""Aviatorii se sustin intre ei, iar partea materiala este putin importanta. „Nu de putine ori s-a intamplat ca, in momentul in care trebuia sa ies la zbor, sa ma trezesc cu elicea crapata si sa imprumut una de la un coleg. Mi-a imprumutat-o fara sa clipeasca fara sa-si puna problema ca si a lui se poate stricaâ€, spune Craioveanu. ""
............................
uite ca fac si o modificare
...............................
Chiar fapte frumoase se intampla si sub ochii nostrii. La Brasov am avut o problema cu toba de la motor care s-a desfacut si mi-a rupt elicea. Desi era cea mai buna care o aveam si desi am scos din trusa una de plastic prietenul meu Szabo Miklos -MIKI din Sfantul Gheorghe, ungur de nationalitate, a fugit practic si a venit cu o elice de lemn din cele mesterite dintr-o bucata de fag acasa( eu cele mai bune elicii le-am avut facute de la a la z de mine) probabil ramasa de acum 10 ani cand eram rivali de temut in competitiile de acrobatie. Ia pe asta ca merge bine ! , atat a zis. Mai zic si ca a stat retras alaturi de tatal lui, poate necunoscuti amandoi in valul de aeromodelisti zburatori mondeni.
Va las ca ma napadesc prea multe amintiri!
Aceasta postare a fost editata de Dom*PROFESOR: 06 September 2005 - 10:56 PM