Ma gandesc la o tematica: SCALE ! Cat mai multe modele replici,modele F4C,constructii proprii,....asa,fara fandoseli.
CREATIVITATEA ROMANEASCA IN ACTIUNE ! Demonstratii cu motoare noi( fac eu cateva standuri de probe),simpozion cu tema " putem sau nu putem face constructii proprii;bazele calculului aeronautic pentru modele",cercetari stiintifice......si nu in ultimul rand : Macroacrobatia ! Benzinare fioroase ,acrobatie! Idei sunt,amatori sunt,teren este, cazare este, papica facem!
ACEASTA ESTE O IDEE BUNA ! BINE FACEM.....BINE PRIMIM !
Intalnirile anului 2014 Intalniri, competitii 2014
Postat 22 May 2014 - 09:03 AM
Si eu vin. Acrobatul meu mare e inca rupt in doua si cu timpul liber e problema. Oricum nu am loc in masina si cel mai naspa nu am ce arata cu el. Numai un zbor lejer fara fite. :blush: Poate aduc Beaver-ul de 2.5m. Dar numai daca incape Guppy-ul si Arcus-ul. La astea nu renunt. Mai bine o las pe doamna acasa. :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de catamures: 22 May 2014 - 09:04 AM
Statie: Turnigy 9xAERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2mHELI: Angel 300, LRP Disco Hornet, clona SYMA 107AUTO: CARSON CPT 27cc, LRP Blast S10 TX
Postat 22 May 2014 - 10:45 AM
Fac inscrieri pentru zbor cu Cessna 182 3 m/50cmc( bineinteles pe raspunderea mea !- oricum zboara singura!). E singurul model care e oarecum scale si nu da batai de cap.Daca nu batem la Copaceni recordul de pilotare "Strutzocamila",adica minim 15 zburatori,incercam in august ; stacheta la 20 piloti in 15 minute :unsure:
Bine ca zboara si....insectele !