Modelism - RHC Forum: Vand imprimante 3D/printari 3D - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Vand imprimante 3D/printari 3D

#1 Useril este offline   zapprae 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 03-January 14

Postat 06 January 2014 - 01:24 PM

La multi ani tuturor, pe 2014!

Pentru cei ce vor sa-si confectioneze singuri diferite piese necesare activitatii de modelism, ofer imprimante 3D, cu preturi incepand cu 2400 lei/buc. Evident, ma refer la imprimante gata de lucru, reglate si testate functional.

Celor care doresc, le pot confectiona orice piese cu dimensiunile maxime/buc, de 200x200x200 mm, din ABS sau PLA. Rezolutia minima a injectarii, intre 0.1 si 0.5 mm. Pentru a le putea confectiona piesele, doritorii vor trebui sa-mi furnizeze una din urmatoarele:
- modelul 3D al piesei, in format .dwg, .dxf sau . stl;
- piesa defecta care trebuie inlocuita sau o piesa similara celei care trebuie contruita;
- schita piesei, de preferat folosind regulile generale ale desenului tehnic, cu cotele corespunzatoare, astfel incat sa o pot proiecta eu in formatul care imi este necesar.

Preturile pentru printare sunt negociabile si vor fi calculate plecand de la greutatea finala a piesei, timpul de lucru necesar confectionarii ei si eventual, timpul care imi va fi necesar pentru proiectarii piesei.

Mentionez ca am confectionat o multime de piese pentru roboti de bucatarie sau pentru masini de tocat carne, care nu s-au defectat pana acum, unele dintre acestea fiind confectionate de mai mult de 1 an. Consider ca mentiunea este utila pentru a va putea face o idee despre rezistenta pieselor confectionate astfel, la solicitari mecanice.

Pe masura ce va veti manifesta interesul pentru propunerile mele, voi reveni cu orice fel de detalii vor fi necesare.
0

#2 Useril este offline   moga77 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 396
  • Inregistrat: 27-October 10

Postat 06 January 2014 - 11:56 PM

Vezi postareazapprae, la 06 January 2014 - 01:24 PM, a spus:

La multi ani tuturor, pe 2014!

Pentru cei ce vor sa-si confectioneze singuri diferite piese necesare activitatii de modelism, ofer imprimante 3D, cu preturi incepand cu 2400 lei/buc. Evident, ma refer la imprimante gata de lucru, reglate si testate functional.

Celor care doresc, le pot confectiona orice piese cu dimensiunile maxime/buc, de 200x200x200 mm, din ABS sau PLA. Rezolutia minima a injectarii, intre 0.1 si 0.5 mm. Pentru a le putea confectiona piesele, doritorii vor trebui sa-mi furnizeze una din urmatoarele:
- modelul 3D al piesei, in format .dwg, .dxf sau . stl;
- piesa defecta care trebuie inlocuita sau o piesa similara celei care trebuie contruita;
- schita piesei, de preferat folosind regulile generale ale desenului tehnic, cu cotele corespunzatoare, astfel incat sa o pot proiecta eu in formatul care imi este necesar.

Preturile pentru printare sunt negociabile si vor fi calculate plecand de la greutatea finala a piesei, timpul de lucru necesar confectionarii ei si eventual, timpul care imi va fi necesar pentru proiectarii piesei.

Mentionez ca am confectionat o multime de piese pentru roboti de bucatarie sau pentru masini de tocat carne, care nu s-au defectat pana acum, unele dintre acestea fiind confectionate de mai mult de 1 an. Consider ca mentiunea este utila pentru a va putea face o idee despre rezistenta pieselor confectionate astfel, la solicitari mecanice.

Pe masura ce va veti manifesta interesul pentru propunerile mele, voi reveni cu orice fel de detalii vor fi necesare.

sal
filament ai la vanzarre?
0

#3 Useril este offline   zapprae 

• Nou venit
  • Pip

Postat 07 January 2014 - 09:02 AM

Vezi postareamoga77, la 06 January 2014 - 11:56 PM, a spus:

sal
filament ai la vanzarre?

Da, am si filament. ABS sau PLA, cu diametrul de 1.75 sau 3 mm, la 25 Euro/ rola de 1 kg, diferite culori (galben, negru, roz, orange, alb, natural, verde, albastru, verde nuclear, bleu, gri, argintiu, auriu, violet). PLA 1.75 sau 3 mm diametru, fosforescent in intuneric, la 50 Euro/ rola de 1 kg. Nylon 3mm diametru, natur, la 40 Euro/ rola de 450 g. HIPS diferite culori (negru, verde, rosu, bleu ciel,alb si galben), 1.75 mm diametru, la 40 Euro/ rola de 1 kg. Trimit numai prin Posta Romana.
0

#4 Useril este offline   moga77 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 January 2014 - 11:17 PM

Vezi postareazapprae, la 07 January 2014 - 09:02 AM, a spus:

Da, am si filament. ABS sau PLA, cu diametrul de 1.75 sau 3 mm, la 25 Euro/ rola de 1 kg, diferite culori (galben, negru, roz, orange, alb, natural, verde, albastru, verde nuclear, bleu, gri, argintiu, auriu, violet). PLA 1.75 sau 3 mm diametru, fosforescent in intuneric, la 50 Euro/ rola de 1 kg. Nylon 3mm diametru, natur, la 40 Euro/ rola de 450 g. HIPS diferite culori (negru, verde, rosu, bleu ciel,alb si galben), 1.75 mm diametru, la 40 Euro/ rola de 1 kg. Trimit numai prin Posta Romana.

Baba Novac?
0

#5 Useril este offline   zapprae 

• Nou venit
  • Pip

Postat 08 January 2014 - 12:23 AM

Vezi postareamoga77, la 07 January 2014 - 11:17 PM, a spus:

Baba Novac?

Targoviste
0

#6 Useril este offline   moga77 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 January 2014 - 09:01 AM

Vezi postareazapprae, la 08 January 2014 - 12:23 AM, a spus:

Targoviste

poze cu imprimanta se poate
0

#7 Useril este offline   zapprae 

• Nou venit
  • Pip

Postat 08 January 2014 - 11:39 AM

Vezi postareamoga77, la 08 January 2014 - 09:01 AM, a spus:

poze cu imprimanta se poate

Din pacate formatul fotografiilor este mai mare decat cei 500k admisi aici. Detalii si 2 fotografii, pot fi vazute pe Mercador, aici:
http://mercador.ro/o...html#1e93f50ad1
0

#8 Useril este offline   mihaighe 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 460
  • Inregistrat: 29-January 10

Postat 20 February 2014 - 01:06 PM

Un rand te printate pentru Mendel au ajuns la mine,recomand cu incredere user serios si punctual :drinks:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro