RC CRAWLING CHALLENGE Etapa 01 Feb 2014
Postat 09 February 2014 - 04:57 PM
sibo, la 09 February 2014 - 10:56 AM, a spus:
Salut,
Un axial wraith poate intra in calcul?
Un axial wraith poate intra in calcul?
Cum zice si Mishu, e mai mare decat un crawler si n-o sa poti trece de porti cu el.
Dar il poti aduce cand o sa iesim cu masinile la un trail run (la o padure, ceva, pe poteci :) ). Wraith e un rock racer, o sa fie super de iesit cu el la trail. Doar sa se duca vremea nasoala de afara si sa se usuce si pe jos.
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra
-->> My YouTUBE channel <<--
Postat 09 February 2014 - 09:34 PM
costash, la 09 February 2014 - 04:57 PM, a spus:
Cum zice si Mishu, e mai mare decat un crawler si n-o sa poti trece de porti cu el.
Dar il poti aduce cand o sa iesim cu masinile la un trail run (la o padure, ceva, pe poteci :) ). Wraith e un rock racer, o sa fie super de iesit cu el la trail. Doar sa se duca vremea nasoala de afara si sa se usuce si pe jos.
Multumesc pentru rapunsurile prompte.
O sa venim cu placere. Masina este a fiului meu.
Axial Wraith
Postat 10 February 2014 - 12:26 AM
Daca vreti, puteti veni si la concursuri, mai vine lumea si cu alte genuri de masini (camioane, etc). Doar ca nu stiu daca o sa poata participa efectiv in concurs.
Cine stie, daca vedeti, poate va cuprinde si microbu de crawling :)
Cine stie, daca vedeti, poate va cuprinde si microbu de crawling :)
Postat 13 February 2014 - 09:48 PM
Pro! Vin sa va arbitrez iar si sa rad cand va rasturnati de 4 ori in acelasi loc :D