Pagina 1 din 1
America609-Biling Boats
Postat 25 January 2014 - 06:43 PM
De aici incolo urmeaza partea mai migaloasa si pretentioasa. Am studiat moduri de plancare, cea cu impartitul distantatei pe coaste la nr de baghete si cea cu triunghiurile isoscele, dar de la teorie la practica e cale anevoioasa!
Nu ma deranjeaza sa primesc sfaturi din partea celor cu mai multa experienta!
Nu ma deranjeaza sa primesc sfaturi din partea celor cu mai multa experienta!
Postat 10 March 2014 - 09:26 AM
Postat 10 March 2014 - 01:23 PM
bravo , e un model frumos. urmeaza un model schratch-built? dupa 2 kit-uri , e pasul firesc... :drinks:
Postat 12 March 2014 - 12:14 PM
Mersi mersi de aprecieri!
In ce priveste pasul urmator ptr un schratch-built ma tenteaza, dar habar nu am de materiale ce si cum, treb ffff multa rabdare nu ca nu as avea dar....
Deasemenea fara scule bune cam greu de realizat ceva iar nu in ultimul rand cred k iese mai scump in final decat un chit gata cumparat!
In principiu optez tot ptr un chit! Urmatirul va fi poate ceva mai pretentios! Am pus ochii deja!
In rest bafta la treaba!
In ce priveste pasul urmator ptr un schratch-built ma tenteaza, dar habar nu am de materiale ce si cum, treb ffff multa rabdare nu ca nu as avea dar....
Deasemenea fara scule bune cam greu de realizat ceva iar nu in ultimul rand cred k iese mai scump in final decat un chit gata cumparat!
In principiu optez tot ptr un chit! Urmatirul va fi poate ceva mai pretentios! Am pus ochii deja!
In rest bafta la treaba!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1