Romanii au talent Eduard Dorobantu
Postat 14 March 2014 - 12:40 AM
Iti dai seama ca tu controlezi cu doua maini doua stickuri pe patru directii ? Si chiar daca tehnic vorbind tu setezi tx-ul pentru 2 rxuri simultan sansa ca modelele sa-ti mearga perfect in sincron se spulbera la cea mai mica adiere, servouri care nu percuteaza cu acelasi grad si cate si mai cate.
Sau tu te referi la doua stickuri la o singura mana ;)
Sau tu te referi la doua stickuri la o singura mana ;)
Postat 16 April 2014 - 11:55 PM
Stiu ca e cam din scurt, dar am aflat si eu in ultimul moment ca pot invita mai multi sustinatori. Cine are placerea, este invitat vineri 18/04 la Buftea la studiourile Media pro pentru a face parte din public/sustinatori in semifinala Romanii au talent. Din pacate timpul este foarte scurt si am nevoie pana maine 17/04 cat mai devreme posibil de nume complet si numarul de la masina cu care veti veni. Imi puteti lasa pe privat aceste date. Voi reveni cu detalii in legatura cu ora la care trebuie sa ajungeti. Sa ne auzim cu bine.
Edi
Edi
Aceasta postare a fost editata de EdiV12: 16 April 2014 - 11:59 PM
Postat 19 April 2014 - 07:23 PM
Bravo Edy! Pentru cei care au ratat emisiunea: evolutia...in HD
:)
Aceasta postare a fost editata de melsoft: 19 April 2014 - 07:25 PM
Postat 20 April 2014 - 03:23 PM
Multumesc, video ar trebui pus pe vimeo. O sa incerc sa-l pun si eu cand imi fac un pic de timp, trebuie sa-l transfer de pe dvd recorder.
Postat 21 April 2014 - 11:46 AM
Felicitari, evolutia a fost spectaculoasa. Multi vad putini pricep faptul ca, aeromodelismul nu este o joaca iar aeromodelul nu este o jucarie... inclusiv fitele care fac parte din juriu.
"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
Postat 22 April 2014 - 07:22 AM
Felicitari...a fost ceva deosebit.
Nu comentez calitatea zborului, pentru ca sunt departe de a avea dreptul sa fac asa ceva...dar momentul in sine si mai ales mesajul....m-a facut sa ma gandesc la cei care zboara acum cu ingerii.
Multumesc.
Nu comentez calitatea zborului, pentru ca sunt departe de a avea dreptul sa fac asa ceva...dar momentul in sine si mai ales mesajul....m-a facut sa ma gandesc la cei care zboara acum cu ingerii.
Multumesc.
Pacat ca Slz nu zboara.
Postat 22 April 2014 - 07:55 AM
Neacsu_Leonid, la 20 April 2014 - 02:16 PM, a spus:
de ce nu merge video? nu reusesc nici pe youtube sa il gasesc..
Acum ar trebui sa mearga: e pe Vimeo...