Modelism - RHC Forum: Montez si comercializez rulouri exterioare - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Montez si comercializez rulouri exterioare

#1 Useril este offline   Gabriel S 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 12-December 13

Postat 13 December 2013 - 04:13 PM

Salut,

Am devenit asociat intr-o firma ce produce si comercializeaza rulouri exterioare, jaluzele, usi de garaj. Oferim de asemenea si servicii de reparatii si intretinere

Evitati sa mai platiti comisioane intermediarilor. Contactati-ne!

Tel: 021.777.33.53

Aceasta postare a fost editata de Gabriel S: 13 December 2013 - 04:14 PM

0

#2 Useril este offline   avb 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 120
  • Inregistrat: 24-February 12

Postat 14 December 2013 - 07:58 AM

subiectul poate fi interesant.

dar oricine vrea sa stie care ar fi costurile.
nu am gasit pe site decit multe intrebari (fara raspuns) despre cit costa.

ar fi simplu sa puneti un pret estimativ (pentru buget) pentru fiecare tip de produs la metru patrat cu manopera de montaj inclusa.
de exemplu: rulou metalic de alu cu plasa costa xx eur/mp inclusiv montaj.

cele bune,
0

#3 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 14 December 2013 - 11:12 AM

Vezi postareaavb, la 14 December 2013 - 07:58 AM, a spus:

ar fi simplu sa puneti un pret estimativ (pentru buget) pentru fiecare tip de produs la metru patrat cu manopera de montaj inclusa.

cele bune,

In general cand se executa lucrari la comanda fiecare lucrare in parte poate avea particularitatile ei si a avea o cotatie
standardizata de pret te poate duce fie in pierdere pentru o gama larga de produse fie la preturi mult prea mari pentru alta gama de produse, solutia optima atat pentru producator cat si pentru beneficiar fiind aceea de a intocmii proiect si deviz pentru fiecare lucrare in parte cu variante, chiar cu riscul de a muncii inutil la oferte .. altfel sunt preturi la pleznela doar acoperitoare.

Este total diferit fata de productia de serie STAS unde pierderile de materiale sunt aproape zero, unde preturile au fost analizate odata si doar se ajusteaza functie de curs valutar sau alte influente - la acele produse insa NU poti aduce modificari .. incape bine nu incape iarasi bine ..

Gandeste ca te ocupi sa zicem cu .. mobila .. si cineva doreste o comoda cu 6 sertare ( al naibii de mica .. doar 50 cm latime ) .. dar clientul doreste carcasa sa fie o culoare si fiecare sertar in parte sa aiba alta culoare ROZ, MOV, LILA, CICIRAMBIU BASICAT IN DUNGI, etc ..

Asta inseamna pentru producator aprovizionarea a 7 ( SAPTE ) PLACI DE MATERIAL de culori diferite .. daca pui in calcul un pret de 200 RON /placa de material rezulta lejer 200 RON X 7 placi = 1.400 RON la care se adauga restul de materiale accesorii, manopera, TVA si .. profit .. tu ai fi dispus sa dai pentru o amarata de comoda suma care ar rezulta ? ... sunt sigur ca nu, dar ce vrea clientul in cauza intra la categoria Fitze iar Fitzele .... se platesc.

E ca si cum in cazul de fata as dorii ca fie care rulou din aluminiu sa aiba cate doua lamele ROZ Bombon pe zona mediana atunci cand este deshis .. ( trebuie sa aprovizioneze omul cate un balot de lamele ROZ BomBon pentru mine si probabil va ramane cu ele in stoc forever .. zece fitzosi ca mine si i-a blocat depozitul cu baloti de lamele frumos colorate .. si datorii la furnizori sa le achite ..

Eu ma confrunt zilnic cu astfel de intrebari pe mail, in urma promovarii pe net a site-ului firmei.
" Cat costa produsul X din pozele de pe site , da produsul Y ? "

Asta in conditiile in care atasat pozelor nu sunt specificatii despre dimensiuni , tip materiale , accesorii etc ... deci habar nu are daca ii si incape in casa, daca ii este folositoare etc .. doar intreaba ca asa e moda .. " Cat e halatu?! ".

Site-ul este creat doar ca un showroom virtual pentru ca cine acceseaza sa isi poata da seama de ce se poate realiza sau nu in cadrul firmei.

Doar din poze nu iti dai seama de clasa de materiale , ce minuni de accesorii de ultima generatie sunt in spatele produsului , sau ce parnai de chinezarii se pot ascunde .. e ca si cum am privii doua poze a doua masini identice ca marca si culoare doar ca una are motor de 1,4 si trebuie sa mai dai jos din pasageri la deal in conditiile in care cealalta are echipare de top cu motorizare AMG , sau serie M ( depinde de la brand la brand ) si toate optiunile de pe fata pamantului.

Eu consider ca atunci cand iti doresti produse la comanda prioritar este sa ti se realizeze ceea ce doresti cu adevarat, sa urmaresti prioritar un anumit nivel calitativ si un anumit serviciu profesionst dupa care abia pe plan secundar este pretul
care trebuie adevarat comparat cu alte oferte DAR numai in cunosinta de cauza .
Daca clientul ar avea cunostinte in domeniu ideal ar fi sa " emita " cererea de oferta ca un caiet de sarcini care sa fie respectat intocmai de fiecare producator diferenta fiind doar manopera .. calicia mai mica sau mai mare a unuia sau altuia de a se pricopsi..

Nu strica ci chiar se impune o vizita la producator pentru a lua cunostinta de ceea ce foloseste in procesul de productie
ca materiale si accesrii ( provenienta acestora ,existenta unor certificate de autenticitate etc ) pentru ca ulterior sa poti compara cu alte oferte .. altfel se compara MERE cu BANANE ( cu PERE inca mai se potrivea ) ... si de obicei tot clientul are de suferit .. ieftin a vrut .. ieftin a primit ..

Scuze dar poate ajuta ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 14 December 2013 - 11:15 AM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#4 Useril este offline   avb 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 120
  • Inregistrat: 24-February 12

Postat 14 December 2013 - 07:16 PM

inteleg ce inseamna un produs la comanda.

dar eu am sugerat ca este util sa fie afisat un cost ORIENTATIV pentru BUGET.

Acesta poate fi cu singuranta oferit.
Ati putea sa puneti un pret /mp pentru fiecare tip de material/produs si un cost pentru servicii/mp.

este la fel ca pe acest forum la sectiunea BURSA.
trebuie sa afisezi un pret.

pe mine ma intereseaza subiectul rulouri exterioare.
cind ma decid sa fac investitia voi cauta pe internet o oferta cu pret si de acolo voi incepe.
desigur ca este alegerea voastra cum va conduceti afacerea.

cele bune,
0

#5 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2013 - 10:33 AM

Vezi postareaavb, la 14 December 2013 - 07:16 PM, a spus:

inteleg ce inseamna un produs la comanda.

dar eu am sugerat ca este util sa fie afisat un cost ORIENTATIV pentru BUGET.

Acesta poate fi cu singuranta oferit.
Ati putea sa puneti un pret /mp pentru fiecare tip de material/produs si un cost pentru servicii/mp.

este la fel ca pe acest forum la sectiunea BURSA.
trebuie sa afisezi un pret.

pe mine ma intereseaza subiectul rulouri exterioare.
cind ma decid sa fac investitia voi cauta pe internet o oferta cu pret si de acolo voi incepe.
desigur ca este alegerea voastra cum va conduceti afacerea.

cele bune,

Nu m-ai inteles ..
Eu nu am nici o treaba in afacerea cu rulouri .. este a colegului care a postat ..
Ma ocup cu altceva dar ma confrunt zilnic cu chestia asta .. " cat costa !! " .. inainte de a preciza CE DORESTE ca
sa stii sa ii spui CAT COSTA .
E ca in bancul ala ...
" - Cat ?
- Cinci !
- Daaa .. ce cinci ?
- Pai da ceeeee cat ? "

Vrei rulori ? foarte bine !
Studiezi intai piata vis a vis de cate feluri si tehnologii de astfel de produse exista , care este considerat original si care clona,
ce avantaje si dezavantaje au unele fata de altele , si abia la sfarsit ceri oferte exact pe cea ce doresti , cu transport, fara, cu montaj sau fara de la diversi producatori avand de unde alege ..

Altfel daca vei vedea la o firma 1 Euro/mp si la alta 100 Euro/mp o sa tenteze prima nestiind toate amanuntele .. poate ca prima are aluminiu subtire ca un staniol de la o ciocolata iar a doua are aliaj de aluminiu folosit la avioane sau nave spatiale ..

Acum ani de zile am intrat in showroom la Volkswagen România .. masina de familie Touran cu lista de pret in geam de 14.000 Euro .. super tare
mi-am zis .. a venit reprezentantul de vanzari, m-am asezat la birou lui si i-am zis ca vreau si eu .. de la aia 14 mii am ajuns la 27 de mii de euro .. ca motoru e mic, ca nu are daia, nu are daia .. practic nu avea nimic ... ma mir ca erau rotile prinse in pret ..

Asa si cu rulourile .. vezi pret pe mp si iti faci o aproximare dar nefiind de meserie omiti sa prinzi in calcul diverse elemente de fixare, de de etansare, fitigraie surubaraie ,transport, .. dupa care ai supriza ca s-a dublat pretul si te miri de unde ...

Faci o schita, spui din ce sa fie , cum sa fie si ceri pret .. e mult mai simplu , mai exact .. si nu costa !!!

P.S.

Referitor de bursa de pe form .. nu e cel mai potrivit exemplu .. una e sa vrei sa vinzi un produs ca atare
si alta e sa prestezi un serviciu de asamblare, de reparatie, etc .. unde pana NU VEDE MODELUL nu se poate da un pret .. una e sa repari un varf de aripa si alta e sa il faci mai mult de jumatate ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 15 December 2013 - 10:37 AM

0

#6 Useril este offline   Gabriel S 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 12-December 13

Postat 16 December 2013 - 11:01 PM

Vezi postareaavb, la 14 December 2013 - 07:58 AM, a spus:

cele bune,

Salut,

Din pacate nu putem oferi un pret decat daca stim despre ce lucrare este vorba. Poti folosi acel formular de contact de pe site pentru a ne trimite un mail.
Va vom trimite in cel mai scurt timp oferta de pret personalizata. In general sunt necesare detalii precum: materiale dorite, dimensiuni...

Multumesc pentru interes
0

#7 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5662
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 16 December 2013 - 11:33 PM

Hai sa te ajut putin. Povesteste despre ultima ta comanda, pe care ai realizat-o si spune si cat costa. Adica din ce ai facut-o, cum a fost, ce include si cat costa. Poti pune si o poza, daca vrei sa convingi mai usor. Nu-i nevoie sa spui clientul ca nu intereseaza pe nimeni.
Atitudinea asta cu contacteaza-ne ca sa-ti spunem cat costa nu mai tine.
Sau ca sa fie ca tine, am o gaura in perete de 120 cm latime cu 100 cm inaltime si vreau sa am si un rulou pe langa clasica fereastra deja montata acolo. Sa ziceam ca nu pot modifica fereastra si ce ai tu o sa fie cu totul pe exterior. Ma intereseaza ce oferta imi poti face sa ma convingi sa apelez la firma ta. Poti intra in detalii legate de materiale, montaj si alte maruntisuri, ca oricum sunt novice si nu stiu ce sa cer. Sa ziceam ca asta as scrie si in formularul de contact solicitat. Te bagi?

Construiesc de foarte multi ani cate ceva, stiu materiale bune la o firma dar niciodata nu colaborez cu ei din simplul motiv ca imi spun ca nu-mi pot face o oferta de pret daca nu ma deplasez la ei la birou sa discutam. Cred ca acum procedezi ca ei si rezultatul va fi acelasi. Eu niciodata n-am cumparat de la ei, chiar daca ar fi bine s-o fac.
Multa bafta in continuare, poate ceilalti sunt altfel.

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#8 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 December 2013 - 08:53 AM

Vezi postareabitex, la 16 December 2013 - 11:33 PM, a spus:

Hai sa te ajut putin. Povesteste despre ultima ta comanda, pe care ai realizat-o si spune si cat costa. Adica din ce ai facut-o, cum a fost, ce include si cat costa. Poti pune si o poza, daca vrei sa convingi mai usor. Nu-i nevoie sa spui clientul ca nu intereseaza pe nimeni.
Atitudinea asta cu contacteaza-ne ca sa-ti spunem cat costa nu mai tine.
Sau ca sa fie ca tine, am o gaura in perete de 120 cm latime cu 100 cm inaltime si vreau sa am si un rulou pe langa clasica fereastra deja montata acolo. Sa ziceam ca nu pot modifica fereastra si ce ai tu o sa fie cu totul pe exterior. Ma intereseaza ce oferta imi poti face sa ma convingi sa apelez la firma ta. Poti intra in detalii legate de materiale, montaj si alte maruntisuri, ca oricum sunt novice si nu stiu ce sa cer. Sa ziceam ca asta as scrie si in formularul de contact solicitat. Te bagi?

Construiesc de foarte multi ani cate ceva, stiu materiale bune la o firma dar niciodata nu colaborez cu ei din simplul motiv ca imi spun ca nu-mi pot face o oferta de pret daca nu ma deplasez la ei la birou sa discutam. Cred ca acum procedezi ca ei si rezultatul va fi acelasi. Eu niciodata n-am cumparat de la ei, chiar daca ar fi bine s-o fac.
Multa bafta in continuare, poate ceilalti sunt altfel.

E jale comoditatea asta specifica shopping-ului OnLine, iar ambitiile chiar dauneaza ... sunt si principalul motiv pentru care in general se mai si ia si cate o teapa sanatoasa !

Adica se accepta oferte doar pe principiul : care e mai ieftin sau care e mai amabil, desii in spatele zambetului protocolar si al vorbelor mieroase de multe ori se ascunde lipsa profesionalismului .. DRAGONUL ROSU sa traiasca ( da si ala in varianta LowCost ) .. un medic renumit e asaltat pe culoarele spitalului si de multe ori pare grabit, te repede, nu se hlizeste pentru ca are timpul limitat iar el trebuie sa salveze vieti .. ala pe care nu il cauta nimeni , cand a prins "fraieru'" il pofteste in cabinet, ii ofera o cafea si ii insira texte invatate din carti in facultate .. ghinionul "fraierului"

In piata sunt doua categorii de clienti .. hotarati si curiosi ..
Hotaratul a despicat deja firul in paispe si se duce la punct ochit punct lovit ... ( cel putin asa crede )
Curiosul sta cu berea in mana in fata calculatorului si osciland intre YouTube, Counter Strike si XXX .. brusc isi
aminteste ca parca a vazut la fereastra de vis avis niste rulouri, si in loc sa il deranjeze pe vecinul in cauza sa vada
macar ce si cum .. butoneaza la repezeala niste site-uri fara a intelege prea mult .. doar pretul , cat costa .. deci cauta
texte sub format numeric si cu cat mai putine cifre .. e mai usor de memorat probabil ..

Cum am spus .. Z I L N I C .. m-a confrunt cu asta si din pacate .. NU EXISTA SOLUTIE CORECTA ... as scapa de multa munca de proiectare si intocmire devize daca as putea sa " dau " niste preturi asa .. blitz pe loc doar din ochi ..

Ma repet :

1 - Primesc solicitarea .. doar ca dimensiuni fara nici o alta precizare ..
ceva de genul ..:

" OSPATAR ! Vreau o vreau o CIORBA !
De care ciorba doreste domnu ? .. de cartofi , din Vita Kobe, din tainele marilor , doar putina apa incalzita ? .... "

Intrebarea ramane retorica caci nu ai cu cine conversa.

Dar nu conteaza ..

Am doua optiuni :

a) - fie sa ii fac ceva cum mi-ar place mie , cum e moda, cum sunt modelele de top , adica belea de belea ?
b - fie sa ii fac ultima parnaie de pe fata pamantului .. da " buna " la pret frate ?

Ca sa faca toate variantele, combinari de "n" luate cate vreti voi .. ar insemna ca o armata de arhitecti sa lucreze non stop
trei zile in continu pentru un client care daca nici macar nu catacdiseste sa faca eforul de a se deplasa sa puna degetelu' pe ce vrea el , cam ai convingerea ca munca va fi in zadar ( dovedita statistic de realitate din pacate ).

Daca merg pe varianta a) .. raspunsul e invariabil ..: " Ne consultam in familie si va sunam ! " .. mai suna la pastele cailor .
Daca merg pe varianta b ( desii im e rusine sa o comunic ) nici nu apuc sa pun telefonul jos ca se si " rupe " usa de la
birou si m-a trezesc cu respectivul impreuna cu tot familionul si inca vre-o doi vecini veniti la .. " pomana " ..

Iarasi DOVEDITA de realitate ..

Cand vede despre ce este vorba .. iarasi raspunsul e invariabil " Pai bine domnule .. iti bati joc de noi cu chestia asta ? "

Dar cel putin il aduci la locul cu pricina unde nu vroia sa ajunga nici picat cu ceara si se trezeste si el putin la realitate si invata cum se .... tine lingura in domeniul respectiv.

P.S.

Daca ar fi sa isi cumpere o masina sa vezi cum bate toate sowroom-urile si talcioacele inclusiv prin alte orase .. chit ca isi toceste juma de pantofi din garderoba ..

Sau sa il vezi cum se roteste in fata oglinzii intr-un picior impanat de bolduri la croitor, cand isi face costum ... la comanda ...
De ce nu si le ia de pe net .... de pe Zumzy sau FunDeal ??? ca acolo cica un ceas China de 1,5 USD sunt atat de marinimosi vanzatorii ca de la 3,5 milioane ti-l lasa la 30 de lei .. Chiar Credeti ca merita 3,5 bulioane ? Ha! Ha! ... Dar stiti cate vand ...? .. cu miile .. Fiul meu vinde asa ceva .. i-am zis sa le puna si cate o picatura de Ciano la butoane ca incepeau sa cada inainte sa fie livrate .. Sunt uimit cati fraieri a putut gasii ( iar in preajma de sarbatori .. off doamne ! J A L E )

Asta in conditiile in care oricine isi poate cumpara de pe AliExpress ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 17 December 2013 - 08:56 AM

0

#9 Useril este offline   cocioaba 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 216
  • Inregistrat: 03-April 07

Postat 20 December 2013 - 04:16 PM

Salut . Te rog da-mi un pret pentru un motor tubular cu ax de 40 , si puterea care crezi tu ca este necesara pentru un rulou cu dimensiunea de 180*110 cm cu lamele de aluminiu cu spuma (ca sa existe confuzii eu am ruloul dar as vrea sa il automatizez )
0

#10 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 22 December 2013 - 11:46 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 17 December 2013 - 08:53 AM, a spus:

E jale comoditatea asta specifica shopping-ului OnLine, iar ambitiile chiar dauneaza ... sunt si principalul motiv pentru care in general se mai si ia si cate o teapa sanatoasa !

Fara nici o suparare, nu ma leg de persoane ci de principii.
E un site de modelism, vine cineva cu oferta de servicii. Pai daca vine, sa vina si sa spuna ce are de spus, nu sa ma invite in alta parte. Ca daca e sa caut asa ceva (rulouri), il caut eu pe el in piata, ca-l gasesc. Adica daca intri in din astea, e bine sa fii pregatit pentru orice discutie. Altfel stai acasa si astepti sa te caute clientii aia hotarati.
Chiar daca intru pe alt site care are toate facilitatile unei comenzi detaliate, datele mele vor fi aceleasi, adica cele prezentate anterior. Pentru ca am de gand sa cumpar asa ceva, dar nu este o prioritate pe lista si nici alte preferinte nu am, legate de material, culoare, garantie, sau altele.
Asa ca fereastra are 120x100 cm. si nu ma intereseaza nimic altceva, decat sa o pot acoperi cu un rulou. Il actionez de 4 ori pe an, daca asta ajuta cu ceva. E logic ca ar trebui sa-l pot actiona macar de cateva ori pana sa se strice. N-ar fi rau sa stiu daca montajul e inclus in pret sau ce variante exista sa-l cumpar fara montaj. Zic asta deoarece fereastra cu pricina este in Constanta si vor fi probleme la capitolul asta.. Nu e singura fereastra la care doresc sa folosesc rulouri, dar pot face o discutie pe una singura, sa vad macar cum merge dialogul. Ramane treaba ospatarului sa-mi spuna ce ciorba se poate servi in momentul cu pricina si eu sa aleg din ce propune. E o diferenta intre a face dialog si a vine, in zilele noastre, dar fiecare intelege altfel problemele.
Altfel el vinde cum se pricepe si eu o sa cumpar de la cel care-mi ofera ce cer. Ca nu m-am legat de preturi si alte detalii ci de faptul ca-i solicit sa-mi faca niste oferte pentru ce are. De la variante ieftine la scumpe, si in functie de ce difetra pretul, ca nu e complicat. Apoi pricep eu ce sa aleg.

Ca o paranteza, am intrat pe site si stiu raspunsul la ce intreb, dar corect este sa furnizezi informatii complete acolo unde te duci, daca nu vrei sa ai dialoguri cu nespecialisti, de genul astora. .

Aceasta postare a fost editata de bitex: 22 December 2013 - 11:58 AM

0

#11 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 December 2013 - 05:46 PM

Eu unul nu as fi facut oferta pe un site de modelism .. sunt multe alte locuri cu mult mai multe sanse de reusita .
In rest nu vreau sa contrazic .. dar cum am spus e tare greu sa faci oferte in toate variantele posibile vis a vis de materialele si accesoriile de care dispui .. e volum de munca enorm ( cel putin in ceea ce fac eu .. mobilier ) - si chiar si atunci cand procedezi asa poti fi surprins in final cu intrebari de genul " ... da numa suruburile de M4 de la manere nu mi le puteti vinde ? " - te ia capu' clar ..
In chestiile serioase trebuie ca " ospatarul " sa primeasca totusi ceva mai concret de la client ... sa zicem ca ori cere varianta de top si fie emigreaza fie vede daca se mai poate umbla pe ici pe colo la comunicarea ofertei .. ori cere varianta entry level de la care daca buzunarul permite ii mai adauga una alta .. cert este ca cererea trebuie sa plece de la client .. numai Mama Omida ar putea anticipa ce gandeste , sau de ce buget dispune clientul ..

In rest .. poastarea pe un forum cu trimitere la baza este fireasca sa nu ofere si alte detalii .. putem sa o incadram la reclama - omul si-a facut reclama site-ului ca a fost moca .. o poti face in publicatii de specialitate , la televiziune, radio, pe net cu reclama plaita ( hopa click-ul hopa banu ) si nu putem avea pretentia ca in scurtul clip publicitar sa se anunte si toate ofertele de preturi ...

Si iconita cu AutoRc din top-ul paginii de forum, te imbie doar sa tastezi "enter" .. nici nu ar avea loc sa insire in acel spatiu redus toate ofertele de pe site-ul dedicat ...

In general fiecare companie mica sau mare se adapteaza pietei si isi selecteaza clientela .. ori de top ori Dragonul Rosu pentru toata suflarea , isi ajusteaza politicile de lucru ...

Da ma rog ..

P.S.

Si noi in cadrul firmei asiguram transport si montaj profi gratuit .. da ca sa imi ceara sa ii duc o noptiera de 40x40 cu duba de trei tone si echipa de montaj de 3 persoane la ... Baicoi ..
.. sa ma scuze .. mie mi-ar fi jena sa intreb ... la rulouri nu ma pricep ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 22 December 2013 - 05:48 PM

0

#12 Useril este offline   cocioaba 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 216
  • Inregistrat: 03-April 07

Postat 01 February 2014 - 03:10 PM

Salut Ai un raspuns concret la intrebarea mea de mai sus , sau s-a desfiimtat firma ?

Aceasta postare a fost editata de cocioaba: 01 February 2014 - 03:12 PM

0

#13 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2014 - 09:21 PM

Vezi postareacocioaba, la 01 February 2014 - 03:10 PM, a spus:

Salut Ai un raspuns concret la intrebarea mea de mai sus , sau s-a desfiimtat firma ?

Mai oameni buni .. nu vedeti ca omu a postat doar de doua ori pe forum ? .. cand a deschis topicul si cand a dat un raspuns .
E clar ca nu intra pe forum ... probabil nici nu are treaba cu aeromodelismul - a bagat si el o reclama si gata .

De ce nu folositi formularul de comanda de pe siteul lui ? E ca si cum ai vedea un anunt pe Mercador, sau in ziar la mica
publicitate, si in loc sa il contactezi pe datele de contact afisate , te apuci si dai si tu un anunt ca poate, poate va gasiti vre-odata .

Banuiesc ca vinde produse finite nu ca Romania padurile doar sub forma de busteni .. dar poti incerca ..

P.S.

Ma miram de ce nu ajung la un numitor comun cu Bitex pe subiectul promovarilor online.
0

#14 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 02 February 2014 - 10:25 AM

Buna dimineata.
Nu te mira, ca am priceput ce zici si nu te contrazic. Gandesc cam ca tine legat de comertul online sau de promovari... In ce ma priveste am intrat pe site, am vazut preturi, am aflat ce ma interesa. Doar ca mesajul asta nu m-a facut sa si cumpar. Spre deosebire de altele aparute tot pe pagina RHC, care m-au facut sa cumpar desi nu aveam pe lista sau nu foarte sus. Puteam fi convins usor daca exista un minim dialog. N-a fost sa fie, cand o sa am de cumparat o sa dau o cautare pe Google si iau de acolo, dar nu garantez ca-l voi alege tot pe acesta.

Ziceam ca mie imi pare un anunt aruncat la intamplare pe net, de care nu te mai interesezi si pe care nu incerci sa-l mentii "sus". Cu atat mai mult cu cat nu este complicat, pe forumul asta. Daca vad nepasare din partea lui, de ce as insista eu? Stie si el asta dar din moment ce mingea e in terenul nostru si nu-l mai doare capul de ea, facem ce vrem cu ea. In cazul nostru ii mai dam cateva picoare ca nu ne este greu. Bine ca n-a iesit mai rau.
Asa cum cineva de la firma aia a ajuns sa posteze aici, ca nu avea cum pierde vremea mai bine, tot din motivul asta putea sa mai treaca din cand in cand. Nu ma deranjeaza deloc. Si ca sa nu spuna cineva ca suntem chiar impotriva, mai dam noi din cand in cand, cate un UP.

Legat de partea cealalta de la un mesaj mai vechi, si ai nostri de la fima asigura transportul. Nu consider deloc anormal sa se discute despre asta. Pentru pretul corect, pot trimite masina si goala pana la Suceava si sa vina inapoi tot goala si nu m-as mira deloc daca cineva mi-ar cere si ar plati pentru asa ceva. Nici nu ma mir din moment ce se intampla uneori asta. Exista clienti care platesc sute de km doar pentru o constatare. Daca le-as mai duce si o noptiera, ar fi bonus. Pricep ce ai zis. Spor la treaba.
0

#15 Useril este offline   COObra 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 08-August 13

Postat 05 February 2014 - 01:29 PM

Citeaza

Ma repet :

1 - Primesc solicitarea .. doar ca dimensiuni fara nici o alta precizare ..
ceva de genul ..:

" OSPATAR ! Vreau o vreau o CIORBA !
De care ciorba doreste domnu ? .. de cartofi , din Vita Kobe, din tainele marilor , doar putina apa incalzita ? .... "

si eu as vrea totusi sa stiu daca imi pot permite o ciorba la localul dumneavoastra, inainte sa intru in local, sa ma asez la masa si sa ma spal pe maini. cred ca de aia ar fi vrut colegii niste preturi orientative.
hai ca sa fiu eu deschizator.
golul de fereastra la exterior este de 120 x 160 cm. pret motntaj/manopera - culoare alb sau maro.
faceti si forme mai ciudate?
multumesc.

Aceasta postare a fost editata de COObra: 05 February 2014 - 01:30 PM

0

#16 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 05 February 2014 - 04:07 PM

Esti al doilea deschizator, am dat si eu dimensiuni mai devremehttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/yahoo.gif...
Problema nu e asta, e normal ca afacerea e pe pagina lui, nu aici. Aici e doar un fel de reclama, un mesaj scurt de genul: "existam, ne gasiti acolo" si cam atat. Eu il inteleg, dar daca as ajunge sa plantez mesaje pe unde apuc din lipsa de activitate mai importanta, m-as ocupa putin de ele, macar m-as preface ca-i bag in seama pe unii mai incapatanati, asa ca noi. Ca doar aia nu cauta pe net, asteapta mura in gura. Are si el dreptate, dar am si eu. Cand gasesc biletele in usa cu reclame la firme care vand pizza, le pastrez doar pe cele care au si cateva minime informatii legate de pret, nu doar o adresa de net. Ca s-o iau altfel, faptul ca are o pagina de net pentru mine nu-i informatie ca asta presupuneam. Mai toate firmele au. Era o noutate daca vedeam o oferta oarecare si ziceam: suna bine, o sa-i caut. Poate la alte produse.
0

#17 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2014 - 09:29 PM

Vezi postareaCOObra, la 05 February 2014 - 01:29 PM, a spus:

si eu as vrea totusi sa stiu daca imi pot permite o ciorba la localul dumneavoastra, inainte sa intru in local, sa ma asez la masa si sa ma spal pe maini. cred ca de aia ar fi vrut colegii niste preturi orientative.
hai ca sa fiu eu deschizator.
golul de fereastra la exterior este de 120 x 160 cm. pret motntaj/manopera - culoare alb sau maro.
faceti si forme mai ciudate?
multumesc.

Daca nu ai intrat in local cel putin, poti striga oricat de tare te tin bojogii " OSPATAR VREAU O ....." caci nu o sa te auda cine trebuie .. adica ospatarul ! trecatorii, vecinii , rudele, posibil, dar ei nu au ... ciorba mult ravnita .

Si in incheiere .. nu strica ca s-a retinut faza cu ospatarul DAR mai util era de retinut ca omul cu rulourile nu a mai
intrat deloc pe forum ( am scris intr-un post putin mai sus ) si acele mici precizari era mult mai util daca se folosea formularul de contact de pe site-ul lor asa cum a si indemnat omul .. negru, alb, argiuntiu si ce nuante or mai avea la rulourile lor .

Daca era doar o curiozitate .. pentru divertisment poti incerca sa pui dimensiunile golului de fereastra si ce mai trebuie
intr-o ................. sticla bine "izolata" si sa o arunci in prima apa .. mare/ocean .. ce iti iese in cale cu ocazia primei vacante .. ca e acelasi lucru ...

P.S.

Doamne fereste sa aiba cineva ( din genul de clienti in cauza .. site-ul/serviciul/pretul ) nevoie de o interventie chirurgicala neorologica ( cervicala, lombara, .. ) la o clinica de renume sa spunem Rudolfinerhaus din Viena .. da coltu'cu zile saracul ca pe siteul celor de la Rudolfinerhaus Clinic nu or sa afle nici un cost care chiar si dupa internare poate suporta modificari drastice functie de evolutia starii de sanatate .. si dupa ce te externezi, ajungi acasa , trec doua trei luni inca mai poti primi prin posta o Nota De Plata de incheiere .. da vorba aia .. fiecare pasare pe limba ei piere "ciripind " duios sau mai strident .. Cat e Halatu ! Cat e Halatu !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 05 February 2014 - 09:31 PM

0

#18 Useril este offline   COObra 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 08-August 13

Postat 01 March 2014 - 12:09 PM

Citeaza

Doamne fereste sa aiba cineva ( din genul de clienti in cauza .. site-ul/serviciul/pretul ) nevoie de o interventie chirurgicala neorologica ( cervicala, lombara, .. ) la o clinica de renume sa spunem Rudolfinerhaus din Viena .. da coltu'cu zile saracul ca pe siteul celor de la Rudolfinerhaus Clinic nu or sa afle nici un cost care chiar si dupa internare poate suporta modificari drastice functie de evolutia starii de sanatate

tare.
compari o chestie tehnica, care se vinde la metru patrat cu interventie chirurgicala care presupune din start ca nu-s doi oameni identici, cu evolutie a bolii identica si mai ales .....cirurgie nene...adica tre' sa deschizi "obiectul" muncii sa vezi 100% ce-i acolo.
afaceri frumoase in continuare.
0

#19 Useril este offline   b38lea 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 404
  • Inregistrat: 29-June 05

Postat 14 April 2014 - 06:58 PM

Buna
Eu sunt curios daca risti sa te deolasezi intr-o locatie din tara, sa faci un deviz ,si clientul sa iti zica la final ca nu mai vrea sa faca lucrarea ca este prea scump(exemplu ). Trebuie sa plateasca deplasarea?
0

#20 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2014 - 09:28 PM

Vezi postareab38lea, la 14 April 2014 - 06:58 PM, a spus:

Buna
Eu sunt curios daca risti sa te deolasezi intr-o locatie din tara, sa faci un deviz ,si clientul sa iti zica la final ca nu mai vrea sa faca lucrarea ca este prea scump(exemplu ). Trebuie sa plateasca deplasarea?

Pai e simplu .. un depanator radio TV daca il chemi acasa el iti zice din start cat costa constatarea ... daca mai ai bani si de piesa, reperul, modulul stricat continui si te vei uita fericit la Suleiman Magnificul , daca nu mai ai bani asta e .. dar.. " consultatia " tot o platesti .. valabil si la avocati , si la clinicile private .. adica te vede doctorul si fara sa te si faca bine scoti paraiu ! ... ca deee , si-a irosit cateva minute sau mai multe din viata lui scumpa uitandu-te la tine ..

Sunt si multe solutii lejere OnLine pentru cei cu timpul mai limitat .. pe anumite domenii de activitate specifice unde aparent totul este O.K. .. pana in loc de Iphone 5 iti vine acasa un epilator smecher - sau un vibrator .. dar se rezolva .. in restul domeniilor in general primeaza pocnitorile ... ia de vezi aici : http://www.tamos.ro/

Si sa imi ziceti daca va incumetati sa luati un dormitor "complex " de 650 RON .. mai bine salteaua direct pe pardoseala ..

P.S.

Chrurgia nu incepe din momentul deschiderii pe principiul ...

" Ia sa vedem ce avem noi aici ? "

Mai sunt ... si analize,si imagistica, RMN, TC, colonoscopie, endoscopie, si multe altele ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 16 May 2014 - 09:32 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro