Modelism - RHC Forum: Intalnirile anului 2014 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Intalnirile anului 2014 Intalniri, competitii 2014

#1 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 01 February 2014 - 09:04 PM

Deschid acest topic in sepranta ca toti organizatorii de intalniri sau competitii sa-si anunte din timp intentiile cu privire la organizarea evenimentelor aeromodelistice din acest an.
Sper ca anul acesta participarea la intalnirile ce vor avea loc sa fie mai numeroasa decat in anii precedenti iar evenimentele sa nu se mai incalece.

Va doresc tuturor zboruri line !
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 01 February 2014 - 09:34 PM

Flower Power Brasov, 11-12 Aprilie cad Floriile, nu ? :)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 02 February 2014 - 11:56 AM

Se confirma.Din 11 pana in 13 aprilie. Intalnire open pe Sanpetru si panta Lempes. Loc pentru 120 zburatori.Permisa evolutia simultana cate
3 modele sub 2 kg/ electrice, 2 modele motorizate sub 5kg max 26 cmc si cate un model peste 6 kg 26-170 cmc .Organizatori Adyc &Dream Team Bucuresti, Aeroclubul Brasov,FlyPolGoatFlyingKettle&DiabeticsFlyGroup.Conditii asemanatoare 2013.Detalii pe postare FlyFlowerPower 2014.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#4 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 February 2014 - 12:25 PM

http://imageshack.com/a/img571/821/2l32.png
0

#5 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 03 February 2014 - 07:53 AM

ataaaattttt!!!

FFP - 2014 :drinks:

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#6 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 03 February 2014 - 08:33 AM

Vezi postareaALLEN, la 03 February 2014 - 07:53 AM, a spus:

ataaaattttt!!!

FFP - 2014 :drinks:

Buey ... cum atat ? .. :pardon: :angry2:
Or sa mai fie si altele ( intruniri ) la fel de spectaculoase si .... traditionale .. adica
cu produse traditionale ( capre, slana, fasole cu ciolan ..... tiramitsu ... etc ! ) functie de zona !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#7 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2014 - 11:16 AM

http://www.gandul.in...prilie-12010963

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/26306/12010963/1/temperaturi.jpg
0

#8 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 20-August 06
  • Interests:aeromodele

Postat 03 February 2014 - 01:14 PM

Vezi postareaflypol, la 02 February 2014 - 11:56 AM, a spus:

Se confirma.Din 11 pana in 13 aprilie. Intalnire open pe Sanpetru si panta Lempes. Loc pentru 120 zburatori.Permisa evolutia simultana cate
3 modele sub 2 kg/ electrice, 2 modele motorizate sub 5kg max 26 cmc si cate un model peste 6 kg 26-170 cmc .Organizatori Adyc &Dream Team Bucuresti, Aeroclubul Brasov,FlyPolGoatFlyingKettle&DiabeticsFlyGroup.Conditii asemanatoare 2013.Detalii pe postare FlyFlowerPower 2014.

Abia acum am vazut asta. Stiu ca e doar o coincidenta, dar inca de anul trecut a fost programata întrunirea Albert Ziegler de la Codlea. Mă văd nevoit să renunț la ea din cauza asta. Pe viitor tineti cont de cont de ce intruniri s-au desfasurat de-alungul anului.
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#9 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2014 - 01:53 PM

Problema este ca Fly Flower Power, intotdeauna va avea alta data fiind legata de sarbatoarea Floriilor.
0

#10 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2014 - 02:28 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 03 February 2014 - 01:53 PM, a spus:

Problema este ca Fly Flower Power, intotdeauna va avea alta data fiind legata de sarbatoarea Floriilor.

Asta nu e problema mea.
Trebuie avut in vedere sa nu ne stricam evenimentele.
Cel de la Codlea este in primul wickend din aprilie, cu rezerva reprogramarii in caz de conditii meteo nefavorabile.
Ma oftic pentru ca se pierd fonduri si sustinerea autoritatilor publice obtinute cu greu.
Ramaneti prietenii mei si nu faceti din asta un subiect de cearta.
Eu voi fi prezent la Sânpetru alături de voi.

Aceasta postare a fost editata de nicajohn: 03 February 2014 - 02:29 PM

pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#11 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2014 - 02:38 PM

Vezi postareanicajohn, la 03 February 2014 - 02:28 PM, a spus:

Asta nu e problema mea.
Trebuie avut in vedere sa nu ne stricam evenimentele.

Cel de la Codlea este in primul wickend din aprilie, ...

Deja vu... :) RR 2013

primul we din aprilie nu e cumva 4-5, o saptamana inainte de FFP ? deci nu s-ar suprapune ... :unsure:
0

#12 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8324
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 03 February 2014 - 02:59 PM

Adyc a deschis acest topic cu cele mai bune intentii astfel incat cei care organizeaza evenimete sa le anunte si coordoneze din timp. Toate sunt acum, la inceput de an, in faza de intentie/pregatire, asadar acum se pot suprapune cel mult intentiile.

Eu zic ca noi, chibitii, sa-i lasam pe cei care muncesc si fac aceste intalniri sa se puna de acord fara sa le umflam topicul degeaba.

Vezi postareaadyc, la 01 February 2014 - 09:04 PM, a spus:

Deschid acest topic in sepranta ca toti organizatorii de intalniri sau competitii sa-si anunte din timp intentiile cu privire la organizarea evenimentelor aeromodelistice din acest an.
Sper ca anul acesta participarea la intalnirile ce vor avea loc sa fie mai numeroasa decat in anii precedenti iar evenimentele sa nu se mai incalece.

Va doresc tuturor zboruri line !

0

#13 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2014 - 03:09 PM

Multumesc moderatorului.
Două evenimente la distante in timp si spatiu asa de scurte nu sunt ok.
Subliniez încă o dată faptul că Fly pol este prietenul meu si nu doresc o dispută pe aceasta tema.
Gasim o cale de mijloc.
0

#14 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 February 2014 - 06:49 PM

Vezi postareanicajohn, la 03 February 2014 - 03:09 PM, a spus:

..... Fly pol este prietenul meu si nu doresc o dispută pe aceasta tema.

Prietenia e baza !

Despre data desfasurarii Fly Flower Power in anii ce urmeaza , eventualele reclamatii la .... Patriarhie !

Important este ca poate pentru prima data pe forum, AdyC a deschis un topic util ce poate fi un punct de plecare
in aranjarea datelor unor evenimente .

Deja doua din ele posibil vor avea o programare alternativa - un an DA un an BA .. pentru a evita inflatia de intruniri intr-un an
si aplicand totodata principiul " Mai rarut mai dragut ! "

Bine este de continuat cu postarea intentiilor organizarii evenimentelor cu traditie .. asta daca bineinteles s-au inclus deja in programul
anului in curs !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 03 February 2014 - 06:53 PM

0

#15 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5156
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 03 February 2014 - 09:12 PM

.pai cum reusiti fratilor. Primele doua intalniri anuntate..si era cat pe ce sa le suprapuneti...

Sper sa nu se repete ce s-a intamplat anul trecut, si sa suprapuneti, iarasi, doua evenimente..unul vechi si consacrat cu unul, care e facut de oameni consacrati!!...

Sa va bucurati cat de mult puteti de zboruri...Eu o sa vin la cat de multe oi putea. La cele de la Brasov, daca o sa fiu sanatos, si pe acasa, o sa fiu sigur, macar pentru zborul la panta.

Ce vreau sa anunt, e ca Clubul CSM Buzau o sa organizeze o adunatura de 1 Decembrie. O sa incerc sa o facem antionala, macar anul asta. Pe campul de la Buzau sau de la Costesti. Numai vremea si vremurile sa fie ok.
0

#16 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2648
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 03 February 2014 - 10:47 PM

La noi, se zvoneste ca au sa inchida aeroportul local ca sa-l reconstruiasca. Ar fi o buna oportunitate sa organizam ceva, pe pista mare. Daca nu gasim un capat liber si de-a latul noua ne-ar fi suficient, dar: 'daca vreti aprobari, sponsorizari..., faceti eveniment nu miuta.' Adica, veniti cu propunere, inscrieti-o in calendarul oficial, si va faceti si voi planul anual de participare coompetitionala. Problema este ca noi nu prea suntem dusi la biserica, am fi citiva zburatori, da daca-i trimit pe toti la fotograf, doctor sportiv si donatii catre FRMD, i-mi cam dispar musterii.

Constat ca noi nu avem acces la 'evenimentele' FRMD-istilor, reversul insa nu e valabil.
0

#17 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3949
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 03 February 2014 - 11:14 PM

Ceva stiri despre RR 2014?Eu abia astept.http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif
0

#18 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 04 February 2014 - 11:38 AM

Vezi postareaCiprian97, la 03 February 2014 - 11:14 PM, a spus:

Ceva stiri despre RR 2014?Eu abia astept.http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif

Si eu.
DT
0

#19 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1246
  • Inregistrat: 17-April 09
  • Interests:aeromodelismul-zbor liber-F1A

Postat 04 February 2014 - 10:45 PM

Nu uitati sa faceti cerere cu 45zile inainte,ca sa puteti zbura.
0

#20 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2014 - 08:33 AM

Cu tot respectul bine ar fi ca acest topic sa ramana doar pentru ca cei care au organizat intruniri si in anii precedenti
sa isi poata anunta intentia reeditarii sau anularii pentru anul in curs a intrunirilor devenite deja traditie .
Bineinteles se pot anunta si eventuale noi intruniri ..... in premiera .

Orice alte comentarii admirative sau nu, pro sau contra , nu fac decat sa fie mai greu de urmarit prin multimea de posturi
a elememntelor esentiale : Evenimentul si data planificata ..

Odata puse " la vizier " pot urma negocieri intre organizatori pentru a nu se deranja reciproc .. evident cu argumente
sustinute de catre fiecare .

Nu trebuie uitat ca anumite evenimente sunt indragite de toata suflarea aeromodelistica din tara, alte intruniri
sunt evitate de catre o anumita parte a colegilor pe motive expuse de-a lungul anilor si care tin in principal de
siguranta de zbor - nu inseamna ca militeaza pentru desfiintarea lor .. toata lumea trebuie sa se poata distra intr-o zi
mai ales daca e sarbatoare legala cu zile libere ( 1 Mai , Florii, Ziua Nationala etc )

Asa ca ... un film de actiune cu zburatori chinezi poate "rula" la Hollywood Multiplex in aceeasi zi cu piesa " Zbor deasupra unui cuib de cuci " la Nationalul din ... Cluj sau Bucuresti sau ... FARA PROBLEME !

Doamne Ajuta sa fie un an mai bun .. din toate punctele de vedere !
0

#21 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2014 - 08:40 AM

Imi cer scuze pentru evenimentul de la Codlea, dar nu il gasesc anuntat pe nicaieri (poate imi scapa mie) iar evenimentul Fly Flower Power a fost anuntat inca de anul trecut. Mai exact, unde a fost anuntat evenimentul de la Codlea si in ce perioada a fost stabilit? Poate gasim o solutie caci tocmai asta e idea acestui topic, sa ne anuntam intentiile si sa ne intelegem omeneste.

Doresc sa mai anunt un eveniment aeromodelistic si anume, Aeropower High Fly-Free pentru perioada 29-31 mai sau 5-7 iunie. Data exacta va fi stabilita in functie de starea vremii. Evenimentul va avea loc pe modelodromul de la Adunatii Copaceni (colegii mei vor veni cu detalii amanuntite cu privire la locatie), iar organizatorii sunt urmatorii: Aeropower, DreamTeam si Red Sky. Mizam pe sustinerea logistica si a sfaturilor constructive din partea prietenilor nostrii de la Brasov , Sacele , Cluj, Arad si a altor organizatori cu experienta.

Fiecare eveniment va avea topical lui in care puteti sa comentati, sa dati sfaturi sau sa faceti reclamatii asa ca va rog sa pastram acest topic doar pentru anuntarea evenimentelor anului 2014.

Va multumesc pentru intelegere!
0

#22 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2014 - 12:20 PM

Evenimentul de la Codlea a fost conceput să se desfasoare in apropierea datei de 9 aprilie, data la care s-a nascut Albert Ziegler primul aviator și constructori de avioane din Brașov.
Anul trecut întrunirea a fost pe data de 7 aprilie și era logic ca in fiecare an sa se petreaca acelasi lucru. Cei care au fost prezenti pot confirma ca au fost invitati si în 2014.
Nu am anunțat pe internet, considerând că este prea devreme.
Momentul desfasurarii evenimentului de la Sanpetru oscileaza de la un an la altul, in functie de data sarbatorii Floriilor. Din aceasta cauza se intampla sa intre peste alte evenimente.
E pacat sa pierdem evenimente de acest gen, indiferent de amploarea lor.
Vă rog să nu vă panicați, găsim noi o solutie.
Eu sigur voi fi prezent la Sanpetru.

Aici puteau fi gasite informatii despre intrunirea A Z
http://www.rhcforum....__1#entry639199

Aceasta postare a fost editata de nicajohn: 05 February 2014 - 12:22 PM

0

#23 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2014 - 06:57 PM

AeropowerHighFlyFree.FlyPol prezent,oricand se va tine.Contribuim la organizare cu un ceaun de fasole cu ciolan pentru 100 de combatanti.
0

#24 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2014 - 09:41 PM

Ei, uite asta atitudine.
Multumesc Dorine.
Esti primul pe lista de invitati. (numai cu modele sub un kil :) )
0

#25 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2648
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 09 February 2014 - 05:01 PM

Intrebari pentru organizatorii de intilniri 2014:

Nu v-ati dori sa schimbati ceva in modul cum relationam noi cu FRMD-ul ? Va asteptati in continuare la noi initiative benefice din partea federatiei ?

Argumente:
- noi nu avem acces (decit in tribuna) la evenimentele FRMD, reciproca nu e insa valabila. Asta nu se intimpla pentru ca le-a scris-o Moise in regulament, asta se intimpla pentru ca 'oficiosii' asa vor, si nu vor s-o schimbe. (e drept ca in regulamentul nostru scrie si despre celalalt obraz, da eu m-am cam saturat). Ei se aduna si-si reglementeaza ce vor cind vor, n-am putea avea o reactie nu fata de sportivi, da fata de oficiali? Cel putin sa le raspundem cu acceasi moneda ?

- dupa ajutorul primit la ordinul 8 (ia recunoasteti cinstit pe care de p'aicea v-au consultat in prealabil), nu am putea 'boicota' orice referire la federatie oficiali, si la evenimentele lor ? asa cum se face cu multe alte referinte interzise pe RHC?
0

#26 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 February 2014 - 05:54 PM

Ba da Vlad1, am putea ... dar cati dintre aeromodelisti vor merge pana la capat? Aminteste-ti ca traiesti in tara lui Brutus.
0

#27 Useril este offline   vasipop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1173
  • Inregistrat: 31-January 12
  • Interests:Aeromodelism cu sau fara motor, Fotografia

Postat 09 March 2014 - 06:08 PM

Astăzi, de comun acord cu sponsorul am stabilit data pentru CUPA ZIZIN Heli ediţia 2014.
Ne-am hotărât pentru data de 12-13 iulie. Evident sâmbătă şi duminică. Participanţii pot veni de vineri după ora 16.00

Cu stimă: POP Vasile-Petre
NU POT nu există în vocabularul aeromodelistului.....
0

#28 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2014 - 06:30 AM

1 august 2014. Va fi ziua dezamagirilor ? Oricum eu rezerv terenul pentru zbor aeromodele ,chiar de ar fi sa zbor numai insotit de membrii FP Aerogrup. Asteptam provincia :rolleyes:
0

#29 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5156
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 22 May 2014 - 07:11 AM

Pai daca se va tine la inceputul lui august ceva la Sametru, eu sa vin. Dar pana atunci mai este...
0

#30 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2014 - 07:37 AM

Vezi postareaMihai_supy, la 22 May 2014 - 07:11 AM, a spus:

Pai daca se va tine la inceputul lui august ceva la Sametru, eu sa vin. Dar pana atunci mai este...

Se tine,iubitule! Ai timp sa te antrenezi! Si ce daca zburam numai noi doi? Cate 24 zboruri fiecare! Bagam si o tocanitza de vara.Aducem si cateva .....caprine :pardon: :girl_devil: :angel: Le punem....sa ne aduca modelele pierdute prin ierburi :give_rose:
E putin devreme insa ,dupa Aeropower Copaceni,vremea va trece ca un vis!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro