Modelism - RHC Forum: matrita silicon cu vacuum - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

matrita silicon cu vacuum caut pe cineva care sa-mi faca o matrita

#1 Useril este offline   cristian_32 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 22-March 14

Postat 22 March 2014 - 09:01 AM

salut tuturor, am nevoie sa copiez o piesa, eu am incercat cu matrita din silicon insa imi ies cu multe bule de aer, am inteles ca se face un sistem de vacuum, piesa este facuta din plastic albastru transparent, daca cineva poate sa ma ajute cu informatii despre cum se face sau sa-mi faca contra cost rog sa-mi scrieti. multumesc anticipat
0

#2 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 22 March 2014 - 10:17 AM

Vezi postareacristian_32, la 22 March 2014 - 09:01 AM, a spus:

salut tuturor, am nevoie sa copiez o piesa, eu am incercat cu matrita din silicon insa imi ies cu multe bule de aer, am inteles ca se face un sistem de vacuum, piesa este facuta din plastic albastru transparent, daca cineva poate sa ma ajute cu informatii despre cum se face sau sa-mi faca contra cost rog sa-mi scrieti. multumesc anticipat

pletila stie.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#3 Useril este offline   steelmind 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 934
  • Inregistrat: 17-December 13
  • Interests:Materie de orice natura, Arhiectura, Design de produs,

Postat 22 March 2014 - 06:25 PM

Vezi postareacristian_32, la 22 March 2014 - 09:01 AM, a spus:

http://youtu.be/S2jKcMpHK_M
0

#4 Useril este offline   H7-25 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 242
  • Inregistrat: 28-June 12
  • Interests:modelism, fishing, surveying

Postat 22 March 2014 - 07:51 PM

Incearca sa vorbesti cu un tehnician dentar daca piesa nu este prea mare au ei atat materialele cat si dotarea tehnica (si indemanarea necesara) dar pretul va fi probabil pe masura unei lucrari dentare deoarece necesita timp iar materialele sunt destul de scumpe.
In God we trust, all others must pay cash!
0

#5 Useril este offline   cristian_32 

• Nou venit
  • Pip

Postat 26 March 2014 - 09:59 AM

Vezi postareaH7-25, la 22 March 2014 - 07:51 PM, a spus:

Incearca sa vorbesti cu un tehnician dentar daca piesa nu este prea mare au ei atat materialele cat si dotarea tehnica (si indemanarea necesara) dar pretul va fi probabil pe masura unei lucrari dentare deoarece necesita timp iar materialele sunt destul de scumpe.

multumesc mult insa sper sa gasesc pe cineva care poate sa o faca, cred ca este mai simplu decat sa incerc eu marea cu degetul, multumesc mult
0

#6 Useril este offline   cristian_32 

• Nou venit
  • Pip

Postat 26 March 2014 - 10:00 AM

Vezi postareasteelmind, la 22 March 2014 - 06:25 PM, a spus:

multumesc, pare usor insa ma intreb daca atunci cand torni materialul si pui capacul nu intra iar bule de aer
0

#7 Useril este offline   LaserCut 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 289
  • Inregistrat: 08-November 12

Postat 26 March 2014 - 10:22 AM

Cat de mare e piesa? Ai nevoie doar de matrita din silicon? Daca vrei calitate, fara vacuum nu prea iese.
Cunosc un domn care face bijuterii, are cele necesare. Pot pune o intrebare.

Aceasta postare a fost editata de LaserCut: 26 March 2014 - 10:24 AM

0

#8 Useril este offline   cristian_32 

• Nou venit
  • Pip

Postat 26 March 2014 - 10:29 AM

Vezi postareaLaserCut, la 26 March 2014 - 10:22 AM, a spus:

Cat de mare e piesa? Ai nevoie doar de matrita din silicon? Daca vrei calitate, fara vacuum nu prea iese.

0

#9 Useril este offline   cristian_32 

• Nou venit
  • Pip

Postat 26 March 2014 - 10:30 AM

multumesc ptr raspuns, piesa are 15 cm lungime 5 cm latime si 5 cm grosime in partea cea mai groasa

Aceasta postare a fost editata de cristian_32: 26 March 2014 - 10:33 AM

0

#10 Useril este offline   cristian_32 

• Nou venit
  • Pip

Postat 26 March 2014 - 06:43 PM

te rog frumos, cred ca este mai ieftin sa oa faca cineva oricat de scump ar fi decat sa cumpar eu toata aparatura pentru 5 bucati
0

#11 Useril este offline   fokker 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 12-June 08

Postat 15 April 2014 - 09:04 AM

Vezi postareacristian_32, la 26 March 2014 - 06:43 PM, a spus:

te rog frumos, cred ca este mai ieftin sa oa faca cineva oricat de scump ar fi decat sa cumpar eu toata aparatura pentru 5 bucati

Salut

Daca vrei sa o faci din plastic transpatent nu prea ai cum . Asa ceva se realizeaza prin injectie in matrita , nu se poate turna . Poti turna rasina epoxidica in silicon, dar culoarea va fi cea a rasinei .Dar sint si diferite probleme legate de forma piesei ; Pune un desen sau foto .

Spor
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro