Modelism - RHC Forum: construim case lemn (dar si alte tipuri) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

construim case lemn (dar si alte tipuri) casa 75 mp la cheie 29.990 euro

#1 Useril este offline   smeagle 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 154
  • Inregistrat: 28-November 10

Postat 31 January 2014 - 09:11 PM

Construim case lemn dar si caramida sau bca , la pretul de 420 euro/mp materiale incluse , la cheie (necesita doar mobila) , include boiler apa calda, semineu si toate instalatiile , sau pachet casa 75 mp + teren 500 mp + gard - 49.990 euro (pretul include si centrala electrica sau pe gaz sau semineu, montajul fosei si putul) , in Ciorogarla , Ilfov , dar construim si in alte zone , avem si proiectant , lucram curat si ingrijit , durata casa lemn 2-3 luni maxim .

0762.612.452 sau ingrazvan@yahoo.com (este si mess)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 23.JPG
  • Imagine atasata: 05.JPG
  • Imagine atasata: 09.JPG

0

#2 Useril este offline   ursache74 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 77
  • Inregistrat: 17-April 09
  • Interests:Tel: 0786.126.998

Postat 02 February 2014 - 08:19 PM

Vezi postareasmeagle, la 31 January 2014 - 09:11 PM, a spus:

Construim case lemn dar si caramida sau bca , la pretul de 420 euro/mp materiale incluse , la cheie (necesita doar mobila) , include boiler apa calda, semineu si toate instalatiile , sau pachet casa 75 mp + teren 500 mp + gard - 49.990 euro (pretul include si centrala electrica sau pe gaz sau semineu, montajul fosei si putul) , in Ciorogarla , Ilfov , dar construim si in alte zone , avem si proiectant , lucram curat si ingrijit , durata casa lemn 2-3 luni maxim .

salut,
pune mai multe informatii si poze la georgeneagoe1@yahoo.com
multumesc
0

#3 Useril este offline   COObra 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 08-August 13

Postat 05 February 2014 - 01:21 PM

cand cautam sa imi fac casa de lemn nu gaseam sa dau cu tunul.
eu stau in ciorogarla, daca nu e mare deranjul, as vrea sa vin si eu sa vad una. cand s-o putea.
daca da, astept ceva date de contact pe pm. eventual si zona.
multumesc.
0

#4 Useril este offline   MR-JW 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 530
  • Inregistrat: 15-May 10

Postat 05 February 2014 - 05:33 PM

Cand am cautat eu sa-mi fac casa de lemn mi-am luat teapa de 7000EUR cu contract si factura, si de 4 ani stau prin tribunale.
0

#5 Useril este offline   smeagle 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2014 - 08:07 PM

am sa va las datele de contact , dar le aveti si in primul post , numarul de telefon si adresa de e-mail , la noi ce e in gusa si-n capusa , totul transparent , plata pe etape , dar oricum se desfasoara repede treaba , desi noi nu folosim cuie , noi folosim autoforante pentru lemn ... deasemenea mergem sa cumparam impreuna ce gresie doreste clientul , ce faianta , ce usi , etc , noi ne ocupam de transportul materialelor .
0

#6 Useril este offline   steelmind 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 934
  • Inregistrat: 17-December 13
  • Interests:Materie de orice natura, Arhiectura, Design de produs,

Postat 22 March 2014 - 06:48 PM

[quote name='smeagle' timestamp='1391195482' post='713347']

[/quote

Intrebari: 1) cu fundatie sau fara fundatie in acest pret ? daca cu, ce adancime are fundatia si cat este soclul? din ce lemn este structura ? ce umiditate aproximativa are ? este lemnul de structura tratat ? daca da, impotriva a ce si in cate straturi ? ce termoizolatie are casa (ce material, ce grosime, cu/far folie etc) ? ce tabla pentru casa (grosime, vopsita cuce, garantie cati ani etc ) ? ce garantie de buna executie acorzi si pentru cat timp ? etc, etc, etc.....
0

#7 Useril este offline   smeagle 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2014 - 12:05 PM

la acest pret este cu fundatie de beton , 90 cm adancimea de fundare si 45 cm elevatia (ce depaseste aceste cote se calculeaza si se adauga ca si diferenta) , lemnul este brad/molid ce se gaseste pe piata , umiditatea de la depozit (daca se doreste se duce la uscat, dar nu vad de ce ) , tratament impotriva cariilor , in pereti se foloseste vata minerala 15 cm si la exterior polistiren expandat 10 cm eps70 minim , cu folie , sistem acoperis Borga (0,45 mm grosime si detalii + garantia acoperisului o primiti de la ei , inclusiv montajul) , garantie 2 ani la ce executam noi ... sper ca am raspuns in mare la toate intrebarile ...
0

#8 Useril este offline   smeagle 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 April 2014 - 08:58 PM

construim in Ciorogarla sau zona cu pretul de 30 euro/mp la rosu pe nivel zidarie sau lemn
0

#9 Useril este offline   smeagle 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 May 2014 - 10:32 PM

sau alte preturi incepand cu : 25 e/mp la fundatie , 25 E/mp la casa lemn , 30 la zidarie , 220 e/mp la cheie , si alte lucrari , garduri , fose , finisaje interioare , montaj termosistem etc etc, exemplu casa 70 mp cu fundatie beton,parter si pod incepand cu 26.000 euro la cheie , putem sa va ajutam si cu proiectul si cu teren in zona (cunoastem mai multi proprietari)

Aceasta postare a fost editata de smeagle: 01 May 2014 - 10:36 PM

0

#10 Useril este offline   smeagle 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2014 - 10:01 PM

construim si gratare de piatra si cu miniterasa

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Fotografie0088.jpg