Ai putea sa mai incerci ceva. Poate e defect aragazul si ai prin el o scurgere de curent. Mai ai prin casa alt device care are impamantare? Ceva cu carcasa metalica, ca restul plasticelor nu prea mai au. Frigider, microunde, toaster. Eventual masoara rezistenta dintre impamantare si cele doua picioruse ale stecherului, ar trebui sa fie 0
RC CAFE Discutii de toate felurile fara limitari! aici e locul
Postat 16 September 2014 - 12:46 AM
Mr.Catalin, la 16 September 2014 - 12:38 AM, a spus:
asa cum e acuma.. cu firul de la priza de la impamantare scos, dar cu continuitate intre impamantare si teava de gaz, il pot folosi fara sa am ceva surprize??
In principiu da, asa a functionat toata Romania pana acu' cativa ani :) Nu-ti imagina ca cineva avea impamantare in casele construite in 1900 toamna
Axial Yeti XL
Losi LST XXL
Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Losi LST XXL
Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Postat 16 September 2014 - 10:13 AM
Tzicul, la 16 September 2014 - 12:34 AM, a spus:
Butonul ala e beleaua. Rostul lui? Sa nu-ti poti curenta prietenii cu dusul in cada :D
si sa nu "furi" curent.....de aia a fost pus in primul rand ;)
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
Postat 12 February 2016 - 09:30 PM
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 28 February 2017 - 01:53 PM
A venit vremea ca si auto"modelismul" sa o ia pe urma dronelor... adica sa devina periculos, si in final banat :D
Cel putin asa va fi daca se mai arunca multi sa isi puna autopilot pe masina mare... :D
https://www.technolo...riving-for-700/
Cel putin asa va fi daca se mai arunca multi sa isi puna autopilot pe masina mare... :D
https://www.technolo...riving-for-700/
Postat 27 March 2017 - 01:18 PM