Astazi dimineata s-a terminat cu dat apeluri. Am sunat la fiecare, care a intentionat sa vine la conferinta sa isi exprima data preferata inca o data. Acum am editat impreuna textul de invitatie si va fi trimis prin mail.
Toti cei inscrisi pe lista (vreo 340 in momentul aceasta) primesc in urmatorele ore invitatia oficiala cu ziua, ora si locatia prin mail.
Dupa ce am reusit sa trimitem prin mail, punem si aici...
Sondaj Infiintare Club de Modelism Romania Link catre site
Postat 26 February 2014 - 04:46 PM
Stimati Modelisti
In urma sondajului telefonic la cei inscris pe site-ul takecontrol.ctbav.ro sa ajuns la concluzia ca data de 14.03.2014 este data in care pot participa cei mai multi modelisti care doresc sa participe activ la conferinta din Brasov
Ca urmare va invitam cu drag sa participati la aceasta conferinta a modelistilor din Romania in de 14.03.2014 incepand cu ora 13:00 in localitatea Brasov Str. Petöfi Sándor nr.27 la Hotel Hotel Kolping unde am rezervat sala Transylvania
Agenda sedintei este urmatoarea:
13:00 Deschidere
• sumar despre ce am facut pana in prezent
• 13.10 sumar despre ce propunem sa fie realizat in viitor
• si descrierea cauzelor
• 13.45 descierea sitiuatiei modelismului cu expmplu german, drepturile, structura, asigurare
14:00 Propunere statut club modelism si denumire club/federatie modelism
• descrierea importantei unui club/federatiei de modelism
• propunera unui statut din partea celor care au demarat actiuna
• discutarea si eventual modificarea statutului si votarea lui de toti participantii conferintei
• propunerea si alegerea unui nume pentru noua federatiei modelismului hobyiistiilor
• prezentare a asociatie de zbor liber –Asociatia Nationala a Pilotilor de Parapanta si Deltaplan din Romania care functioneaza in concordanta cu autotitatiile de aviatie romanesc si descrierea de experienta.
15:0 Identificarea sarcinilor pentru federatia / clubul de modelism
15:30 Identificarea si votarea unei grup de persoane care va conduce mai departe acest proiect
17:00-18.00 Inchidere
Va asteptam cu drag
Ps: Avem rugamintea de a confirma scurt participarea la aceasta conferinta intr-un timp cat mai scurt posibil pe adresa de e-mail clubmodelism@gmail.com cu subiectul “Prezent la intrunirea modelistica”
In urma sondajului telefonic la cei inscris pe site-ul takecontrol.ctbav.ro sa ajuns la concluzia ca data de 14.03.2014 este data in care pot participa cei mai multi modelisti care doresc sa participe activ la conferinta din Brasov
Ca urmare va invitam cu drag sa participati la aceasta conferinta a modelistilor din Romania in de 14.03.2014 incepand cu ora 13:00 in localitatea Brasov Str. Petöfi Sándor nr.27 la Hotel Hotel Kolping unde am rezervat sala Transylvania
Agenda sedintei este urmatoarea:
13:00 Deschidere
• sumar despre ce am facut pana in prezent
• 13.10 sumar despre ce propunem sa fie realizat in viitor
• si descrierea cauzelor
• 13.45 descierea sitiuatiei modelismului cu expmplu german, drepturile, structura, asigurare
14:00 Propunere statut club modelism si denumire club/federatie modelism
• descrierea importantei unui club/federatiei de modelism
• propunera unui statut din partea celor care au demarat actiuna
• discutarea si eventual modificarea statutului si votarea lui de toti participantii conferintei
• propunerea si alegerea unui nume pentru noua federatiei modelismului hobyiistiilor
• prezentare a asociatie de zbor liber –Asociatia Nationala a Pilotilor de Parapanta si Deltaplan din Romania care functioneaza in concordanta cu autotitatiile de aviatie romanesc si descrierea de experienta.
15:0 Identificarea sarcinilor pentru federatia / clubul de modelism
15:30 Identificarea si votarea unei grup de persoane care va conduce mai departe acest proiect
17:00-18.00 Inchidere
Va asteptam cu drag
Ps: Avem rugamintea de a confirma scurt participarea la aceasta conferinta intr-un timp cat mai scurt posibil pe adresa de e-mail clubmodelism@gmail.com cu subiectul “Prezent la intrunirea modelistica”
Walter Born
rhc@born.ro
rhc@born.ro