Modelism - RHC Forum: Modul transmisie FM - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Modul transmisie FM testare fara receiver

#1 Useril este offline   afribanez 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 25-August 13

Postat 14 November 2013 - 09:43 PM

Salut tuturor .Am o radiocomanda Simprop Sam FM in 35MHz pe care o folosesc cu simulator pe pc dar nu am receiver la ea ( asa am primito ) .As vrea sa cumpar un receiver corona rp8d1 sau sunupp RV209 in 35mhz si pe langa ca nu stiu daca sant compatibile cu radiocomanda , nu stiu daca modulul de transmisie funcioneaza .Exista vreo modalitate sa testez modulul de transmisie daca functioneaza fara sa am receiver ?
M-am gandit si la varianta sa cumpar un modul de transmisie de la turnigy 9x cu receptor de pe forum dar nu stiu daca s-ar potrivi . Sper sa ma puteti ajuta cu ceva idei , multumesc.
0

#2 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2653
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 15 November 2013 - 08:56 AM

Vezi postareaafribanez, la 14 November 2013 - 09:43 PM, a spus:

Salut tuturor .Am o radiocomanda Simprop Sam FM in 35MHz pe care o folosesc cu simulator pe pc dar nu am receiver la ea ( asa am primito ) .As vrea sa cumpar un receiver corona rp8d1 sau sunupp RV209 in 35mhz si pe langa ca nu stiu daca sant compatibile cu radiocomanda , nu stiu daca modulul de transmisie funcioneaza .Exista vreo modalitate sa testez modulul de transmisie daca functioneaza fara sa am receiver ?
M-am gandit si la varianta sa cumpar un modul de transmisie de la turnigy 9x cu receptor de pe forum dar nu stiu daca s-ar potrivi . Sper sa ma puteti ajuta cu ceva idei , multumesc.

Poti sa apreciezi daca emite 'ceva', dar fara receptor servouri si cristale corecte, nu poti aprecia calitativ transmisia radio. Daca vrei s-o testezi asa, vii intr-o simbata sau duminica dimineata la aeroclub, cautam un coleg cu receptor in 35 Mhz si vedem.

Probabil o vei putea folosi in 35 Mhz asa cum este, sau cu un modul intern (nu sunt sigur daca cu turnigy 9x pentru ca acela este cu semnal negativ, poate cu un modul Futaba), o poti actualiza la 2.4Ghz. Ramine insa un emitator depasit.
0

#3 Useril este offline   afribanez 

• Nou venit
  • Pip

Postat 15 November 2013 - 11:53 AM

Multumesc pentru raspuns , si in avans pentru ajutor . Voi venii doar ca nu stiu unde se afla clubul . Daca imi dati o adresa si eventual o ora de la care se deschide as venii chiar in acest sfarsit de saptamana . Multumesc .
0

#4 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2653
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 15 November 2013 - 12:27 PM

Vezi postareaafribanez, la 15 November 2013 - 11:53 AM, a spus:

Multumesc pentru raspuns , si in avans pentru ajutor . Voi venii doar ca nu stiu unde se afla clubul . Daca imi dati o adresa si eventual o ora de la care se deschide as venii chiar in acest sfarsit de saptamana . Multumesc .

Aeroclubul Romaniei Oradea, dupa Era Shopping in calea Aradului, inainte de aeroport. Simbata si duminica, dupa ora 10 (AM).
Eu nu folosesc 35 Mhz, trebuie sa vii si sa vezi cine foloseste banda aceasta, si sa vorbesti direct cu ei (pe doi ii stiu sigur).

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 15 November 2013 - 12:27 PM

0

#5 Useril este offline   afribanez 

• Nou venit
  • Pip

Postat 15 November 2013 - 01:23 PM

Multumesc voi veni .
0

Arata acest topic