Modelism - RHC Forum: pozitie pack - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

pozitie pack tri,quad,hexa,octo

#1 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 03 February 2014 - 09:01 PM

De ceva vreme ma freamata o intrebare. Am observat ca toata lumea, in mare parte, alege sa puna packul deasupra dronei. DE CE ? Am tot cautat pe toate forumurile raspuns la intrebare si nu am gasit nicicum. Luand-o logic, nu ar fi mai ok ca pozitia acumulatorului sa fie cat mai jos ? gen, deasupra gimbalului sa zicem. Astfel drona ar avea CG-ul cat mai jos rezultand mai multa stabilitate si control . Corect ? Care este motivul pentru care toata lumea alege sa puna packul in partea superioara ?
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 03 February 2014 - 09:26 PM

Nu fi sigur ca toata lumea alege asa, cum nu toti zboara cu gimbal, mai nou interzis :p

Daca ai gimbal nu mai ai loc de unica baterie, ca sa o pui si pe ea si gmbalul in centru, si nu prea se complica lumea sa puna doua baterii in laterale, desi ar fi de preferat.
Pe urma, prea multa greutate jos duce la efect de pendul, CG-ul ar fi de preferat sa fie, ca si accelerometrul, in planul elicilor. Daca ai camera jos, bateria sus ma irca CG-ul si compenseaza.

Nu cred ca ai cautat destul, exista topice pe tema asta, si unul chiar cu niste concluzii rizibile... ca cica daca pica, sa fie CG-ul mai sus, sa se intoarca sa pice cu camera in sus :D
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 03 February 2014 - 11:30 PM

God damn ! Nimic n-am gasit ! Eu sincer ma gandeam la principiul elicopterelor. Toata greutatea este distribuita sub platoul ciclic, dar , ce-i drept ...e o idee si asta cu aterizatul pe spate pentru "siguranta" camerei. Si da, 80% din ce am vazut erau cu packul peste planul elicilor iar privind gimbalul ...ce te impiedica sa il pui sub pack ? Se modifica suportul lui cu niste distantiere, se moteaza niste craci mai lungi ca deh, e de preferat sa nu aterizam pe gimbal ( $ ) si ala e ! De packuri in lateral nu m-am interesat, recunosc.
0

#4 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2085
  • Inregistrat: 16-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 04 February 2014 - 08:21 AM

Nu stiu cum e la altii dar iti zic la mine... am un frame cu posibilitatea fixarii pack-ului deasupra dintr-un singur motiv:
Gimbablul e fixat pe 4 cubulete de gel antivibratii, in compresie.. si nu poate fi intors cu "rotile" in sus la fixarea pack-ului. Se deface/rupe gelul sub greutatea gimbalului.

Aceasta postare a fost editata de icsss: 04 February 2014 - 08:21 AM

0

#5 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1247
  • Inregistrat: 17-April 09
  • Interests:aeromodelismul-zbor liber-F1A

Postat 05 February 2014 - 12:39 AM

Vezi postareashogi, la 03 February 2014 - 09:01 PM, a spus:

De ceva vreme ma freamata o intrebare. Am observat ca toata lumea, in mare parte, alege sa puna packul deasupra dronei. DE CE ? Am tot cautat pe toate forumurile raspuns la intrebare si nu am gasit nicicum. Luand-o logic, nu ar fi mai ok ca pozitia acumulatorului sa fie cat mai jos ? gen, deasupra gimbalului sa zicem. Astfel drona ar avea CG-ul cat mai jos rezultand mai multa stabilitate si control . Corect ? Care este motivul pentru care toata lumea alege sa puna packul in partea superioara ?

Din comoditate,se schimba mai usor.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro