ALLEN, la 23 January 2014 - 10:18 PM, a spus:
Da, suntem intr-o tara balcanica, unde totul e posibil ! Da, la noi se poate face o asigurare. Si mi-a spus un "baiat destept" din asigurari in 2012: "tu poti sa-ti faci orice asigurare vrei, si vei gasi companii fericte sa te asigure si sa-ti promita marea-cu-sarea in caz de accident, dar care o sa-ti refuze cererea de despagubire atata timp cat ceea ce denumesti tu aeronava nu exista in acceptiunea legii". Punct.
In rest discutam discutii si vorbim vorbe. Optiunile sunt simple si clare. Daca socotim Ordinul ca fiind un afront adus libertatii individului de a-si desfasura activitatea recereeativa de weekend in tihna, avem optiunea de a protesta legal impotriva ei, si de a avea sansa, eventual, ca un reprezentant al electoratului sa ia in discutie Ordinul in parlament si senat, sa ceara lamuriri suplimentare si sa propuna modificari ale Ordinului. Business-urile afectate de acest Ordin au oportunitatea de a cere suspendarea, modificarea sau anularea Ordinului in contencios administrativ, proband cu inscrisuri ce dovedesc caracterul restrictiv si opresiv al Ordinului, si chiar prin contestarea acestuia la Oficiul Concurentei.
De asemenea, se poate cere o luare de pozitie de la orice institutie de invatamant superior vis-a-vis de ingradirile in dezvoltarea robotilor aerieni. Cu atat mai mult cu cat fraza care deschide motivatia Ordinului se refera la, citez "dezvoltarea continua a industriei aeronautice".
Probabil e evidenta lipsa din expoze-ul de mai sus a FRMd. DPMDV, desi sunt om si supus greselii, e o colectie de oameni nostalgici dupa statiile lor RDG-iste, cu antene lungi si stegulete cu frecventa afisate la vedere, care fac caz de eroziunea evidenta a piedestalului generata de tehnologia moderna. Inapoi in '87 mi-au refuzat o diploma de locul doi la un concurs prin prisma inapartenentei la un club, asa ca ranchiuna mea s-ar putea sa aiba radacini adanci in timp, si sa-mi afecteze obiectivitatea. Dar totusi, in 36 de ore puteau sa vina si ei cu o luare de pozitie vis-a-vis de subiect.
Multumesc pentru rabdarea de a-mi citi diatriba.
Para.