ViorelX, la 26 March 2014 - 08:49 AM, a spus:
Asa deci, din cauza unor dobitoci care nu inteleg ce inseamna libertatea avem de suferit acum toti aeromodelistii din tara.
Eroare .. voi intelegeti gresit libertatea ! .. vezi cum e tratata situatia in tarile civilizate ( de ce crezi ca motociclistii de Enduro vin in muntii nostrii ? - pentru ca la ei nu au voie - asta legat de mersul cu masina pe camp fara permis peste graul, porumbul sau rapita fermierului ).
Acum cativa ani proprietarul unei vile din apropierea terenului de la Adunati si-a manifestat nemultumirea ca dupa
o anumita ora ( pranz ) nu se poate odihnii din cauza zgomotului de la benzinare - nemultumire manifestata catre unul din aeromodelisti - eram de fata .
Adevarul este ca dupa acea ora soarele obliga la schimbarea culoarului de zbor si se zbura aproape de casa lui daca nu chiar pe deasupra .
Am spus colegilor de la terenul de zbor si reactia unora a fost exact ca a ta ... " un dobitoc, aici e proprietate privata si
fac ce vreau " ... oricum nimeni nu a luat in serios treaba ..
Asta in conditiile in care el nu isi terminase constructia si nu locuia acolo .. doar venea sa mai lucreze una alta la casa si probabil dupa masa baga cate un nani mic ... numa ca nu il lua somnul de la baraiala motoarelor .. 50 cc, 110 cc ..
Nu stiu ce se va intampla cand se va muta la casa noua si daca nu se va limita cu exprimarea nemultumirii doar catre colegii
de zbor si va merge la autoritati .. eu zic ca si MlGore .. " .. nasol pentru ei .. "
Sper ca la urmatorul eveniment organizatorii sa dea dovada de diplomatie si sa il invite si pe respectivul la un mic , carnat, la un suc ... ceva acolo .. si eventual sa ii dea si o diploma de suportabilitate si buna vecinatate .. mai ales ca are si copii si probabil vor fi bucurosi de o diploma .. am inteles ca omul e destul de dezghetat la minte doar ca trebuie bagat inseama putin .
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 26 March 2014 - 09:36 AM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !