Da ai dreptate... dar uite cum vad lucrurile...
deja stiu punctele slabe al masinii... si punctele forte... deja stiu ce e cu camberul si incep sa vad diferentele la viraje...
prima data credeam ca who cares un distantier de 2mm... ce fac aia... pai destul de mult... si alea 2-3 grade la camber... mult fac...
masinuta, dupa cate se vede... si-a meritat banii... e bun folosit pe tenerul pentru care a fost proiectat... am facut nazbatii... asta e, am patit-o am reparat-o si o rulez din nou... cu mai multa atentie.
Si daca ies cu o masina sport, gen Audi A4 pe camp, sau fac off-road nu va rezista... la fel si micutul Twister... merge bine... dar nu pe iarba mare, nu pe camp, si nu in skate park. Pe teren cum trebuie, batucit, cu mici hopuri etc... si merge bine inca.
Upgrade? Da... fac... incet... nu doar ce se rupe... stiu si eu... ce cum imi permit... ce vad ca e bine...
Normal ca puneam deja de un DEX... dar serios... cu veniturile medii din RO... rar poti pune cash jos 1400-3000 RON doar pentru o masinuta...
Incet, cu upgradurile nu prea se simte la buzunar... dar dureaza intr-adevar.
Eu spun, ca totusi arata binisor, merge binisor, si voi vedea in curand la o competitie stock... cum se comporta...
Deocamda ce s-a schimbat:
- T Plate... primul cedat... avem noi... 3 pe stock... rezista bine :)
- telescoape spate la AL -> alea de plastic nu se strang, si face pop la capace la mici impacturi
- wing lexan -> Proline
- transmisie pe roti metalice
- cutie transmisie in curand ca incepe sa cedeze... prea multe sarituri, prea mari!
- suspensie fata AL -> same thing... caps pop
- fuzete AL -> schimbat ca mor dupa albastru... l-am ciocanit si poate l-am julit putin? da, merge bine? da.
- bielete reglabile -> incearca alea vechi sa reglezi tu camber sau toe...
ce urmeaza?
17 - Ianuarie 2014 -> ulei siliconic telescoape 35wt in fata, 45wt in spate... De ce? LRP e drag, cere un pret si pentru ala le e lene sa puna ulei cum trebuie. Ideea e sa scapi de bule... dar domle cum sa scapi de ele, cand defapt, amortizorul e plin doar 3/4? Eu stiu ca trebuie sa fie complet plin cu silicon, sa nu aiba aier... ca asa, curse moarte? cate 4-6mm... rebound? poate de la mosul... la vara... daca apuca cerbii...
17 ianuarie 2014 -> hex 12mm, clamp style, TeamC - gunmetal ... si nu e albastru
- CVD spate -> de ce? am rupt prinderea de e-clip... deocamda merge, dar cu timpul trebuie schimbat.
- motor electric brushed LRP SPEC5 17x2
- baterie monstru ~5000mAh NiMh... nu am curajul sa sar la LiPo... nici nu stiu daca merge cu lipo...
stau pe ganduri... c-hub si fuzete fata... merita din aluminiu... costa cam 200 ron... suma mica dar merita? nu are tractiune fata...
ce as mai dori sa schimb?
lexan -> Pitbull RB5 de la Proline... culoare? chameleon jade cu negru... va arata asa:
http://www.tamiyaclu...011155122_1.jpg
sau un albastru ca cerul cu niste forme in unghiuri pe design modern... nu situ inca... poate ceva asemanator:
http://site.nitrorcx.com/51C882-Barca-AA-Blue-01.jpg
Daca ma mandresc cu masinuta? DA
Daca imi pasa ca spuneti ca am fost prost ca l-am cumparat? NU
Se opresc oamenii in jurul meu sa vada ce e si cum e? DA
Sunt multumit de ea? DA
Imi pare rau ca pana acum cu toate am aruncat pe ea cam 1300? NU
Nu stiu cum sa o spun... e ceva asemanator cu prima iubire... nu o uiti nicio data... ah ca odata cu timpul va veni iubirea ideala si iti dai seama ca prima iubire defapt nu a fost iubirea adevarata? da, dar tot e masinuta mea, e mairicica, ma asculta, o ador, si o ingrijesc.
M-am hotarat... vreau inca una... un Trophy Truggy 4.6 NITRO... multi vor spune sa ma bag pe electric, ca e mai ieftin, ca e mai diversificata piata, ca nu costa atata in timp. Dar tot Trophy va fi al meu... cu timpul, poate apare v3 2014, mai stiti?
Normal sunt aici... va tin la curent... dar am de terminat o rata, pentru care ma simt naspa si sper sa scap fara complicatii...
Mai am o facultate de terminat... adica masterul... adica cica nu stiu nici ce examene mai am...
si mai am un job... ce imi place la fel de mult :) FxPowers stie de el...
Dar pana atunci :)
Ne vedem pe pista!
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/s720x720/1546355_385998261544066_2062930294_n.jpg