Buna, Are ceva daca in locul unui ax de la rotorul principal de 450 DFC pun un alt ax provenit de la un 450 v2? Mai specific ca axul de la DFC e mai scurt cu aproximativ 5 mm (cred ca e acelasi cu 450 pro)
Pagina 1 din 1
Ax 450 DFC inlocuire cu unul de 450 v2
Postat 12 November 2013 - 10:42 PM
Daca-ti ajung bratele de la DFC la swash, si swash-ul ramane intr-o pozitie corecta ( la distanta optima de head si frame), da. Atentie si la cat de mult desurubezi bratele DFC, sa le ramana destul material de prindere.
In general sistemul DFC este un sistem putin "fortat" in opinia mea (am si eu pe 700), si e bine sa folosesti componentele dedicate lui (chiar si swash-ul specific). Parca asa il simt mai in siguranta, desi am impresia ca link-urile alea mai au un pic si crapa la urmatorul zbor. Cu toate astea, heli-ul a prins viata si zboara grozav.
In general sistemul DFC este un sistem putin "fortat" in opinia mea (am si eu pe 700), si e bine sa folosesti componentele dedicate lui (chiar si swash-ul specific). Parca asa il simt mai in siguranta, desi am impresia ca link-urile alea mai au un pic si crapa la urmatorul zbor. Cu toate astea, heli-ul a prins viata si zboara grozav.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1