calitate foarte buna.
a venit cu doua receptoare. unul de 8 canale si unul de 6. ambele cu telemetrie.
manualul este in germana, i-am facut repede update de soft, si am trecut la engleza si ultimul soft :). update-ul se face prin cablu miniusb.
pentru update receiver si altele, avem un cablu separat.
mi-a luat cam 10 ore sa ma prind cunm functioneaza jucaria.
telemetria e ce trebuie. poti pune alarme pe orice. temperatura minima, maxima, tensiuni minime-maxime, curent, mah maxim, tensiune receptor, temperatura receptor.
are si indice semnal. da puterea in db si liniute ca la telefon. :)
o folosesc ca sa zbor un acrobat electric de 1.6m cu motorizare electrica (6s).
folosesc monitorizare tensiune pe fiecare celula a packului, monitorizare tensiune totala, monitorizare curent, monitorizare capacitate baterie, temperaturi regulator/motor.
mixuri nu folosesc cine stie ce.
i-am schimbat bateria cu una lipo (originala de la graupner) si m-am zgarcit la incarcator original. se pare ca bateria nu accepta curent de incarcare mai mare de 300ma :). e overnight charging. si merge incarcatorul mare la 1% din capacitate . aia e.
pana am dat de cap la telemetrie mi-a luat ceva. complicat. de fapt e total schimbat fata de ce eram obisnuit. dar o data pusa e bestiala. foarte programabila. tre sa fii inginer sa faci punerea in functiune, dar apoi....mama mama.
vocea se aude destul de tare si de clar.
i-am pus card si vad ca inregistreaza ceva.
dupa ce fac ceva zboruri o sa vad ce anume.
ca sa mesteresc stickurile, trebuie sa desfaci/insurubezi niste suruburi prin gaurelele din spatele statiei. unul l-am desfacut prea mult, si a iesit si a intrat in statie. a trebuit sa desfac statia sa il dau afara. arata bine pe interior.
...
am luat si un senzor de tensiune mic mic pentru receptorul de 6 canale.
tensi.jpg (89.14K)
Number of downloads: 121
Fisiere atasate
-
bat.jpg (131.52K)
Number of downloads: 144 -
cut2.jpg (118.23K)
Number of downloads: 142 -
cutie.jpg (113.51K)
Number of downloads: 136 -
elec_mod.jpg (135K)
Number of downloads: 96 -