editata de hash84: 16 June 2014 - 12:24 PM
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 16 June 2014 - 12:56 PM
hash84, la 16 June 2014 - 12:21 PM, a spus:
sambata 14.06.2014, ora 13:16, au fost prezente 60 de masini, 1 duba, 1 caruta cu carnati, 16 corturi montate
7 avioane stateau la coada la zbor,
6 avioane stateau la soare langa umbrar
9 avioane stateau la umbra
2 avioane erau trecute de gardul de siguranta
1 quadcopter era in aer si facea poze :)
Pe segmentul de varsta 3 - 80 ani, de profesie aeromodelisti, am avut pe intreg parcursul week-end-ului un rating cuprins inrtre 13,06-15,06 puncte si o cota de piata de 100% :lol:
Postat 16 June 2014 - 01:34 PM
A fost o intalnire foarte bine organizata, iar organizatorii au facut tot posibilul sa fie alaturi de aeromodelisti.
Initiativa cu vizita piticilor ar trebuii sa intample si la alte intalniri...acuma este momentul sa bagam virusul in ei.
Sincer cu totii am fost ca o familie unde ne-am sustinut reciproc,asa ar trebuii sa fim cu totii.
Tot respectul si mai vrem astfel de evenimente si in alte locatii :)
Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
Postat 16 June 2014 - 01:35 PM
Andrix_y, la 16 June 2014 - 01:34 PM, a spus:
A fost o intalnire foarte bine organizata, iar organizatorii au facut tot posibilul sa fie alaturi de aeromodelisti.
Initiativa cu vizita piticilor ar trebuii sa intample si la alte intalniri...acuma este momentul sa bagam virusul in ei.
Sincer cu totii am fost ca o familie unde ne-am sustinut reciproc,asa ar trebuii sa fim cu totii.
Tot respectul si mai vrem astfel de evenimente si in alte locatii :)
info@aeromodelism.ro
Postat 16 June 2014 - 03:56 PM
eellaa, la 15 June 2014 - 09:52 PM, a spus:
Salut, Placerea a fost de partea mea.
info@aeromodelism.ro
Postat 16 June 2014 - 04:24 PM