Automodele Creatii personale - Proiecte custom si bricolate completare model
Postat 22 August 2014 - 06:30 AM
Imi place ca te pasioneaza si te intereseaza, totusi aceasi recomandare o primesti si de la mine, nu merita sa bagi banuti in ea.
Normal e electronica ce ti-ai cumparat, ca urmare in cazul in care dai cu ea, o poti recupera.
Suntem si noi curiosi cum merge :D
Normal e electronica ce ti-ai cumparat, ca urmare in cazul in care dai cu ea, o poti recupera.
Suntem si noi curiosi cum merge :D
Postat 22 August 2014 - 09:05 AM
E doar o jucarie, dar fii fericit, ai facut ce ai considerat bine, ai adus-o la viata si acum merge. Bucura-te de ea si nu te gandi la bani, piese nu exista pentru jucarii e adevarat, dar electronica va fi ok si pentru un model adevarat. Have fun breaking it ☺ !
Aceasta postare a fost editata de hassel: 22 August 2014 - 09:05 AM
BAJA 5SC 30cc gas
Hobbytech str8 rally electric conversion
Postat 22 August 2014 - 01:59 PM
va multumesc pentru feed back da este o jucarie salvata intradevar pot sa pun electornica pe unul adevarat astazi voi incerca sa fac un video am facut ieri cu un prieten un test sa vedem ce top speed are 50 km/h eu cred ca este destul de decent singura pb este motorul care este de barca dupa cum mi-au spus multi.are cam 10 cm lungime motorul este imens,personal cred ca este un motor pentru masinile acelea de 12v pentru copii ,implicit cuplu foarte mare iar turatia la voltaj mare pentu ca la un 2s normal = masinuta la 34 de lei abia se tarie bine este si grea intradevar 6 kg jumate daca as pune un brushed bun povestea ar fii alta treaba oricum va multumesc o sa revin cu video
Postat 28 August 2014 - 10:27 AM
am sa incep cu o descrierea pieselor si materialelor folosite
sasiu profil aluminiu
puntile spate: 100% facute manual din plastic si teava aluminiu,pinioane si coronite luate de la polizoare unghiulare stricate,rulmenti la fel,ax tija filetata de 8mm
punte fata: plastic,teava aluminiu,lemn
suspensie : arcurile foi dinti unei greble
bratele articulate din bara de aluminiu
transmisie: cardanica am folosit articlatii cardanice de chei tubulare iar cardanu propiu zis este format din doua prelungiri de tubulare
motor 18v 1A luat din o surubelnita electrica
alimentare o baterie de upc 12v 7A
directie: power steering pe motor electric nu pe servo
caroseria este din pvc expandat
la roti am ceva probleme fiind putin mai mici decat ar trebuii si arata putin cam ciudat,sper ca in viitorul apropiat sa gasesc alte roti mai mari si sa nu dau prea mult pe ele,costul total al lucrarii fiind de ~200 de lei pana in prezent
toata lucrarea am realizat-o cu un dremel,o menghina,cutter si multa rabdare
o zii buna
sasiu profil aluminiu
puntile spate: 100% facute manual din plastic si teava aluminiu,pinioane si coronite luate de la polizoare unghiulare stricate,rulmenti la fel,ax tija filetata de 8mm
punte fata: plastic,teava aluminiu,lemn
suspensie : arcurile foi dinti unei greble
bratele articulate din bara de aluminiu
transmisie: cardanica am folosit articlatii cardanice de chei tubulare iar cardanu propiu zis este format din doua prelungiri de tubulare
motor 18v 1A luat din o surubelnita electrica
alimentare o baterie de upc 12v 7A
directie: power steering pe motor electric nu pe servo
caroseria este din pvc expandat
la roti am ceva probleme fiind putin mai mici decat ar trebuii si arata putin cam ciudat,sper ca in viitorul apropiat sa gasesc alte roti mai mari si sa nu dau prea mult pe ele,costul total al lucrarii fiind de ~200 de lei pana in prezent
toata lucrarea am realizat-o cu un dremel,o menghina,cutter si multa rabdare
o zii buna
Postat 31 August 2014 - 12:30 AM
kraz 255.....cauta niste roti mai mari in diametru..in rest e ok,succes in continuare !
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
Postat 09 October 2014 - 08:19 PM
kraz 255 ,joci spintires ? :pardon: ....e reusit,felicitari dar rotile is ceea ce nu trebuie pe masina aia,in rest e super !
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
alta culeasa din popor :
alta culeasa din popor :
Postat 12 October 2014 - 07:41 AM
Postat 16 October 2014 - 05:50 PM
eu am cumparat un Maverick scout RTR, un sasiu de Trailfinder (scale), schimbat suspensiile( mai scurte, de 100mm aluminiu) am si pe foi dar nu e la fel de flexibila...
restul facut de mana, lumini cu baterie separata si panouri solare (urmeaza sa fie montate...) - de la doua lampi de gradina :)
restul facut de mana, lumini cu baterie separata si panouri solare (urmeaza sa fie montate...) - de la doua lampi de gradina :)