RR 2014 tot inainte!
Postat 03 July 2014 - 08:30 AM
Buna ziua!
Anul trecut am vazut un domn care a avut "remorca" plin cu elici/propeler din lemn, din cate am inteles nu erau bune, erau defecte, si ca sa nu fie irosit lemnul, le-au folosit pentru foc. AS vrea sa va cer ajutorul ca sa gasesc domnul cumva, deoarece anul viitor o sa am nunta si tema nuntii o sa fie avioanele/aeromodele, si as vrea sa dau invitatilor langa cadou si o elice, dar si pentru decor as vrea sa folosesc aici-acolo elicile. As vrea sa dau de domnul cumva, ca poate ne putem intelege cumva, ca si eu si el sa ieasa bine ;)
Orice informatie e bine venita.
Multumesc anticipat,
L.Lehel
Anul trecut am vazut un domn care a avut "remorca" plin cu elici/propeler din lemn, din cate am inteles nu erau bune, erau defecte, si ca sa nu fie irosit lemnul, le-au folosit pentru foc. AS vrea sa va cer ajutorul ca sa gasesc domnul cumva, deoarece anul viitor o sa am nunta si tema nuntii o sa fie avioanele/aeromodele, si as vrea sa dau invitatilor langa cadou si o elice, dar si pentru decor as vrea sa folosesc aici-acolo elicile. As vrea sa dau de domnul cumva, ca poate ne putem intelege cumva, ca si eu si el sa ieasa bine ;)
Multumesc anticipat,
L.Lehel
Postat 03 July 2014 - 08:44 AM
leszailehel, la 03 July 2014 - 08:30 AM, a spus:
Buna ziua!
Multumesc anticipat,
L.Lehel
Multumesc anticipat,
L.Lehel
il cheama GUNMAN ...si e din GALATI el le are..
Postat 03 July 2014 - 10:42 AM
incepatoru, la 03 July 2014 - 08:44 AM, a spus:
...
din cate am inteles nu erau bune, erau defecte, si ca sa nu fie irosit lemnul, le-au folosit pentru foc
...
din cate am inteles nu erau bune, erau defecte, si ca sa nu fie irosit lemnul, le-au folosit pentru foc
...
...:huh:... ce mi-ai facut :o, mi-a zis ca ar fi bune elicile si eu le-am dat la fumegatorii nostrii sa le zboare ... pastrand doar una de decor si eu...
banuiesc ca nu le-au incercat inca, nu m-a injurat nimeni, sa le zic repede ca nu sunt bune... :unsure:
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 27 February 2015 - 07:45 AM
Daca e de 1 Mai....muncitoresc, prezent FyPol cu gigantii...Extra 2,8, Cessna 3, Raf se5a 2,5 biplan....cate doua zboruri.Ceva dueluri? Cine vrea sa zboare " ceva mai mare" , asistat,bineanteles, sa se inscrie din timp. PACE ? PACE ! Am mutat Floriile sa ca nu ne suprapunem decat cu....femeile
Bine ca zboara si....insectele !
Postat 28 February 2015 - 11:26 PM
Mihai_supy, la 28 February 2015 - 11:18 PM, a spus:
uf ce ne mai fierbe nenea Big....
Cu o luna inainte veti afla, conform obiceiului. Mai are omul si altele pe cap! Nu am vorbit, dar sunt aproape sigur, atat cat il stiu. :drinks:
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
Postat 30 April 2015 - 03:14 PM
Merg pe ideea ca nu e o gluma:
http://www.rhcforum....un-to-fly-2015/
http://www.rhcforum....un-to-fly-2015/
Marian VL, la 30 April 2015 - 03:05 PM, a spus:
Dragi colegi mai intreb si eu..se mai tine ceva la RR ??eu tot ma pregatesc de o sapptamana....
planoarele mele http://www.rhcforum....lanoarele-mele/
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 30 April 2015 - 05:51 PM
renatoa, la 28 February 2015 - 08:13 PM, a spus:
cum sa nu se tina, va fi etapa de "campionat ARA" :D
Spatiu aerian segregat complet pana la autostrada ! :good:
Spatiu aerian segregat complet pana la autostrada ! :good:
Confirm ca spatiul este segregat
Babos Andras Sandor
Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro