Bun, treaba sta asa:
Am reusit sa obtin de la un prieten din germanica un fuselaj ca si cel din imagine ( inca nu a ajuns asa ca specificatii despre el nu pot sa dau), pe scurt este un fuselaj onepiece de dlg, compozit fibra de carbon mai exact doar ca acesta fata de cel din poza are si un suport motor( motiv pt care nimeni nu mai are nevoie de el, fuselajul fiind pt DLG), poza este de pe net si are doar rol,informativ.
Ideea este ca avand acest fuselaj as dori sa construiesc un motoplanor pe baza lui( stiu ca suna ca si cum ar fi ca, dupa ureche dar asa e situatia) si trebuie sa ma apuc sa tai un set de aripi trapezoidale mam gandit pt acest fuselaj, aripile vor veni taiate in polistiren extrudat si apoi acoperita cu fibra de sticla in stilul clasic DLG, sau constructie clasica din balsa si placate cu balsa de 1 mm.
Specificatiile care le stiu pana acum: anvergura 1500 mm
Lungine fuselaj 1170 mm
Greutate: e aici e hiba --- sa zic undeva la 300 de grame maxim neechipat, echipat cam pe la 500 de grame maxim as zice eu.
Motor: ROXXY-2220, nu de alta dar am un asemenea motor nefolosit in cutie si nu am ce sa fac cu el.
Acumulator lipo de 11,1 v, 800 mA/h cu masa de 70 de grame.
Servouri de 9 grame 4 la numar pt eleroane/flaperoane profundor si directie.
Acestea fiind spuse as dori sa stiu care ar fi profilul optim pe care ar trebui sa il utilizez pt acest planoras? Sa si care electronica cu motor si baterie si sa si aiba rezultate bune ca si planor, in termici, panta, termodinamic, etc.
Multumesc anticipat si scuze pt romanul scris!
Cu respect,
Mihai
Fisiere atasate
-
image.jpg (125.97K)
Number of downloads: 101