La aceasta legatura gasiti o diorama realizata de domnul Dr. Aksar Alguhan, reprezentand o mica pauza luata de soldati germani la un bunker de MG, bunker des intalnit pe toate fronturile germane in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
Multumim domnului Dr. Aksar Alguhan.
Pagina 1 din 1
Diorama Tobruk Pit o realizare de exceptie
Postat 21 April 2003 - 04:04 PM
Frumos!
Ce dimensiuni are lucrarea?
Ca curiozitate, cum se intretine o astfel de diorama? O tineti acoperita? O aspirati de praf? :huh:
Ce dimensiuni are lucrarea?
Ca curiozitate, cum se intretine o astfel de diorama? O tineti acoperita? O aspirati de praf? :huh:
=== The Matrix is YOU ===
Postat 10 May 2003 - 11:57 AM
Marimea dioramei este in jur de 25 la 25 cm. Fiecare figurina de 1/35 este de 54 mm.
Pentru intretinerea dioramei am construit si o vitrina, ca un acvariu care vine etans deasupra lucrarii. Dar pentru dioramelor de alte forme (rotunde) n-am ce face. Am o vitrina in cabinet unde pot intretine dioramele. Pentru aspiratie se vind aspiratoare speciale. Dar nu am unul. Mai bine sa realizez alte diorame decit sa fac curatenie.
Pentru intretinerea dioramei am construit si o vitrina, ca un acvariu care vine etans deasupra lucrarii. Dar pentru dioramelor de alte forme (rotunde) n-am ce face. Am o vitrina in cabinet unde pot intretine dioramele. Pentru aspiratie se vind aspiratoare speciale. Dar nu am unul. Mai bine sa realizez alte diorame decit sa fac curatenie.
Postat 14 May 2003 - 11:12 AM
Frumoasa executia, insa o mica nelamurire: sunt cam lucioase personajele.
nu stiu daca din cauza fotografiilor....
Ati folosit lac mat pentru acoperire?
nu stiu daca din cauza fotografiilor....
Ati folosit lac mat pentru acoperire?
Vizitati colectia mea de machete statice
Postat 21 May 2003 - 11:13 AM
Da am folosit lac mat. Fotografiile sint facute cu o camera web sub citeva becuri, aþa ca e normal sa se vede lucios. N-am inca tehnologia de unei camere digitale :rolleyes:
Postat 21 May 2003 - 11:50 AM
Pai hai sa-i facem niste poze sanatoase, ca arata superb! Rivalizeaza cu niste diorame de pe Armorama!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 22 May 2003 - 10:39 AM
Cu interes!!!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 19 June 2003 - 09:06 AM
Tare de tot! Imi place mult si ma ambitioneaza sa pot si eu candva sa fac asa ceva.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1